Home > Nederlands > Montague Keen, 13 juli 2014

Montague Keen, 13 juli 2014

Veronica, de respons die we kregen van de mensen op ons verzoek om hulp bij het creëren van ons eerste Centrum was geweldig. Het voorziet in een reden voor mensen om bijeen te komen als EEN, om de noodzakelijke start te maken om de wereld te creëren waarin ze zouden willen leven. Het is tijd om een bewuste beslissing te nemen om je terug te trekken van de corruptie en te weigeren er nog langer lippendienst aan te bewijzen. Gezamenlijk hebben jullie besloten dat jullie niet langer vergiftigd willen worden via het water dat je gedwongen wordt te drinken, het voedsel waaruit alle goeds is verwijderd en de lucht die je inademt, die vergiftigd is door chemicaliën waarvoor je betaalt via belastingen.

Onze droom is een Centrum te hebben in ieder land waar EXPERTS zullen komen en samenwerken, om informatie te delen en onderzoek en de mensheid te adviseren. We hebben het gebouw gevonden dat perfect is voor het eerste Centrum en met jullie genereuze hulp zullen we het zo spoedig mogelijk verwerven. (We hebben nu de helft van het bedrag voor de aanbetaling. DIT IS TERUGGEEFBAAR). Wanneer mensen bijeenkomen en hun intenties bepalen kan niets ze weerhouden.

Jullie hebben besloten NEE te zeggen tegen OORLOG, of tegen moorden op enigerlei wijze, zij het via medicatie of enige andere praktijk die gebruikt wordt om het leven op Aarde te beperken. De kwaliteit van leven op Aarde is op het laagste niveau. Degenen die jullie planeet controleren kunnen niet langer verbergen wat ze doen. Het is allemaal openbaar geworden. Help ze niet om deze praktijken voort te zetten. Jullie zullen bijeenkomen om te leren hoe op Aarde te leven zonder hinder door enige duistere kwade kracht. Jullie zijn wakker geworden mbt hun plannen en jullie willen daar geen deel aan hebben. Ontwaken is geen gemakkelijk proces, wees dus geduldig met degenen die het beangstigend vinden om wakker te worden voor het feit dat ze onbewust meewerken aan de vernietiging van de mensheid en planeet Aarde. Alle stappen die noodzakelijk zijn om vooruit te gaan zijn onderzocht en experts zijn klaar om hun expertise in zoveel disciplines te delen. Het komt allemaal tezamen zoals het zou moeten. Hoe eerder het Centrum in Ierland er is, hoe eerder andere Centra in andere landen zullen komen. Doneer alsjeblieft zodat we het proces van herstel kunnen beginnen.

Wanneer er voldoende licht is zullen onze twee werelden samenkomen om de allerlaatste bolwerken van corruptie te verwijderen. Veronica heeft degenen van ons binnen het netwerk ontmoet, waarvan ik er eentje ben. Er zijn 12 van ons, en we behoren tot de grootste denkers die de mensheid ooit gekend heeft. We zijn klaar en opgewonden om naast jullie te werken. Jullie zullen ons zien en met ons spreken in de bedoelde Centra. Onze plannen zijn groots en we zijn van plan te slagen. Alles wat er nu gebeurt is gedurende vele jaren gepland. Dit is waarom ik Veronica moest verlaten en naar de geestenwereld ging, zodat we gezamenlijk deze plannen tot uitvoering konden brengen. Dit is het jaar om een geweldige sprong voorwaarts te maken, dus wacht niet af. Maak het mogelijk. Planeet Aarde moet overleven. De mensheid moet gedijen en bloeien. Kijk naar de toekomst en weiger nog langer deelgenoot te zijn van de vernietiging van de mensheid.

Dit is een strijd tussen het Licht en het Duister. Je moet beslissen aan welke kant je staat. Rustig toekijken is niet mogelijk. Er is meer dan genoeg informatie beschikbaar om je in staat te stellen een besluit te nemen. Wil je achterblijven in een 3D wereld, worstelend om te overleven, of wil je vooruit te gaan naar een hogere dimensie, een wereld van vrede en harmonie met volledig bewustzijn?

