Home > Nederlands > Montague Keen, 18 augustus 2013

Montague Keen, 18 augustus 2013

Wat jou deze week getoond werd bewijst ondubbelzinnig dat het Licht der Waarheid zal overwinnen. Voorbereidingen vorderen gestaag. Wees voorbereid voor het onverwachte. Het verrassingselement is belangrijk. Je hebt het bewijs ervan gezien. Er zijn sleutelfiguren in jullie wereld die zich bewust zijn van wat van hen wordt verwacht. Ze zullen ons niet teleurstellen.

Mijn lief, alles is in Goddelijke Orde. Onze tijd is gekomen om de mensheid te redden van de duistere invloeden die de controle hadden overgenomen en van hun plannen om alles te vernietigen dat ze niet nodig hadden. We moesten een aantal van de grootste geesten die ooit op Aarde geleefd hebben op de juiste positie zetten om de mensheid te kunnen leiden. Ze zullen bekend gemaakt worden als de tijd rijp is. Sommige van hen leren wie ze werkelijk zijn en waarom ze nu op Aarde zijn. Hun werkelijke identiteit moest strikt geheim blijven, zelfs voor henzelf. Ze hebben gewone levens geleefd tot nu toe, hoewel ze soms hints kregen over welke belangrijke rol ze verwacht worden te spelen in de Overgang. Nu moeten ze de enorme omvang van hun taak accepteren die ze op zich genomen hadden voordat ze terugkeerden naar de Aarde. Ze vinden elkaar en alles valt op z'n plek. Alle puzzelstukjes schuiven in elkaar zoals het gepland was.

Mijn lief, het was geen toeval, al die jaren geleden, dat Rupert Sheldrake je uitnodiging voor je diner niet kon accepteren waarbij hij voorstelde om mij in zijn plaats uit te nodigen. Spirit gebruikte Rupert zodat ik bij jou kon komen.

Er werd een probleem gecreëerd bij RyanAir op het vliegveld van Dublin. Dit werd gebruikt om een ander onder je aandacht te brengen. Je realiseert je nu het belang van die gebeurtenis. De Geestenwereld zal al het mogelijke doen om de juiste mensen bij elkaar te krijgen. Laat ons daar maar het hoofd over breken. Wij zullen de juiste mensen op de juiste plek krijgen op de juiste tijd.

Ik weet, mijn lief, dat je je soms afvraagt hoe de mensen om je heen ooit bij jou terecht zijn gekomen. Nu weet je dat niets per ongeluk gebeurt! Ons team op Aarde staat klaar en is bereid om instructies op te volgen als de tijd rijp is en dat is iets dat wij bepalen.

Ik weet dat het heel verontrustend voor je is om te zien wat er gebeurt in Egypte, Irak, enz. Zoveel onschuldige mensen die vastzitten in de puinhoop. De overname van deze landen was jaren geleden al gepland door de Cabal en ze houden wanhopig vast aan dat plan, hoewel ze beginnen in te zien dat het hen nooit zal worden toegestaan te slagen. Hun moordpartij zal gestopt worden. Ze gebruiken individuen die compleet gehersenspoeld zijn om die landen binnen te vallen om te heersen en te verdelen en om orders uit te voeren zonder na te denken over de consequenties.

Mensen trappen niet langer in de leugens die ze verteld worden. Jullie kunnen dit zelf duidelijk zien omdat het bewijs van wat er gedaan wordt duidelijk is. Vraag jezelf af waarom de heersende landen zich voorbereiden op OORLOG. Wat zijn hun plannen? Is dit een laatste wanhopige poging om vast te houden? Kijk in hun ogen als ze je proberen te overtuigen van het feit dat ze echt moeten “binnenvallen om te beschermen” of dat er “massavernietigingswapens zijn” enz. Hoe kunnen ze werkelijk geloven dat ze de mensen nog kunnen bedriegen? De WAARHEID ligt op straat. Het kan niet langer verborgen blijven.

De mensheid zal geholpen worden om te herstellen. De juiste hulp is geregeld om in te springen en al het nodige te doen om te herstellen van deze heftige aanval. De planeet Aarde wordt omgeven door ruimteschepen die al het mogelijke aan boord hebben om alles dat vernietigd was door de Cabal weer op te bouwen en te reconstrueren. Daar is geen geld voor nodig. Alles zal gegeven worden en de vrede zal hersteld worden. Jullie zijn verwikkeld in een strijd tussen goed en kwaad, maar goed zal winnen. De planeet Aarde zal spoedig haar rechtmatige plaats in het universum innemen en alle communicatiekanalen zullen hersteld worden. Er waren genoeg van jullie nodig om wakker te worden om dit voor elkaar te krijgen. Ga door met mensen wakker te maken zodat ze kunnen genieten van de ervaring om deel te nemen aan één van de belangrijkste ondernemingen in geschiedenis van jullie wereld. Het maakt niet uit tot welk land je behoort. Jullie zijn allemaal belangrijk en accepteer dus niet wat ze je vertellen over sommige landen. Veronica heeft contact gehad met mensen uit landen waarvan ze jullie verteld hebben dat ze gesloten waren voor dit soort informatie, zoals China, Korea, Rusland, enz. Ook zij worden wakker en zijn van harte welkom in de grote familie die geen beperkingen of grenzen kent. Allen verenigd in het streven naar waarheid en rechtvaardigheid voor allen.

Sta woede en wantrouwen niet toe om je gedachten te kleuren. Kijk naar alles met een liefdevol hart, want dat verandert alles. Jullie hebben allemaal gevangen gezeten in de lagere dimensies waar angst je cipier was; angst door religie, angst door de wet, hoe onrechtvaardig die ook was. Angst is iedereen er met de paplepel ingegoten. Alleen als je het onderkent wordt je er vrij van.

Stuur liefde naar iedereen, overal. Je zult versteld staan van de resultaten die het zal opleveren. LIEFDE kan de macht van de Cabal breken. Liefde is puur en goed. Het versterkt de levens van hen die liefhebben en geliefd zijn. Schrijf het woord LIEFDE in grote letters en houd het omhoog. Kom samen in de naam van de liefde en laat liefde het licht op je pad zijn terwijl je het volgt richting de Overgang.

Mijn liefste, alles is zoals het moet zijn.

Altijd je aanbiddende,

Monty


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Alja


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!


Share |


Wil je ons lichtwerk steunen?


Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl