Home > Nederlands > Montague Keen, 25 augustus 2013

Montague Keen, 25 augustus 2013

Donkere wolken pakken zich samen. De verschillende facties bereiden zich voor op de grote overname. Dit is niet een tijd om achterover te leunen en de kat uit de boom te kijken. Je moet je verantwoordelijkheid dragen. Voorzie jezelf van alle feiten. Ze zijn beschikbaar; het vergt slechts een kleine moeite om vast te stellen wat WAARHEID is en wat FICTIE.

De fictie die jullie is opgelegd door religie is op angst gebaseerd en is controlerend. Het schetst een beeld van het hiernamaals dat totaal onwaar is. Ze hebben jullie onderwezen over een God van oordeel en straf; een God die wil dat je lijdt om Hem te behagen. Vraag jezelf af: Waarom schilderen ze God altijd af als puur MANNELIJK? Dit ontkent volkomen het VROUWELIJKE aspect van de God van Liefde. Want zij vrezen het vrouwelijke. Dus verwijderden ze alle verwijzingen naar de GODINNEN die ooit vereerd werden omdat ze de LIEFDE vertegenwoordigden. De liefde zelf werd afgeschilderd als niets meer dan slechts seks, terwijl in feite seks de uitdrukking is van liefde in de meest pure zin.

Via film en televisie hebben ze het bewust gedegradeerd. Ze hebben systematisch alles wat puur en goed was verwijderd. Liefde wordt zelden genoemd.

Zij die momenteel aan de macht zijn kunnen geen liefde ervaren. Ze zijn er niet toe in staat. Voor hen staat geld gelijk aan liefde. Wanneer jullie allemaal samenkomen en je het belang van liefde onderkent, redden jullie de planeet. Ik kan niet genoeg het grote belang ervan benadrukken. Liefde sterft nooit, dus diegenen die je hebt lief gehad duiken vaak weer op in je vele levens. Je herkent ze altijd, want de band van de liefde is onbreekbaar.

De vroegere Ieren reisden de wereld rond en predikten de religie van liefde. Maar zij die de macht overnamen hebben hen moedwillig vernietigd. De Ieren beginnen zich momenteel te herstellen en moeten in het reine zien te komen met de grote veldslag die tegen hen geleverd is door de toenmalige Rooms-Katholieke Kerk, die zich zelfs vandaag de dag nog aan hen probeert op te dringen.

De Ieren zetten nu de eerste stappen om de controle van het Vaticaan te verwijderen. Spoedig zullen ze de vrijheid proeven voor het eerst sinds bijna 2000 jaar. De wurggreep van het Vaticaan bereikt veel landen op manieren die je nooit zou vermoeden. Ze zijn verantwoordelijk voor veel meer dan mensen zich realiseren. Maar de sluier wordt opgetild voor de waarheid van hun ware identiteit en wie zij dienen. Het is niet de God van liefde en licht!

Jullie hebben levens geleefd in de duisternis van hun controle en velen hebben hun wreedheid ervaren in het verleden. Het is nog steeds aanwezig, verborgen in openbaarheid. Ze claimen rechten waar ze geen recht op hebben. Maar hun bewind nadert zijn einde want de enige macht die ze werkelijk hebben is de macht die jullie (het volk) aan hen geven door ANGST. Als je wakker genoeg bent zul je dat duidelijk zien en zal je alles terugpakken wat je hen onbedoeld had gegeven. Alleen dan zul je volledig hersteld zijn als gehele wezens van licht, in evenwicht en krachtig.

(Op de startpagina van de site www.montaguekeen.com vind je hoe je dit kunt bewerkstelligen. Help anderen om dit te doen. Het is krachtiger als je het met drie of meer mensen doet.)

Tijd is van essentieel belang. Je hebt geen tijd te verspillen in deze einddagen van het oude systeem. Er zijn momenteel veel grote geesten uit het verleden op Aarde om het ontwaken voor het licht te ervaren. De Duisteren gebruiken nu elke hersenspoelmethode uit hun repertoire om hen die speciale opdrachten hebben op Aarde te verstrikken en te controleren. Jij, mijn liefste, ziet hoe één zo’n gevangene ermee worstelt. Het is verontrustend om te zien, maar tot het slachtoffer het zelf inziet kun je niets doen.

Op tv zag je vroeger iemand vrolijk een ui eten omdat hij door hypnose geloofde dat het een appel was. Er zijn nu velen in jullie wereld die zo gecontroleerd worden dat ze alleen maar zien wat hun controleurs willen dat ze zien. Daarom vraag ik jullie om je leven weer in eigen hand te nemen. Stop met slachtoffers te zijn van de Duistere Cabal. Wanneer je volledig accepteert dat alles dat jou in z’n greep houdt gebaseerd is op LEUGENS, dan zul je worden wie je werkelijk bent.

Zij die er naar streven de waarheid aan het licht te brengen worden constant aangevallen. De computer van mijn lieve vrouw wordt voortdurend aangevallen en gehackt. Alles in een poging om haar het zwijgen op te leggen. Maar hoewel het voor stress zorgt, zal zij niet zwijgen.

Zij die gebruikt worden om anderen aan te vallen zouden zich moeten afvragen waarom ze zich zo makkelijk laten beïnvloeden door de duisteren. De Duisteren masseren hun ego zodat ze het gevoel hebben dat ze anderen moeten beoordelen. Maar onthoudt: Oordeelt niet, opdat gij niet geoordeeld wordt. (Mattheüs 7:1)

De Duisteren doen een beroep op hun gevoel van superioriteit en de dwazen lopen in de val. Velen worden overschaduwd maar zijn zich er niet van bewust, daarom is het belangrijk om jezelf altijd te beschermen. Jullie leven allemaal in oorlogsgebied; het is een oorlog om jullie zielen te vangen. Alles wat je geleerd werd is het exacte tegendeel van wat rechtvaardig en waarachtig is. Jullie zijn behoorlijk belazerd door hen die jullie, en alles waar jullie voor staan, wensten te vernietigen.

Ik heb ontdekt dat veel onderzoeken van goede wetenschappers onderdrukt worden omdat de machthebbers het niet kunnen toestaan dat de waarheid bekend wordt gemaakt. Deze wetenschappers worden dus uitgemaakt voor dissidenten. Weet je nog, mijn lief, ik werd ook uitgemaakt voor dissident. Dus beschouw het als een medaille. Klaarblijkelijk vrezen ze je resultaten en willen ze die onderdrukken.

Er zijn andere manieren om je werk onder de aandacht te brengen zonder gebruik te maken van de kanalen die gericht zijn op het onderdrukken van informatie. Ik ging door precies dezelfde scenario’s en het waren waarschijnlijk dezelfde mensen die betrokken waren bij mijn Scole Report toen ik nog op Aarde was. Met vertrouwen in je onderzoeksresultaten en een onwrikbare vastberadenheid om ze beschikbaar te stellen aan de kritische blik van de bevolking zal je slagen.

Het is tijd om uit het controlesysteem te stappen. Het is tijd om die veranderingen door te voeren die nodig zijn voor de mensheid om in licht en waarheid te leven. Het kostte tijd en vastberadenheid om de machthebbers ervan te overtuigen dat de Planeet Aarde inderdaad rond was en niet plat, wat de mensheid bruut was opgedrongen.

Jullie zijn de architecten van de Nieuwe Tijd van Verlichting. Jullie hebben de vrijheid nodig om manieren te vinden om op Aarde te leven zonder de vreselijke ketenen van het verleden. Geniet van jullie grote avontuur.

Mijn lief, de aanvallen op jouw computer, hoewel kostbaar, bewijzen duidelijk dat er mensen zijn die de waarheid vrezen!

Samen zullen we slagen. Jouw aanbiddende, Monty


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Alja


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!


Share |


Wil je ons lichtwerk steunen?


Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl