Home Channeling? Onze channelers Over ons Contact


Home > Nederlands > Montague Keen, 13 September 2015

Montague Keen, 13 September 2015

Vrienden, velen van jullie hebben een dilemma. Moeten jullie alle informatie die binnenstroomt met betrekking tot het bezoek van de Paus aan Amerika, geloven? Al zoveel keren heb ik jullie gezegd: “niets is wat het lijkt”. Degenen waarvan jullie werd geleerd ze lief te hebben en te respecteren zijn precies het tegenovergestelde van hetgeen je gelooft dat ze zijn. Zwart is wit en wit is zwart. Neem de controle over je eigen leven. Liefde en licht is alles wat belangrijk is. Dit is wat je wilt in jullie wereld. Negeer de duistere zijde van het leven en verwerp hun plannen voor jullie wereld. Jullie hebben echt een keuze. Wanneer jullie bijeenkomen en die keuze uitoefenen, dan zullen jullie de wereld waarin je wenst te leven creëren. Deze keuze zal jullie in de komende paar weken worden opgedrongen. Neem van te voren je beslissing. Jullie willen een vreedzame wereld waarin de mensheid kan leven en de overvloed die jullie omringt kan delen.

Jullie hebben niets te vrezen, want wanneer de 99% besluit dat ze vrede wil, dan zal er vrede zijn. Leer te leven vanuit je hart, niet vanuit je denken. Je hart kan niet tegen je liegen. Degenen die tegen jullie hebben gelogen zullen worden ontmaskerd en van hun autoriteit ontdaan. De religie van LIEFDE zal een wederopstanding beleven. Het zal opnieuw over de hele wereld opbloeien. Je medemens is nooit je vijand, alleen omstandigheden laten het zo lijken. Al deze manipulatie zal eindigen op het moment dat je nog langer weigert die te geloven. Degenen die jullie regeren doen dit alleen met de toestemming van de mensen. Die toestemming kan op elk moment worden teruggetrokken. Jullie moeten serieus nadenken over hoe jullie zouden willen dat je wereld in de toekomst is. Het is aan ieder van jullie om deel uit te maken van deze besluitvorming.

Elk mens is gelijk in de ogen van God. Sta nooit weer toe dat een hiërarchie die leiding en controle denkt te hebben zich ontwikkelt. Dit en religie aanvaarden leidt tot de ondergang van de mens. Leer van de fouten uit het verleden en besluit nooit meer in zo’n val te trappen. Elke dag zie je de fouten van het verleden duidelijker, hoe dom jullie je macht weggaven, en in sommige gevallen je ziel, aan corrupte regimes, of het nu religies of regeringen waren. Alle regeringen zijn aan de “macht”, alleen maar omdat ze zich verkochten aan degenen die werkelijk de macht hadden, degenen die voor jullie verborgen blijven. Doe je eigen research, dan kun je een waarachtig oordeel vellen. Weiger de schapen te zijn die zonder vragen doen wat ze gezegd wordt. Iedere ziel op Aarde moet ontwaken tot wie en wat hij/zij is. Je kwam op Aarde om verandering te brengen, om alles wat duister en kwaadaardig is te verwijderen. Zodra je de WIL hebt om dit te doen, zul je de KRACHT hebben om dit te doen. Het is een simpele keuze. Jullie kunnen niet worden gestopt, want het is bepaald dat dit moest gebeuren. Alleen hoe snel, dat is aan jullie. De Cabal zal heel spoedig proberen veranderingen aan jullie op te dringen. Wanneer jullie gezamenlijk weigeren deze te accepteren, dan is er absoluut niets wat de Cabal kan doen om jullie te dwingen. Jullie hebben een keuze.

Verbind je opnieuw met jullie spirituele levens en word wie jullie zijn. Stel je open voor alle mogelijkheden. Jullie kunnen actief mee gaan doen in het voor de mensheid terugwinnen van alle gewijde ENERGIE van de leylijnen. Deze daad alleen al zou enorme veranderingen ten goede opleveren. ENERGIE kan gebruikt worden ten behoeve van het goede en het kwade. De Cabal gebruikt de leylijn-energie voor kwaadaardige controle. Deze energie is jullie rechtmatige eigendom. Jullie zijn gerechtigd om haar terug te nemen, zodat jullie vrede en harmonie kunnen creëren. De belangrijkste leylijnen liggen in Ierland. D.E. Heeft plannen gemaakt om dit werk in Ierland te in goede banen te leiden. Hilda wil het werk dat over de hele wereld gedaan wordt coördineren via Facebook. Iedereen, overal, kan dit doen. Er is enkel toewijding, liefde voor je medemens en een vredeswens voor de hele mensheid voor nodig. Door dit te doen brengen jullie LICHT naar de wereld en dat licht zal al het duister verwijderen.