Alles dat van jullie werd weggehaald om jullie te kunnen controleren zal gereactiveerd worden. Jullie zullen weer volledige lichtwezens zijn, in harmonie met elkaar levend. Wij in de Geestenwereld hebben hard met jullie gewerkt om dit voor elkaar te krijgen. Jullie weten dat timing belangrijk is. ‘Windows of opportunity’ (vensters van mogelijkheden) zijn gecreëerd zodat jullie deze stappen kunnen nemen om naar een hogere dimensie te ascenderen. De tijd is NU. Denk serieus over jouw toekomst en de toekomst voor degenen waarvoor je verantwoordelijk bent. Help ons dit proces te starten dmv onze Centra.

Veronica heeft verzoeken ontvangen om Centra op te zetten in verschillende landen. Haar is geadviseerd in Ierland te beginnen. Ja, elk land op jullie wereld zal er eentje hebben. Het is nodig om alles te ONTLEREN dat jullie werd geleerd. Alles dat was ontworpen om jullie te controleren en ter verwarren en jullie onderdanig te maken en bang om wat je als authoriteit ziet in twijfel te trekken. Bijvoorbeeld, jullie werd geleerd dat alles in het OOSTEN begon. Dat deed het zeer zeker niet. Het begon in het WESTEN en ging toen naar het Oosten. Degenen die zulke leugens bezigden moeten zich nu verantwoorden bij de mensen die ze wilden misleiden. Jullie leven nu in de grootste leercurve van jullie bestaan. Verbind je met het licht voor begeleiding.

Er zijn er die je vertellen dat je niets hoeft te doen. Dit is niet waar. Ze worden misleid en misleiden zodoende onwetend anderen. In jullie hart en ziel ken je de waarheid. Dit is waarmee je je moet verbinden. In meditatie zullen jullie gidsen je door dit proces heen helpen.

De Ieren zijn het ras waartegen het meest is gezondigd op Aarde. Wanneer zij ontwaken zal de hele wereld met hen ontwaken. Het is van het grootste belang dat het daar begint. De Ieren zullen, waar ook ter wereld, hiermee resoneren. De energie van jullie wereld wordt van daaruit gecontroleerd. Dit is slechts een van de redenen waarom het daar moet beginnen. Wanneer deze energie bevrijd wordt zal het ten goede komen van ieder land. Mijn vrouw begrijpt dit duidelijk en ze weet wat te doen. Ik heb haar hier al tien jaar over geïnstrueerd. Ze heeft mensen rondom zich die haar zullen helpen. We moesten wachten totdat de tijd rijp was. Nu, met onze hulp, kunnen we het laten gebeuren.

De Duister Garde probeert dit te voorkomen. Ze gebruiken kwetsbare mensen in een poging te voorkomen dat dit gebeurt. De duisteren hebben dat door de hele geschiedenis gedaan. Trappen jullie daar weer in? Jullie staan op een kruispunt. Jullie moeten een keuze maken. Welke weg neem je? Stil staan is geen optie. Denk daar serieus over na.

We hopen dat er voor voldoende fondsen gezorgd wordt om ons eerste Centrum binnen de volgende zeven weken te kopen. (De aanbetaling moet binnen twee weken betaald worden, aangezien anderen er eveneens op bieden. Deze aanbetaling is TERUGBETAALBAAR).

De DUISTERE GARDE doen hun uiterste best om ons te weerhouden ons Centrum te creëren. De beslissing is aan jullie: willen jullie dat dit doorgaat? Samen zullen we een toekomst creëren zonder oorlogen; met voedsel, water en lucht die zuiver en gezond zijn. Er zullen huizen en educatie zijn voor alle mensen op Aarde. Dit is onze droom. Jullie kunnen hem doen uitkomen.

Mijn lief, we stellen alles wat je doet om dit voor elkaar te krijgen op prijs. De juiste mensen zullen er zijn om te helpen. Dit ontwaken kan niet gestopt worden. We zullen slagen, mijn lief.

Je aanbiddende,
Monty


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: RobAls je Veronica wilt helpen om haar nieuwe centrum op te zetten, kun je hier een donatie doen:
Paypal


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!


< vorige boodschap | volgende boodschap >


Share |


Donaties voor ons vertalersteam worden ontvangen met dankbaarheid Dankjewel!!


Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl