Home > Nederlands > Montague Keen, 18 februari 2018

Montague Keen, 18 februari 2018

Veronica, mijn lieverd, nu weet je zonder enige twijfel hoe ver de cabal bereid is te gaan om haar greep op de mensheid te beschermen en te behouden. Wat er deze week is gebeurd heeft je tot op het bot geschokt. Het is niets minder dan kwaadaardig. Degenen met wie jij de informatie hebt gedeeld vinden het verschrikkelijk dat dit in Engeland kan gebeuren. De Opzichter van het Rijk die jij benaderde voor hulp bij deze zaak, is verbijsterd. Hij had geen idee dat een dergelijke situatie de norm is geworden.

De cabal valt, wereldwijd, eenieder aan die het aandurft hun plannen bloot te leggen. Dat dergelijke kwaadaardige daden kunnen worden uitgevoerd tegen wie dan ook, zou voor jullie allemaal een waarschuwing moeten zijn. Lieverd, ik weet dat je alles doet wat in je macht ligt om deze misdaden bloot te leggen. Vergis je niet, dit is een misdaad. En dit is nog maar het topje van de ijsberg. Het vindt iedere dag plaats, maar weinig mensen malen erom omdat het op hen niet direct van invloed is. Ze realiseren zich niet dat dit iedereen zal gebeuren, mits jullie de moed vatten om ertegen in opstand te komen. Wanneer iedereen gerechtigheid zou eisen, zou het recht zegevieren. De cabal kan doen wat ze wil omdat de meerderheid van jullie de ogen sluit voor wat ze doen. Wanneer jullie onrecht zien, zouden jullie dit van de daken moeten schreeuwen, want eens kan het jouw beurt zijn dat je hulp nodig hebt.

Veronica heeft onderzoek gedaan naar het werk van een fantastische vrouw in Amerika wier inzet bestudeerd zou moeten worden om er vervolgens naar te handelen:

DEBORAH TAVARES van StoptheCrime.net

Haar werk zal jullie gedachten openen voor wat jullie doormaken. Haar onderzoek is van de bovenste plank. Neem alsjeblieft de tijd om te ontdekken wat jullie en de Aarde, die jullie moeten beschermen, wordt aangedaan. Vergeet alle onbeduidende zaken en onderzoek hoe jullie de mensheid kunnen laten overleven en beschermen. Jullie vijanden hebben de controle op slinkse wijze in handen gekregen. Jullie zijn de 99% wiens kracht de cabal zal overweldigen, wanneer jullie ermee stoppen nutteloze marionetten te zijn en je gedachten open te stellen voor hetgeen de cabal jullie aandoet. Kijk naar het grotere plaatje. Jullie overleving is wat er toe doet.

Lieverd, ik weet dat je geschokt was toen je je realiseerde dat het wettelijk vakgebied in het Verenigd Koninkrijk corrupt is, net als in Amerika. Er is geen gerechtigheid op jullie wereld. Jullie hebben al je rechten weggegeven. Alle landen hebben de rechten van de mensen verwijderd. Denken jullie echt dat je een stem hebt bij verkiezingen? Er is geen enkele leider op jullie wereld die de macht heeft ook maar iets te doen. Het zijn allemaal marionetten die hun meesters gehoorzamen. Zelfs Dhr. Trump (hoewel hij meer doet dan enige andere president) heeft niet de macht om alles te doen wat gedaan moet worden. Trump staat geen chemtrails toe boven Amerika. Hij heeft eveneens de surveillance-camera’s verwijderd. Als hij echter te ver buiten zijn boekje gaat, zal hij worden vermoord, en dat weet hij. Hij moet zorgvuldig te werk gaan.

Ze hebben het met Kennedy gedaan en hebben ervoor gezorgd dat de hele wereld toekeek, als waarschuwing aan alle toekomstige presidenten die hun boekje te buiten gaan. Dat is waar jullie mee te maken hebben. Hoe eerder jullie je hiervan bewust worden, hoe beter het voor jullie allemaal is. Elke dag worden onschuldige mensen voor fictieve ‘misdaden’ opgesloten waarbij de cabal de sleutel weggooit. Soms wordt de medische maffia gebruikt om uitlatingen te doen, zodat de cabal mensen op kan sluiten. Dit is in jullie wereld de norm. Op een dag kun jij aan de beurt zijn. Wie zal er voor jou opkomen?

De mensheid staat aan de rand van uitsterven. Wat zijn jullie bereid te doen om haar te redden? Stop met het innemen van de cabal’s medicatie die jullie langzaam vermoordt. Weiger hun Genetisch Gemodificeerde voedsel. Eis dat jullie regering actie onderneemt om jullie te beschermen, of verwijder die regering. Waarom zou je belasting betalen om te betalen voor chemtrails die kanker en andere dodelijke ziekten veroorzaken? Zijn jullie echt zo machteloos dat jullie hen toestemming geven om je te vermoorden? De cabal speelt met jullie leven. Wat is ervoor nodig om je bewust te maken van deze realiteit?

Vorige week heeft Veronica zelf gezien waartoe ze in staat zijn. Het was een echte schok voor haar maar ze onderneemt stappen om het aan de kaak te stellen en de betrokkenen te beschermen. Bescherm jullie vrijheid. Jullie realiseren je niet hoe kostbaar die is, totdat je deze kwijt bent. Op een dag kan die je ontnomen worden. Wees nooit zo dom te geloven dat het jou niet kan gebeuren. Twee mensen die Veronica kent, dachten dat het hen nooit kon gebeuren. Nu weten ze dat het anders is.

Kennis is macht. Onderzoek de plannen van de cabal. Ze verbergen hun plannen niet, aangezien ze geloven dat jullie te stom zijn om ernaar te kijken. Neem je macht terug van religie. Het Vaticaan bevindt zich op wankele bodem nu haar duistere geheimen worden onthuld. Het zal niet overleven. Het is gebaseerd op leugens.

Microgolven zijn tot wapens gemaakt. Ze worden gebruikt om te moorden, om eigendom te vernietigen. Ze kunnen worden gericht op waar de cabal maar wenst. Ze worden ook gebruikt om personen op de korrel te nemen en boodschappen in hun hoofden te stoppen. Die onfortuinlijke personen zouden geïnstrueerd kunnen worden om te moorden of wat de cabal maar eist. Het gebeurt voortdurend. Mensen worden tijdelijk overgenomen en ze gehoorzamen de instructies die hen worden gegeven. ZIJ ZIJN EVENEENS SLACHTOFFERS. Er wordt met de mensheid gespeeld en het is voor ons niet fijn om dit te zien gebeuren. We observeren wat er op Aarde gebeurt en we kunnen het duidelijker zien dan jullie, die feitelijk daar zijn. Want jullie zijn blind ten aanzien van wat jullie wordt aangedaan.

Het is URGENT dat jullie onderzoeken wat er wordt gedaan om jullie te vernietigen. HANDEL naar jullie bevindingen. Mediteer wanneer mogelijk, om jezelf te verheffen uit de duisternis die jullie omringt. Jullie worden vanuit elke mogelijke hoek aangevallen. De mensheid was nog nooit zo kwetsbaar, dus is er nu actie nodig.

De cabal zorgt ervoor dat jullie je hulpeloos en hopeloos voelen. Hebben jullie de moed om te worden wat je werkelijk bent, een wezen van licht dat een ervaring heeft op Aarde, en gevangen werd door de cabal. Neem je macht terug, en NEEM JE WERELD TERUG, gezamenlijk.

Vertel hen dat hun spel uit is en dat ze de Aarde moeten verlaten. Ze zijn niet welkom. Dit kan allemaal zonder moorden worden gedaan. Wanneer genoeg van jullie weigeren voor hen te werken en hen te steunen, zullen ze vertrekken. Jullie dienen de moed en de kracht te vinden om deze vreselijke situatie tot een einde te brengen. Vraag jezelf wat je bereid bent te doen om jullie leven en de Aarde waarop jullie wonen te beschermen. Als Veronica, die niet in de bloei van haar leven is, bereid is naar voren te treden om de kwetsbaren en de mensheid te beschermen, wat zijn jullie dan bereid te doen. Gezamenlijk staan jullie sterk, verdeeld vallen jullie.

Lieverd, mijn hart ging naar je uit toen je vorige week probeerde de ene schok na de andere te verwerken. Elke vezel van je wezen schreeuwde het uit om je vriend te beschermen toen de cabal de controle overnam. Het is nog niet voorbij. Onthoud de woorden van Martin Luther King Jr. “UITEINDELIJK ZULLEN WE ONS NIET DE WOORDEN VAN ONZE VIJANDEN HERINNEREN, MAAR HET ZWIJGEN VAN ONZE VRIENDEN.”

De strijd is nog niet voorbij. Houdt moed, lieverd.

Altijd je aanbiddende Monty


Bericht van Veronica

Dave heeft me gevraagd jullie voor je brieven te bedanken. Ze zijn een grote bron van troost voor hem. Hij heeft brieven gekregen uit 11 landen en 7 staten in de VS. Zelfs een uit County Clare in Ierland. Hij vroeg me jullie te laten weten dat hij geen gevoerde (luchtkussen) enveloppen of iets met glitter of parfum kan ontvangen.

Hij is een verwoed lezer. Hij ontvangt graag jullie suggesties. Er worden hem geen hardcover-boeken toegestaan, het moeten paperbacks zijn. Hij heeft ook gevraagd of hij jullie in Amerika, die hem geschreven hebben, mag bellen om zich met je te verbinden. Jullie zouden echter de kosten moeten aanvaarden, aangezien hij elke keer maar 18 minuten mag bellen.

Als jullie je emailadres sturen zou het antwoord via mij gezonden moeten worden, Veronica Keen.

Jullie brieven betekenen zoveel voor hem. Dank jullie dat jullie zo vriendelijk zijn om naar hem om te kijken.

Veronica Keen


Contact Details

Dave McCann,
MJ 03 A Pod 11,
Booking Number 1621184,
Prisoner ID 7076771,
P.O. Box 872,
Fresno, California,
93712, USA.


Justice for Dave McCann. Irishman framed in California | Legal Expenses Fundraising with GoGetFundingWebsite: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob/MarjaJe kunt Paypal gebruiken een bijdrage te doneren aan de Stichting
om te helpen het nieuwe Centrum in Ierland te realiseren.
Iedere financiële bijdrage, hoe klein ook, wordt enorm gewaardeerd.
Paypal

Of anders kun je onderstaande bankcodes gebruiken:

NATWEST BANK
ACCOUNT: THE MONTAGUE AND VERONICA KEEN FOUNDATION
IBAN: GB56NWBK60233682587809
BIC: NWBKGB2L

Let op! Voor betalingen vanuit Nederland, kies voor Wereldbetalingen (i.p.v. Europese betalingen).
Omdat Engeland nog eigen valuta heeft wordt de IBAN niet herkend bij de keuze: Europese betalingen.

Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!