Home > Nederlands > Montague Keen, 12 Mei 2013

Montague Keen, 12 Mei 2013

Ja, mijn lief, geweldig nieuws. De Ieren kwamen bijeen in een enorm vertoon van solidariteit. De gebeurtenis, Van Duisternis naar Licht, was een groot succes: met 40.000 mensen die bijeenkwamen om het Licht te verwelkomen. Dit is waarop we gewacht en gehoopt hadden. Het is nog maar het begin. Reken erop dat de energie van deze gebeurtenis anderen verlicht en bemoedigt om het licht te verwelkomen en jullie macht terug te nemen.

Wanneer mensen in solidariteit bijeenkomen, realiseren ze zich het belang van het delen van hun expertise, hun kennis en hun begrip van wat er werd gedaan om ze in het duister te houden. Het is tijd, mijn lief, dat alle goede mensen van jullie wereld bijeenkomen, om de plannen van de Cabal aan de kaak te stellen en te weigeren er aan te gehoorzamen. De Duistere Garde heeft jullie nodig om hun oorlogen te voeren. Ze hebben het nodig dat jullie hun leugens geloven. Ze hebben het nodig, dat jullie zonder vragen accepteren en geloven, wat ze jullie vertellen. Maar het is tijd om NEE te zeggen! Zodra jullie NEE zeggen, zijn ze MACHTELOOS. Zonder jullie hulp om ze in hun machtspositie te houden, zijn ze machteloos. Jullie zijn verantwoordelijk voor de macht die jullie ze geven om over jullie uit te oefenen. Wanneer jullie eenmaal zijn ontwaakt, zien jullie dit duidelijk en kunnen jullie nooit meer zijn als schapen. Dit is de meest opwindende tijd van jullie leven. Het is waarom jullie nu op Aarde zijn. Samen hebben jullie de expertise om de juiste voorwaarden te scheppen zodat de hele mensheid in vrede en harmonie kan leven, met voedsel en onderdak in overvloed. Jullie zullen alle leven respecteren en jullie zullen worden begeleid in het creëren van deze overvloed.

Het is onder je aandacht gekomen, mijn lief, dat de Cabal wanhopig haar eigen versie van de geschiedenis probeert te herstellen. Maar de mensen accepteren dit niet. Wanneer je eenmaal de waarheid ziet, kun je je ogen er niet meer voor sluiten. Het verklaart alles zo duidelijk. Wanneer jullie de druk die op jullie voorouders was gelegd om een corrupte geschiedenis te accepteren, begrijpt, zullen jullie begrijpen, dat om hun kinderen te beschermen ze gedwongen waren om de Vaticaanse versie van geschiedenis te accepteren.

Alles zal duidelijk gemaakt worden. Het bewijs is er, overal ter wereld, maar jullie werden er blind voor gemaakt. Waarom denken jullie dat de Cabal zo wanhopig probeert W.O. III te beginnen? Ze denken dat jullie dan zo bezorgd zullen zijn om jullie overleving, dat jullie niet meer nadenken over het ontwaken, en dan zullen ze weer in staat zijn de volledige controle te hervatten. Het boeit ze niet hoeveel onschuldige levens verloren gaan in deze wanhopige poging de macht vast te houden.

Jullie moeten grote beslissingen nemen. Volgen jullie gedwee de corrupten, of komen jullie bijeen en zeggen, “NEE. Het is genoeg geweest! Dit is onze wereld. We verkiezen in vrede te leven.” Wanneer de 99% deze beslissing neemt, hebben de corrupten geen andere keuze dan de planeet te verlaten, want ze kunnen niet bestaan in het Licht. Voor hun bestaan hebben ze de adrenaline nodig van angst en gewelddadige dood: oorlog voorziet hierin. Ze creëren oorlogen zodat ze de Aarde kunnen controleren en er kunnen leven.

Het was nooit de bedoeling. Ze horen niet op Aarde. Ze hielden en genoten van alles waar jullie ze (als slaven) van voorzagen. Ze verlaten de Aarde met tegenzin. Nu is het jullie tijd om te floreren en van de vruchten van jullie planeet te genieten, en om bekend te worden met andere planeten, wiens bewoners vurig wachten om jullie opnieuw in de kudde te verwelkomen. Er is zo veel dat ze met jullie willen delen wanneer jullie vanuit het duister in het licht komen. Wanneer jullie in de geestenwereld terugkomen zullen jullie duidelijk zien hoe de Cabal jullie in het duister en onwetend heeft gehouden, en onder controle, altijd onderdanig aan haar. Het werd allemaal knap gedaan d.m.v. mindcontrol.

Degenen die door deze façade heen keken werden snel ‘weggezonden’, voor het geval dat ze hun bevindingen met anderen zouden delen. Zelfs hun eigen leden worden weggewerkt als ze buiten hun boekje gaan. Ze tonen geen genade in hun vastberadenheid hun macht te behouden en uiteindelijk jullie planeet voor hun eigen doeleinden over te nemen. Maar dit zal niet worden toegestaan. We werken met velen van jullie om dit te verzekeren.

We hebben jullie medewerking nodig. Het is een gezamenlijke inspanning van beide kanten van het leven. We zullen niet falen. We zijn de redding van de Aarde uit de handen van de kwade controlerende machten al enige tijd aan het plannen. Het laten ontwaken van de mensheid was een moeilijke taak. Nu, eindelijk, zien we de resultaten van onze inspanningen. Er is nu zo veel licht op Aarde, en het verspreidt zich in alle richtingen. Spoedig zullen jullie het licht alles zien overnemen. Er is geen tijd om zelfvoldaan te zijn, aangezien elk overblijfsel van de Duistere Garde voor altijd moet worden verwijderd. Sommigen van hen doen een poging het licht te omarmen. Als ze slagen zullen ze worden verwelkomd. We zullen de deur niet sluiten voor degenen die spijt betuigen.

Je hebt werk te doen, mijn lief. Op zielsniveau weet je wat er van je wordt verwacht. De juiste mensen zullen voor je beschikbaar worden gemaakt. Deze plannen werden eeuwen geleden gemaakt: nu moeten ze worden vervuld. Alles zal precies op zijn plaats vallen. Er is geen reden tot zorg. Je wordt aan beide zijden van het leven gesteund.

Help elkaar voorwaarts te gaan, in het licht. Doe wat nodig is, en open jullie huizen voor bijeenkomsten om informatie te delen. Wees nooit bang om de waarheid te delen, want het stelt anderen in staat om het te begrijpen en te accepteren. Je bewijst ze een dienst. Ze hebben steun en bemoediging nodig.

Wees begripvol voor degenen die onterecht geloofden dat ze ‘voor hun land vochten’, wanneer ze zich realiseren dat ze in werkelijkheid slechts kanonnenvoer waren, de Cabal voorziend in hun behoefte aan angst en bloedvergieten. Nu ervaren jullie nog meer LEUGENS, opgedist als reden voor de Cabal om nog weer een land binnen te vallen. Ze vertellen jullie niet dat het allemaal onderdeel is van hun Overname Plan. Het is zo duidelijk, het is moeilijk te geloven dat iemand zo maar in zulke onverholen leugens kan trappen. Het zijn jullie medemensen die jullie gevraagd worden te doden. Wie zal er overblijven om jullie te helpen en te steunen, wanneer de moordmachines aan jullie deur kloppen? Het is slechts een kwestie van tijd, want het is allemaal onderdeel van het plan.

Er is geen rechtvaardigheid op jullie wereld. Het wordt allemaal gecontroleerd en gemanipuleerd om de Cabal te steunen. Ze hebben systematisch elk recht dat jullie hadden verwijderd, en jullie hebben dit laten gebeuren. Jullie zwijgen gaf hen het groene licht om te doen wat zij wilden: en dat deden ze.

Ik probeer niet om hard te zijn tegen jullie. Ik vertel jullie hoe het is. Jullie moeten dit snappen. De 99 % moet haar gecombineerde kracht erkennen en gebruiken ten bate van de mensheid. Wordt wakker. Onderneem actie. Stap in het licht.

____________________________

Ik deelde je vreugde toen je Ciara (mijn kleindochter) zag dansen. Haar licht straalt van binnenuit. Ze verlicht het podium en brengt vreugde aan al wie naar haar kijkt. Ze is ver gekomen sinds we haar elf jaar geleden op de wereld verwelkomden.

Veronica, mijn lief, je weet dat ik je nooit zal teleurstellen. We hebben in vele levens samengewerkt. Laat de liefde die we nog steeds delen je begeleiden door welke moeilijkheden ook die je nog kan tegenkomen tijdens deze reis. Laat liefde de drijvende kracht zijn.

Altijd, je aanbiddende

Monty


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!


Share |


Wil je ons lichtwerk steunen?


Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl