Home > Nederlands > Montague Keen, 11 februari 2018

Montague Keen, 11 februari 2018

Het voltrekt zich, mijn lieverd. De deuren slaan dicht voor de elitaire cabal. Je kunt het Licht tevoorschijn zien komen dat de corruptie ontmaskert. Het licht schijnt op de laatste regering in Amerika. Velen zijn geschokt door wat er wordt onthuld en ook door de omvang ervan. De feiten moeten onder ogen worden gezien. Alles is precies het tegenovergestelde van wat ze jullie deden geloven. Geloof me, dit is nog maar de eerste schil van de ui. Jullie hebben nog veel meer schokken tegoed. Vele jaren geleden heb ik erop gewezen dat niets is wat het lijkt. Jullie werden over bijna alles voorgelogen, in het bijzonder over religie, wat de grote kanker is die de levens van de mensen op Aarde controleert.

Jullie worden nog maar net wakker voor wat er wordt gedaan om het menselijk leven op Aarde te vernietigen. Testosteron wordt vernietigd om voortplanting te verhinderen. Dit is op wereldwijd niveau gaande. De cabal heeft het begrip transgender geïntroduceerd om jullie gemindcontrolde kinderen in verwarring te brengen. DIT IS EEN DUIVELS PLAN en het zal vele jonge levens vernietigen. De cabal gebruikt KANKER om miljoenen van jullie te elimineren. Onderzoek dit alsjeblieft en jullie zullen inzien dat ze de mensheid bewust wegvagen waarbij het zo is dat jullie hiertegen niets ondernemen. Ze vullen jullie hoofden met sport, sociale roddels, TV, en uiteraard de meest succesvolle val van allemaal; GELD. Ze bezitten de banken, dus zij controleren dit.

De mens moet leren om NEE te zeggen en te weigeren aan het moorden mee te werken. Alles wat wordt gedaan om jullie uit te roeien dient te worden blootgelegd. Wanneer men jullie zegt dat JULLIE en JE KINDEREN gevaccineerd moeten worden, trek je dan onmiddellijk van deze mensen terug. Ze maken deel uit van deze vernietiging, vertrouw hen niet. Werk samen, steun elkaar en deel kennis met elkaar wanneer dat maar mogelijk is. De cabal heeft er geen moeite mee om zwakke mensen zonder ruggengraat te vinden die het vuile werk voor hen oplossen; werk waarvoor, door het uit te voeren, eens een hoge prijs zal moeten worden betaald. Wees voorzichtig met wie je dient, omdat nu niets meer verborgen blijft. Zeggen dat het mijn taak was zal niet als excuus worden geaccepteerd. Het maakt niet uit hoe klein de rol is die je vervult, het maakt deel uit van het geheel. Vergeet dat nooit.

Neem jullie macht terug. Mediteer wanneer dat maar mogelijk is, omdat het een verbinding creëert met je hogere zelf dat je uit het controlesysteem tilt dat je geketend houdt. Bevrijd je geest en begin opnieuw.

Kijk eens naar degenen die de Bijbel hebben geschreven. HONDERDEN JAREN NADAT DEGENE DIE ZE JEZUS HEBBEN GENOEMD,LEEFDE, HEEFT DE CABAL DIT GESCHREVEN en jullie hebben hun verhalen voor zoete koek geslikt. Jullie citeren er nog steeds iedere dag uit, alsof het waarheid is. Dat is het niet. Het is de strop rond jullie nek. De waarheid is overal om jullie heen te vinden, jullie hoeven er alleen maar naar op zoek te gaan. Wanneer iemand naar het hiernamaals terugkeert, duurt het even voordat diegene zich aan de waarheid heeft aangepast, om de reden dat we vanaf de geboorte tot aan de dood met zo veel leugens werden bestookt. De mensheid werd volledig door hen ingepakt, maar dit is niet langer het geval. De waarheid zal jullie uit de ketenen bevrijden. De Anunnaki zullen zich, voor wat ze de mensheid hebben aangedaan, moeten verantwoorden.

Jullie, ja, jullie allemaal, moeten nu de architecten van de toekomst worden. Neem alles wat van jullie werd afgepakt terug. Verwijder alle kwaadaardige TECHNOLOGIE zoals HAARP in Alaska. Antarctica moet worden ontmaskerd voor wat het is. Heel veel mensen moeten uit hun ambt worden gezet. Onthoud dat SCHUIM naar boven drijft en moeilijk te verwijderen is. Er moeten grote veranderingen worden doorgevoerd en goede mensen moeten, wanneer het nodig is, klaar staan om de leiding te nemen. Bid ervoor dat er veel meer mensen zoals Donald Trump zijn, die de uitdaging om de mensheid te beschermen aannemen.

Neem alsjeblieft de verantwoordelijkheid voor jullie kinderen. Sta niet toe dat ze in dezelfde vallen trappen die de cabal voor hen heeft geplaatst. Scholen leiden kinderen niet op; dat is vele jaren geleden al gestopt. In plaats daarvan worden ze met illuminati-leugens gehersenspoeld. Kinderen hebben geen idee dat ze krachtige Wezens van Licht zijn die het leven op Aarde ervaren. Dit wordt er op jonge leeftijd al bij ze uitgemept. In plaats daarvan werd hen geleerd dat ze van de cabal afhankelijk zijn om ervoor te zorgen dat ze alles krijgen wat ze nodig hebben om te kunnen overleven. ZE HEBBEN NIET GELEERD OM VOOR ZICHZELF TE DENKEN, om de natuur te ontdekken en te begrijpen wie en wat ze zijn. Hoe triest is dat. Alles dat goed was op Aarde werd vernietigd. HET KAN EN ZAL WORDEN VERVANGEN.

Kijk naar de volgende video: The Great Awakening has begun. American Intelligence Media. Thomas Paine.

Wij, die veilig hier in het hiernamaals zijn, willen onze dankbaarheid uiten aan degenen die Dave, een goede en vriendelijke ziel, in zijn uur van nood hebben geschreven. Hij waardeert meer dan jullie kunnen weten de vriendelijkheid die jullie hem hebben getoond. Daar, zonder Gods Genade, zouden jullie ook terecht kunnen komen. Vandaag is het Dave, morgen zou jij het kunnen zijn. Er zijn duizenden mensen die in Amerika onrechtmatig gevangen zitten. Het is geen veilige plek om te zijn. Dhr. Trump moet het rechtssysteem opschonen, want het is verrot. Sta gezamenlijk pal, want jullie hebben genoeg geleden. Neem je macht terug. De Aarde is VAN JULLIE. Herstel haar, zodat ze opnieuw kan floreren. Dit is jullie taak. Jullie hebben ervoor gekozen om dit te doen.

Lieverd, afgelopen week was een periode van heel veel stress. Je had zoveel dingen te doen. De zaken gaan snel, dus moet je alles altijd een stap voor zijn. De cabal is bezig met hun gebruikelijke slimme streken. Ze willen wanhopig graag overleven.

Jij en Dave hebben werk te doen. Vergeet niet dat je bijna 81 jaar bent, dus maak je niet al te druk. Je kunt het niet allemaal alleen doen. Ik laat mijn bel rinkelen zodat je weet dat ik bij je ben.

Doe alsjeblieft voorzichtig. Je bent me heel kostbaar.

Altijd, je aanbiddende Monty


BERICHT VAN VERONICA KEEN:

Zorg er alsjeblieft voor dat Dave McCann gerechtigheid krijgt. Laten we het corrupte rechtssysteem in Amerika laten zien dat we hen in de gaten houden. We kunnen dit doen door ansichtkaarten en brieven naar Dave te sturen. De autoriteiten in de gevangenis lezen alle correspondentie, ze nemen kennis van alles. Dave is één van ons en wij steunen hem. Wij kunnen ervoor zorgen dat de absolute waarheid over de valstrik om hem in de val te lokken zal worden blootgelegd. Als hij voor de mensheid niet belangrijk zou zijn, zou de cabal niet zoveel moeite hebben gedaan om hem op te sluiten.

Dave McCann,
MJ 03 A Pod 11,
Booking Number 1621184,
Prisoner ID 7076771,
P.O. Box 872,
Fresno, California, 93712, USA.

Ik heb Dave’s toestemming om jullie te vragen hem te hulp te komen. Hij is uiterst dankbaar voor het feit dat jullie hem de helpende hand reiken. Hij zit vast in Amerika, zonder vrienden en familie en geen enkel bezoek.

Justice for Dave McCann. Irishman framed in California | Legal Expenses Fundraising with GoGetFunding


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob/MarjaJe kunt Paypal gebruiken een bijdrage te doneren aan de Stichting
om te helpen het nieuwe Centrum in Ierland te realiseren.
Iedere financiële bijdrage, hoe klein ook, wordt enorm gewaardeerd.
Paypal

Of anders kun je onderstaande bankcodes gebruiken:

NATWEST BANK
ACCOUNT: THE MONTAGUE AND VERONICA KEEN FOUNDATION
IBAN: GB56NWBK60233682587809
BIC: NWBKGB2L

Let op! Voor betalingen vanuit Nederland, kies voor Wereldbetalingen (i.p.v. Europese betalingen).
Omdat Engeland nog eigen valuta heeft wordt de IBAN niet herkend bij de keuze: Europese betalingen.

Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!