Home > Nederlands > Montague Keen, 11 augustus 2013

Montague Keen, 11 augustus 2013

De tijd nadert snel wanneer alles dat verborgen was openbaar zal zijn. Jullie worden hierop voorbereid. Velen van de Duistere Garde hebben hun verlies al geaccepteerd en zoeken naar manieren om te ontsnappen aan het oordeel van de mensheid. Ze wisten dat deze dag zou komen, wat ze ook deden om hem uit te stellen. Het enige dat nodig was, was het juiste percentage van ontwaakte mensen, waardoor alles dat kwaadaardig en corrupt was belicht werd. De mensheid moest zich bewust worden van haar eigen macht, en zich realiseren dat ze niet op Aarde is om een paar lui te dienen. Jullie zijn allemaal machtige lichtwezens die gemanipuleerd werden d.m.v. opvoeding en religie in het geloven dat jullie geen macht hadden. Ik kan jullie verzekeren dat de belangrijkste macht bij jullie ligt. Dit zullen jullie je realiseren als de dingen zich ontvouwen. Zonder jullie konden degenen aan de top van de piramide nooit hun corrupte status hebben gekregen. Ik heb vaak gezegd, ze hebben jullie nodig en ze kunnen niet zonder jullie bestaan. Dat is een feit dat je op je moet laten inwerken.

Omdat jullie ontwaakt zijn, zijn we in staat in te grijpen en tekens te geven waar jullie nota van moeten nemen. We zijn constant bezig elke handeling te observeren die gedaan wordt om jullie onder controle te houden teneinde het Grote Ontwaken te verstoren. Mijn lief, wat je gisteravond in de lucht zag, liet je zien dat de energie wordt geproduceerd om de zaken te versnellen. Wees bereid te doen wat er ook van je wordt gevraagd. Sommigen van jullie weten al wat te doen. Het hangt af van de overeenkomsten die je maakte voordat je naar de Aarde terugkwam. Beide zijden van het leven werken hieraan. Er zijn geen geweren of bommen nodig, alleen de mensheid die haar macht terugneemt, vreedzaam en eerbaar. Alles dat jullie als norm hadden aanvaard, zal van de ene op de andere dag veranderen. Jullie zullen leren je wereld in een totaal nieuw licht te zien. Alle corrupte structuren zullen verwijderd worden en de mensen zullen hun eigen beslissingen nemen, gebaseerd op liefde en respect voor de hele mensheid. Denk er eens over hoe een ieder van jullie de mensheid als geheel ten goede kan komen. De productie van voedsel en energie is van het allergrootste belang. Wanneer alle experts van de wereld bijeenkomen, zullen ze alle hindernissen verwijderen. Ze zullen alle problemen die de aanvankelijke overgang zou kunnen genereren oplossen. Dit is het grootste avontuur aller tijden en jullie hebben er allemaal een rol in te spelen.

De Cabal zal alles wat, en iedereen die ze kan, gebruiken om te proberen het onvermijdelijke te vertragen. Veel van degenen die jullie vertrouwen worden mogelijk ‘gebruikt’ om onrust en ontzetting te veroorzaken. Het hangt allemaal af van hoe sterk ze staan in hun eigen geloof om de aanvallen te weerstaan. Zulke acties, hoewel ze vertragend kunnen werken, zullen nooit de overgang kunnen voorkomen. Vraag altijd, dat je ogen geopend mogen zijn voor zulke aanvallen, zodat je ze kunt zien voor wat ze zijn. Bid dat je mag worden geholpen al het 3-dimensionale denken en handelen te verwijderen. Jullie worden gebombardeerd op televisie, in films en de kranten met 3-dimensionale informatie. Als je eenmaal uit de 3D stand gestapt bent kunnen ze je gedachten niet meer beheersen. Degenen die geprobeerd hebben jullie wereld en de mensheid te vernietigen, zullen aan de kaak worden gesteld. Hun plannen zullen blootgelegd worden en ze zullen in hun eigen zwaarden vallen.

Door je te verbinden met je eigen spiritualiteit, wordt je sterk. Vertrouw er op dat je op de juiste weg bent en je zult worden geleid. Je bent nooit alleen. Meditatie stelt je in staat om te ontdekken wie je bent. Dit is belangrijk. Hoewel het aanvankelijk niet makkelijk is, hou vol en je zult ontdekken dat het na verloop van tijd natuurlijk voor je wordt. Hoe meer je nu leert, hoe meer je voorbereid zult zijn als de tijd van overgang komt. We helpen je er geleidelijk aan in. Jullie zijn je allemaal bewust van het feit dat je lichaam aan het veranderen is. Het is allemaal onderdeel van het nieuwe leven dat je op Aarde gaat genieten. Wanneer alle corruptie en de Cabal verwijderd zijn, en hun controle is opgeheven, zullen de portalen opnieuw opengaan en de verbinding met de geestenwereld zal hervat worden. Dan zal het leven op Aarde vreedzaam, harmonieus en plezierig zijn.

Het licht dat je gisteravond zag, mijn lief, was slechts een glimp van wat komen zal. Vertrouw erop dat je op de juiste weg bent. De juiste mensen zullen op het juiste tijdstip naar voren komen. Alles is goddelijk bepaald. Je zult alles bereiken door de kracht van liefde. Het is je krachtigste wapen. Angst is, natuurlijk, je grootste vijand. Het wordt doorlopend gebruikt om je d.m.v. geld te beheersen. Het is hun belangrijkste werktuig en, mijn hemel, ze zijn experts in het manipuleren ervan.

Gezondheid wordt ook gebruikt om angst te creëren. Ze creëren ziektes in hun laboratoria die dan worden losgelaten op het nietsvermoedende, vertrouwende publiek. Dit veroorzaakt dan meer angst. Maar als je de controle over je eigen gezondheid neemt en onderzoekt wat het beste voor je is, zul je versteld staan van de resultaten die je krijgt. Als je begrijpt dat angst het wapen is dat tegen je gebruikt wordt, dan zul je de controle overnemen en weigeren een ‘slachtoffer’ te zijn van angst. Je moet een bewust besluit nemen om de controle over je eigen leven terug te nemen.

Beschouw vandaag als de eerste dag van de rest van je leven. Degenen onder jullie die verantwoordelijk zijn voor kinderen, zorg ervoor dat hun levens open staan voor waarheid, licht en liefde. Bereid hen voor op wat er komen gaat. Dit is jullie verantwoordelijkheid. Met jullie liefde en begeleiding zullen ze in staat zijn zonder vragen alles te accepteren wat de overgang zal brengen.

De volgende paar maanden zijn belangrijk. Jullie zullen worden geconfronteerd met veranderingen die je zult moeten accepteren en met beslissingen die moeten worden genomen. Dit is tenslotte waarop jullie hebben gewacht. Licht en liefde zullen je leiden.

Mijn lieve vrouw, ik blijf altijd, je aanbiddende

Monty


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!


Share |


Wil je ons lichtwerk steunen?


Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl