Home Channeling? Onze channelers Over ons Contact


Home > Nederlands > Montague Keen, 17 april, 2016


Montague Keen, 17 april, 2016

IN DE GESCHIEDENIS VAN HET COLLECTIEF ZOWEL ALS IN DE GESCHIEDENIS VAN HET INDIVIDU HANGT ALLES AF VAN DE ONTWIKKELING VAN HET BEWUSTZIJN
Carl Jung

Jullie zullen dit weekend allemaal immense pressie ervaren van de Cabal om jullie onder hun controle te houden. Ze gebruiken elke vuile truc in hun arsenaal om te slagen in hun poging jullie wereld over te nemen. Laat jezelf niet onder druk zetten om je strijd voor vrijheid op te geven. Jullie kloppen nu op de deur die naar jullie vrijheid zal leiden.

Vanwege het opmerkelijke werk dat jij, mijn lief, en je vrienden doen is de SCHUMANN RESONANTIE NU 1.430.000 EN STIJGEND, zodoende wetenschappelijk bewijzend dat jullie de strijd winnen. Wees trots op wat jullie, tegen alle verwachting in, hebben bereikt. Degenen die jou en je werk hebben aangevallen zullen eens het feit onder ogen moeten zien dat ze handelden als werktuigen van de Cabal.

Toen je duidelijk zag hoe de mensheid werd gecontroleerd, was het makkelijk om de noodzakelijke stappen te zetten om die controle te verwijderen. Zoals ik al zei na mijn heengaan, Ierland is de SLEUTEL. Het bewijs van hoe het gedaan werd, is je getoond. De gewijde energie van Ierland werd weggenomen en gebruikt voor KWAADAARDIGE DOELEINDEN. Nu is TARA vrij van belemmering.

Vrienden, jullie zijn op weg naar VICTORIE, VREDE en VEILIGHEID voor de hele mensheid. Jullie proeven de overwinning al bijna. Denk hier eens over na: jullie zullen frisse lucht ademen, goed voedzaam voedsel eten en weer zuiver water drinken. Het was een ware strijd, aangezien corruptie nooit gemakkelijk is. Ze hebben altijd het voordeel gehad, aangezien ze dat in de eerste plaats hadden geregeld. Jullie worstelden in het duister om te onderzoeken en te ontmaskeren: geen gemakkelijke taak. Als het licht in jullie wereld toeneemt, heeft de Cabal geen plaats meer om zich te verstoppen.

Bronbewustzijn, zowel mannelijk als vrouwelijk, moest weer worden samengebracht om onze missie te voltooien. Jullie hebben zelf de vastberadenheid van de Cabal gezien om te voorkomen dat dit zou gebeuren. De Cabal moet nu onder ogen zien dat haar schrikbewind voorbij is. Degenen die hen nog steeds steunen zijn verraders. Ze kozen ervoor te vergeten dat zij eveneens deel uitmaken van de mensheid en ze zullen derhalve de consequenties dan ook moeten aanvaarden. De verschrikkingen van wat er gedaan wordt om de mensheid uit te wissen begint nu pas bij velen van jullie te dagen. Jullie hielden je ogen er stijf voor gesloten. Nu hebben jullie geen keus meer. 99% die bijeen staan, wakker en bewust, kunnen niet verslagen worden. Onthoud dat de Cabal zonder jullie hulp geen vinger kan opheffen. Trap niet in het zogenaamde gebaar van de Paus betreffende de redding van drie Syrische families. Het Vaticaan heeft zo veel goud verborgen in haar kluizen, onschatbare kunstwerken etc, dat als ze zouden willen, ze de hele wereld konden voeden, kleden en uit armoede bevrijden, maar jullie weten allemaal dat het Vaticaan onderdeel is van het probleem dat al het lijden in jullie wereld veroorzaakt. De Paus probeert jullie te misleiden om te geloven dat hij zich erom bekommert, terwijl hij feitelijk onderdeel van het probleem is. Die vrome woorden waren slechts een public relations handeling en de meesten zien het als zodanig.

Doe alsjeblieft de Herroepingen om jullie zelf van het controlerooster te verwijderen. Neem je eigen aangeboren kracht, die je geboorterecht is, terug. Stop ermee marionetten van de Cabal te zijn. Het is een mindset waaraan je voor je eigen gezonde verstand moet ontsnappen. Het is tijd om de dingen te zien voor wat ze zijn, niet hoe jullie verteld werd ze te zien. Ik beloof jullie dat je hier doorheen zult komen. Dit gezamenlijk doen is een veel betere optie dan te proberen het alleen te doen.

Stuur alsjeblieft liefde, licht en gebeden naar het Japanse volk dat opnieuw met een ramp probeert om te gaan. Probeer wat voor hulp er ook nodig is te geven om hen te helpen in hun uur van nood. De mensheid moet altijd bijeenkomen wanneer er een ramp gebeurt.

Veronica, je excelleerde deze week. Je liep door een mijnenveld van hetgeen er tegen je was en je slaagde. Elk moment moet met liefde en zorg worden behandeld. Verderop en hogerop wacht het succes. Ik ben bij je, elke stap die je zet.

Altijd, je aanbiddende

Monty


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob/MarjaJe kunt Paypal gebruiken een bijdrage te doneren aan de Stichting
om te helpen het nieuwe Centrum in Ierland te realiseren.
Iedere financiële bijdrage, hoe klein ook, wordt enorm gewaardeerd.
Paypal

Of anders kun je onderstaande bankcodes gebruiken:

NATWEST BANK
ACCOUNT: THE MONTAGUE AND VERONICA KEEN FOUNDATION
IBAN: GB56NWBK60233682587809
BIC: NWBKGB2L

Let op! Voor betalingen vanuit Nederland, kies voor Wereldbetalingen (i.p.v. Europese betalingen).
Omdat Engeland nog eigen valuta heeft wordt de IBAN niet herkend bij de keuze: Europese betalingen.Last van chronische pijn, slapeloosheid of ziekte? Wietolie kan helpen
Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!


Share |


Donaties voor ons vertalersteam worden in dankbaarheid ontvangen Dankjewel!!
Als je ons even een mailtje stuurt, ontvang je van ons de juiste gegevens.Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nlGalactic Channelings

Create Your Badge