Home > Nederlands > Montague Keen, 17 december 2017

Montague Keen, 17 december 2017

Wat was het voor jou een vreugde om gisteravond de vrouw in Canada alles te horen bevestigen dat ik jou sinds mijn heengaan over Ierland heb verteld. Ze heeft het allemaal op schrift gesteld. Ze zal het in de komende paar dagen vrijgeven. Het zal de uitbuiting door het Vaticaan en hun plannen blootleggen. Ieder mens op Aarde is slachtoffer geworden van de controle door het Vaticaan, ongeacht zijn/haar religieuze geloof of nationaliteit. Het leven op Aarde is nooit bedoeld geweest om een overlevingsstrijd te zijn. De Jezuïeten en Zionisten hebben op jullie lijden gefloreerd. Ze hebben erop toe gezien dat GM-voedsel werd geproduceerd. Monsanto is van hen. Met water, lucht en alles dat de mensheid nodig heeft om te kunnen overleven, werd geknoeid. Ze bezitten alle farmaceutische bedrijven. Ik kan jullie verzekeren dat hun medicijnen niet zijn bedacht om te genezen, maar enkel om jullie langzaam om te brengen.

Wanneer jullie je bewust uit hun controlesysteem terugtrekken doe dan alsjeblieft de Revocaties en neem de controle over je leven terug in eigen hand. Dan zullen jullie de vrijheid voelen die dit in je leven teweegbrengt. Vrijheid om te zijn wie je bent, te ontdekken wie je bent en wat je rol in deze incarnatie is. Reken erop dat eenieder van jullie een rol te spelen heeft, ongeacht welke dat zou kunnen zijn. Jullie zijn allemaal deel van het geheel. Dit is één van de redenen waarom alle verdeeldheid aan jullie werd opgedrongen; religie, ras, nationaliteit, etc. Verdeel en heers is een Jezuïtische doelstelling. Het heeft voor hen goed gewerkt, TOT NU TOE.

Wanneer alle bewijs van hun kwaadaardige controle volgende week aan de wereld wordt gepresenteerd, zullen ze worden ontmaskerd. De mensheid zal hen kunnen zien voor de parasieten die ze zijn, florerend op het lijden van de armlastigen. Jullie neprealiteit wordt blootgelegd. De misdadigers zullen zich nergens kunnen verbergen.

Vele jaren hebben ze de angst gehad dat jullie de waarheid zouden leren kennen en dat jullie je tegen hen zouden keren. Maak je over hen geen zorgen. Ze hebben ervoor gezorgd dat ze veilige plekken hebben om naar toe te kunnen gaan. Ze zijn er verantwoordelijk voor dat het leven op Aarde een strijd om te overleven is geworden. Ze zijn er zelfs in geslaagd om de genezende stralen van de zon, die de atmosfeer van de Aarde binnenkomen om de warme helende energie aan de mensheid te schenken, te blokkeren. Ze hebben geen enkel respect voor het menselijk leven. Ze willen van jullie af. Ze willen de Aarde voor zichzelf hebben. Dan zullen ze vrij zijn om het leven te leven zoals zij dat willen, zonder dat ze hun geschubde lichamen voor jullie hoeven te verbergen.

Net buiten jullie derde dimensie gebeurt er nu zo veel. Jullie kunnen je dimensie verheffen door meditatie, door gebruik te maken van het geluid HUE. Herhaal het steeds opnieuw. Het zal helpen. Het is een heilig geluid.

Gebruik deze vakantieperiode om bijeen te komen, niet alleen om een feestmaaltijd met elkaar te delen, maar ook om je gedachten en zorg voor de toekomst van het menselijk ras die jullie wensen te creëren, te delen. Binnenkort zal de bal aan jullie kant liggen, dus dienen jullie voorbereid te zijn om een wereld te creëren waarin liefde en vrede meer waardevol zijn dat wat dan ook. De moordmachine zal niet langer aan de macht zijn, niet langer nodig. De langzame moordmachine (vaccinatie, op chemie gebaseerde medicijnen, slachtoffers door GM-voedsel, en kanker etc.) zal een vage, slechte herinnering worden. Het leven op Aarde zoals jullie dat wensen zal van start gaan. Een nieuw tijdperk waarvan jullie tot nu toe alleen maar konden dromen. Spreek erover, denk erover na en help het om haar energie binnen te brengen. Maak het werkelijkheid.

Alle religies hebben jullie zielen in hun greep, ze gebruiken de energie van jullie ziel om jullie en anderen te vernietigen. Neem je ziel terug, doe de Revocaties als dat mogelijk is op een gewijde plek en in een groep. Jullie zullen versteld staan van de energie die deze ervaring genereert. Door dit te doen zullen jullie je kracht terugnemen. Stap uit de religieuze kooi waarin jullie gevangen zitten. Ervaar de vrijheid om met de gehele mensheid in vrede samen te leven.

Morgen is de eerste dag van de rest van jullie leven. Begin deze zoals je van plan bent verder te gaan. Lach om de kranten en de TV wanneer deze met de leugens van jullie heersers leuren. Kijk met deernis naar de gezichten van degenen die worden betaald om jullie te beliegen. Dit geldt eveneens voor alle regeringen. Hoewel sommigen in eerste instantie goede bedoelingen hebben, lopen ze al snel in de pas om aan de macht te kunnen blijven. Helaas is corruptie overal aanwezig. Het is tijd om dit te verwijderen. Gezamenlijk kunnen jullie dit.

Mijn lief, in deze tijd op Aarde overleven is voor jou niet gemakkelijk. We vragen je om vol te houden, om zo je werk met Dave te voltooien. Ook hij lijdt en heeft hulp nodig. Het hele controlesysteem vecht om haar bestaan. Dat is de reden waarom het eenieder aanvalt die hen voor de voeten loopt. Ze zullen niet lang meer bestaan.

De liefde die we in het leven hebben gedeeld blijft bestaan, mijn lieverd.

Altijd, je aanbiddende,

Monty.


Justice for Dave McCann. Irishman framed in California | Legal Expenses Fundraising with GoGetFunding


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob/MarjaJe kunt Paypal gebruiken een bijdrage te doneren aan de Stichting
om te helpen het nieuwe Centrum in Ierland te realiseren.
Iedere financiële bijdrage, hoe klein ook, wordt enorm gewaardeerd.
Paypal

Of anders kun je onderstaande bankcodes gebruiken:

NATWEST BANK
ACCOUNT: THE MONTAGUE AND VERONICA KEEN FOUNDATION
IBAN: GB56NWBK60233682587809
BIC: NWBKGB2L

Let op! Voor betalingen vanuit Nederland, kies voor Wereldbetalingen (i.p.v. Europese betalingen).
Omdat Engeland nog eigen valuta heeft wordt de IBAN niet herkend bij de keuze: Europese betalingen.

Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!