Dit is de tijd om in actie te komen. Het is DE manier om het te doen. Iedereen op Aarde kan deel uitmaken van deze prachtige beweging. Jullie hebben alles te winnen. Word de krachtige lichtwezens die jullie zijn. Tezamen kunnen jullie alles bereiken. Het is tijd om jullie macht op een actieve manier terug te nemen. Het enige dat nodig is, is het naar de mensheid terugbrengen van deze gewijde energie. Door dit te doen, mijn vrienden, schrijven jullie geschiedenis. Daarom verblijven jullie in deze tijd op Aarde. De toekomst van de mensheid op Aarde ligt in jullie handen. Zijn jullie bereid hier een paar uur van je tijd aan te besteden om zo een betere wereld voor een ieder te creëren? Jullie kunnen de architecten van de toekomst worden. Weet dat de Cabal een digitaal systeem van heilige geometrie gebruikt, evenals een fysiek systeem van heilige geometrie dat de natuurlijke leylijnen van de Aarde bedekt. Wanneer het heilige geometrische systeem TOT IN ZIJN KERN GEKRAAKT wordt, zullen de belangrijkste communicatie- en controlesystemen, die de over 32 gebouwen verspreide OBELISKEN omvatten, beginnen HUN EIGEN ENERGIE OP CELLULAIR NIVEAU TE CONSUMEREN. Pak de REVOCATIES erbij en lees ze hardop voor, richting ieder gewijd gebouw, in het bijzonder richting het Vaticaan, de Gerechtshoven, de Banken etc. Gebruik je eigen heilige kracht om de duistere controle te verwijderen. Het ligt allemaal in jullie handen. Timing is belangrijk, en dit is de tijd om dit werk uit te voeren.

Mijn lief, je bent de laatste 11 jaar bezig geweest om te proberen mensen wakker te schudden voor waarheid en licht. Ik weet dat je graag meer succes had gehad. De tegenwerking die je had in aanmerking nemend, heb je het heel goed gedaan. Mensen zullen naar voren komen en gaan samenwerken. We zullen slagen, mijn lief. Jij en ik zijn onoverwinnelijk.

Wees lief voor jezelf en rust wanneer mogelijk. Altijd, je aanbiddende Monty.

OPMERKING VAN VERONICA:
Kiesha Crowther (Little Grandmother) zal op 27 september aanwezig zijn in het Royal Marine Hotel, Dun Laoghaire in Dublin. Ze zal een Ceremonie uitvoeren: Om Jullie Kostbare Ierland met het Heilige Rooster te Verbinden. Neem alsjeblieft deel aan deze ceremonie, aangezien de wereld het nodig heeft dat Ierland zich met de oude kennis van onze voorouders verbindt.


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob/MarjaJe kunt Paypal gebruiken een bijdrage te doneren aan de Stichting
om te helpen het nieuwe Centrum in Ierland te realiseren.
Iedere financiële bijdrage, hoe klein ook, wordt enorm gewaardeerd.
Paypal

Of anders kun je onderstaande bankcodes gebruiken:

NATWEST BANK
ACCOUNT: THE MONTAGUE AND VERONICA KEEN FOUNDATION
IBAN: GB56NWBK60233682587809
BIC: NWBKGB2L

Let op! Voor betalingen vanuit Nederland, kies voor Wereldbetalingen (i.p.v. Europese betalingen).
Omdat Engeland nog eigen valuta heeft wordt de IBAN niet herkend bij de keuze: Europese betalingen.Last van chronische pijn, slapeloosheid of ziekte? Wietolie kan helpen
Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!

Share |


Donaties voor ons vertalersteam worden in dankbaarheid ontvangen Dankjewel!!
Als je ons even een mailtje stuurt, ontvang je van ons de juiste gegevens.Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nlGalactic Channelings

Create Your Badge