Home > Nederlands > Montague Keen, 10 Augustus 2014

Montague Keen, 10 Augustus 2014

Er wordt zo veel georkestreerd om jullie eronder te krijgen en om ons werk te voorkomen. Het wordt ze niet toegestaan te slagen. In hun wanhoop om een manier te vinden om WO 3 te beginnen slaan ze om zich heen naar iedereen waarvan ze denken dat ze hen in de weg staan. Alles wat ze nu kunnen doen is tijd winnen, aangezien hun uiteindelijke ondergang in steen is gebeiteld: ze kunnen en zullen niet overleven.

Het zal tijd en geduld kosten om alles wat zij (de Cabal) opgezet hebben, om de mensheid te onderdrukken en onder controle te houden, te verwijderen. Ze kunnen niet geloven dat hun zorgvuldig uitgedachte plannen (de plannen waaraan ze jaren hebben besteed om ze uit te voeren) geen succes zullen hebben. Terwijl het Grote Ontwaken voortschrijdt zal iedere dag dat jullie de nieuwe energie absorberen jullie ruggesteunen terwijl jullie voortgaan op het moeilijke pad naar volledig bewustzijn en verlichting. De Cabal heeft vele plannen achter de hand om te proberen jullie ontwaken te vertragen. Trap er niet in. Die ‘ebola’ dreiging is zo’n afleiding. Ze willen alleen maar ANGST en PANIEK veroorzaken. Domme mensen trappen er elke keer weer in en veroorzaken paniek. Dat is juist waarvoor het is bedoeld. Hun controlegereedschappen – jullie TV;s en kranten – zullen jullie gedachten vullen met angst voor ebola, sommigen ervan overtuigen dat ze het ook hebben, hoewel er geen uitbraak is. Dit is totale MINDCONTROL IN ACTIE. Hoewel het in het verleden altijd werkte zijn jullie nu toch wel voldoende ontwaakt om er doorheen te zien en er niet opnieuw in te trappen?

Open je ogen voor je eigen kracht en beschouw jezelf als machtige Lichtwezens die ontwaken uit een diepe sluimering. Herken je kracht om nee te zeggen. We zijn de 99%, die niet willen dat het zo doorgaat. We zullen jullie onrechtvaardige oorlogen niet steunen!

Iedereen heeft een goddelijk recht om in vrede te leven. Wanneer iemand wordt aangevallen heeft dat effect op jullie allemaal, aangezien jullie de mensheid zijn. Het zijn degenen die van Mars werden verbannen die afgedaald zijn naar de Aarde. Ze daalden neer in het Oosten en namen de controle over de mensheid. Daarna hielden ze vol dat het leven in het Oosten begon, hoewel in feite de teloorgang van de mensheid met hen begon in het Oosten. Ze namen de controle over jullie planeet door educatie, bankieren, religie etc. Kijk naar het Westen voor de WAARHEID en je zult het vinden. Alles wat jullie werd geleerd was totaal verkeerd. Dit werd gedaan om jullie onder controle te houden. Alles zal duidelijk worden wanneer jullie ware geschiedenis wordt onthuld en begrepen. Dat, mijn vrienden, zal jullie ware ontwaken zijn.

Ik heb er al vele malen op gewezen dat degenen die er kunnen uitzien als jullie niet noodzakelijk zijn net als jullie. Degenen die zijn afgedaald en de controle namen zijn op geen enkele manier als jullie, alleen in uiterlijke verschijningsvorm. Hun agenda is om jullie weg te vagen en alleen maar genoeg van jullie overhouden om als slaven voor hen te dienen. Tot nu toe slaagden ze. Kijk om je heen: het bewijs staart je in het gezicht, maar tot nu toe waren jullie er blind voor.

Het was nooit de bedoeling dat hun soort op Aarde zou zijn. Ze horen hier niet. Open jullie ogen: ze vergiftigen de lucht die jullie inademen, jullie gewassen, jullie water en nog steeds doen jullie niets. Ze verwijderen degenen die “aan de macht” zijn en die luid roepen en vragen wat er aan de hand is. Het Vaticaan gebruikte ANGST om de massa’s eronder te houden en onder controle, alleen gehoorzaam aan hen. DIT IS MINDCONTROL OP ZIJN ERGST.

Nogmaals zeg ik je dat jullie werk aan de leylijnen en machtsplekken het verlangde resultaat oplevert. Ga er alsjeblieft mee door. Mag ik jullie eveneens vragen je liefde en licht te sturen naar iemand die wordt vastgehouden door de Cabal in een poging te voorkomen dat hij zijn missie uitvoert. Mindcontrol, slaaponthouding, chemicaliën in het voedsel: het wordt allemaal gebruikt op een onschuldig lichtwezen wiens enige doel in het leven is om de mensheid in staat te stellen in vrede en harmonie te leven. Samen kunnen we zorgen voor zijn vrijlating en verder gaan met ons werk op Aarde. Samen kunnen we bergen verzetten. Samen zullen we alles dat SLECHT en CORRUPT is verwijderen van het aangezicht van de Aarde. Dan zal de mensheid in vrede leven en zal het Nieuwe Tijdperk beginnen.

Ja, ik weet dat het zwaar werk is nu, en er wordt veel van jullie gevraagd. Het loon van jullie worsteling zal voor altijd voortleven in de geschiedenis en de gedachten van de Mensheid. Jullie, mijn vrienden, zijn de mensen die gekozen zijn om dit werk uit te voeren. Dit is waarom jullie in deze tijd bij elkaar zijn gekomen op Aarde. Jullie zullen de weg wijzen. 2014 zal het jaar zijn dat zal worden herinnerd als het jaar waarin het Licht de strijd won en het Duister werd verslagen en verwijderd van het aangezicht der Aarde.

Velen van hen zullen er voor kiezen de Aarde te verlaten. Velen zullen worden gedeactiveerd zodat ze nooit meer in staat zullen zijn d.m.v. dood en vernietiging enige andere planeet in jullie zonnestelsel kwaad te doen. Nooit mogen ze nog in staat worden gesteld welke soort dan ook te infecteren met hun slechte manier van leven. De waarheid moet onder ogen worden gezien, mijn vrienden, en lessen moeten worden geleerd. Nooit meer zullen jullie toestaan dat jullie planeet wordt overgenomen.

Veronica heeft computerproblemen. Sommige van haar e-mails kunnen niet worden verzonden. Ze moet contact opnemen met MAT W, aangezien zijn werk van belang is. Ook met F S S, die onlangs Ierland bezocht. Willen deze mensen alsjeblieft contact opnemen.

Beide zijden van het leven wensen degenen die doneerden voor de aankoop van het Centrum in Ierland bedanken. Ga alsjeblieft door met helpen, indien mogelijk. De Centra rond de wereld zullen worden gesticht door de mensen, voor de mensen. Dit zijn de stappen die gezet moeten worden om jullie zelf vrij te maken. Ze zullen een platform verschaffen voor informatie om te delen en voor de begeleiding en hulp die nodig zal zijn wanneer jullie het Nieuwe Tijdperk van Verlichting binnengaan. Jullie moeten alles ONTLEREN wat de Cabal jullie liet leren, en uit het 3D denken en leven stappen. Ga gezamenlijk voorwaarts in waarheid en licht, in een wereld waarover niet alleen wordt gesproken over vrede en liefde, maar waar HET GELEEFD WORDT. Dit is ons doel. Doen jullie met ons mee?

Mijn lief, al deze problemen worden gezonden om je te beproeven. Dat doen ze, maar je kunt en zult er boven uitstijgen. Je vrienden zijn er voor jou. Ze werden gekozen. Ga verder in de zekere wetenschap dat je jouw pad zult bewandelen met waardigheid in licht en liefde.

Altijd aan jouw zijde. Je aanbiddende

Monty


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: RobAls je Veronica wilt helpen om haar nieuwe centrum op te zetten, kun je hier een donatie doen:
Paypal


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!Share |


Donaties voor ons vertalersteam worden ontvangen met dankbaarheid Dankjewel!!


Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl