Home > Nederlands > Montague Keen, 19 Mei 2013

Montague Keen, 19 Mei 2013

Het is nu voor iedereen duidelijk hoe wanhopig de Cabal momenteel is. Ze vallen iedereen, die probeert licht naar jullie wereld te brengen, vanuit elke hoek aan. Wees waakzaam en alert. Ze vechten om te overleven en ze proberen iedereen die hun plannen in twijfel trekt te vernietigen. De tijd raakt op voor degenen die nog steeds weigeren het licht te zien, of het nu komt door angst of door onwetendheid. Er moeten grote beslissingen worden genomen met betrekking tot het leven op Aarde. De veranderingen zijn bezig, eerst kalm, maar spoedig gaan ze steeds sneller, dus moeten jullie op het goede spoor zitten. De Duistere Garde heeft veel te verliezen, maar jullie daarentegen hebben alles te winnen. Zonder controle door banken, religie en regeringen, waar zouden deze mensen zijn? Wanneer de mens zijn volle potentieel weer bereikt heeft is alles mogelijk. Met de kennis omtrent hoe jullie universum werkt kan de volledig bewuste mens het leven ten volle leven, zonder angst of beperking.

Elke dag zien jullie hoe de corrupten aan de kaak worden gesteld. Deze vloedgolf kan niet gestopt worden. Alle schuldigen worden aan de kaak gesteld en verwijderd. In de toekomst zal ieder mens op de planeet met respect en waardigheid worden behandeld. Er zal nimmer meer discriminatie worden geaccepteerd, want dit moet en zal stoppen. Samen kunnen jullie dit laten gebeuren; maar eerst moeten jullie het verlangen hebben dit te laten gebeuren. De kracht van gedachten kan zo veel bereiken. Probeer het zelf. Jullie werden nooit aangemoedigd om zelf te denken. Nu is jullie tijd om te leren. Beschaam echter nooit het vertrouwen van een ander. Geen geldbedrag, positie of macht kan je compenseren voor de schade waarvoor je dan ooit verantwoordelijk bent. Kwets niet, anders word je ook gekwetst. Behandel iedereen met het respect waarmee jezelf wilt worden behandeld.

Verbind je met je hogere zelf, het zal je nooit in de steek laten. Probeer je gedachten los te maken van de vloed van zinloze babbels en zorgen die jullie levens altijd bombarderen. Die zijn er alleen maar om er voor te zorgen dat jullie niet ontwaken. Dit is allemaal onderdeel van het controlesysteemplan om jullie zo bezig te houden, terwijl jullie dit alles proberen te verwerken, dat jullie geen tijd hebben om te stoppen en duidelijk naar het leven te kijken en wat er wordt gedaan om jullie in slavernij te houden. Jullie hebben dit alles leren aanvaarden als onderdeel van het leven. Maar dat is het niet, het is onderdeel van het plan van De Cabal met jullie. Jullie hoeven dit niet als normaal te accepteren.

Wees meevoelend en steun degenen die proberen alle fysieke aanvallen die op ze worden gericht te verwerken. De Cabal toont geen genade. Jullie leven in wanhopige tijden. Geloof in jezelf en handel altijd eerlijk en integer en in het belang van iedereen. Verlies niet het vertrouwen in degenen die wanhopig worstelen om de enorme veranderingen te verwerken: wees er met een glimlach en een helpende hand.

Mensen komen in alle hoedanigheden: sommigen met goede bedoelingen en sommigen zeker niet. Wees voorzichtig met wie je vertrouwt. Stel je te weer tegen degenen die proberen je te dwingen te accepteren wat je weet dat fout is en tegen het belang van je medemens. Niemand is een eiland. Jullie moeten samenkomen, want jullie weten in je hart dat jullie alle obstakels tezamen zullen overwinnen die jullie tot nu toe gedwee als jullie levenslot hebben geaccepteerd.

Alle corrupte instituten zullen vallen, aangezien ze het kritisch onderzoek van de menigte niet kunnen overleven. Ze hebben geen plek om te schuilen. Hun kwade heerschappij verliest de greep op de mensheid, en dat is geen moment te vroeg.

Veronica heeft net een vreselijk vermoeiend weekeinde achter de rug, waarin ze te maken had met onverwachte hindernissen en het ontmoeten van nieuwe mensen. Vergeef me alsjeblieft als ik haar nu met rust laat, om te zorgen dat ze tijd kan nemen om te rusten. Opwindende tijden, mijn vrienden. Laat ons met vertrouwen voortgaan.

Altijd liefde, je aanbiddende

Monty


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!


Share |


Wil je ons lichtwerk steunen?


Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl