Home > Nederlands > Montague Keen, 3 april, 2016

Montague Keen, 3 april, 2016

Het inzien van de WAARHEID wat betreft jullie situatie, waar al diegenen die aan de macht zijn leugens verspreiden in een poging jullie ervan te weerhouden om de waarheid te zien, is nooit eenvoudig. Jullie kunnen je niet veroorloven om ook maar iets te geloven van wat de Cabal, via jullie regeringen, aan jullie vertelt. Jullie mogen er geen moment aan twijfelen dat jullie regeringen werden ingesteld om jullie in het duister te houden met betrekking tot wie jullie zijn en om jullie ervan te weerhouden om je met je eigen aangeboren kracht te verbinden. Wanneer jullie, ieder voor zich, deze kracht aanspreken zijn jullie in staat de macht van de Cabal te doen oplossen. Jullie zijn in staat om jezelf van de slavernij te bevrijden die jullie door religie, banken en regeringen werd opgelegd. Dit is jullie kans om de controle weer terug in eigen hand te nemen, uit de handen van de Cabal en haar cohorten.

Deze Aprilmaand brengt voor jullie vele kansen met zich mee om jullie energie te bundelen en de wereld waarin jullie leven voor de gehele mensheid te veranderen, en niet voor slechts enkelen; de ENKELEN die totaal geen recht hebben om op Aarde te zijn. Hun overname vond plaats toen jullie OP EEN DWAALSPOOR WERDEN GEBRACHT door toedoen van RELIGIES, die objecten op strategische plekken plaatsten om op die manier het BEWUSTZIJN van de mensheid te beheersen. We bevinden ons nu in het proces om jullie te helpen deze objecten te ontmantelen. We hebben jullie om hulp gevraagd om de energie van de leylijnen, obelisken, gebieden, piramides, etc. voor de mensheid terug te nemen. Velen van jullie hebben dit verzoek begrepen. We bedanken jullie voor je assistentie. Dit is het bewijs dat jullie niet hulpeloos zijn. Er is veel wat jullie kunnen doen als jullie er open voor staan. Iedere daad, hoe klein ook, is van belang aangezien het bijdraagt aan het geheel. Maak deze Aprilmaand de maand waarin jullie weigeren nog langer slaafse marionetten van de Cabal te zijn. Weiger de propaganda die voortdurend uit jullie TV, kranten en regeringen voortvloeit nog maar een moment langer aan te nemen.

Laat me jullie eraan herinneren dat de VERNIETIGING VAN EUROPA in 1925 werd overeengekomen en gepland. Alles waartoe jullie sindsdien zijn verleid om te geloven heeft bijgedragen aan wat jullie heden ten dage voor jullie hebben. Het maakt allemaal onderdeel uit van HET PLAN om jullie wereld over te nemen . . . en jullie zijn erin getrapt. Het hele idee van de Europese Unie was een MEESTERLIJKE ZET VAN MISLEIDING. Het heeft jullie gevoed met leugens, en gaf jullie een verkeerd beeld van wat hun eigenlijke doel was. Het vernietigen van Duitsland is altijd hun topprioriteit geweest. Jullie moeten volhouden. Sta niet toe dat de ANGST het overneemt, want dat is precies waar de Cabal op uit is.

Waarheid en gerechtigheid zullen overwinnen wanneer jullie samen pal staan. Jullie hebben kunnen ervaren hoe de EU werkt en nog belangrijker, hoe ze regeringen controleert. Vraag jezelf bijvoorbeeld eens af WAAROM DE E.U. EROP BLIJFT STAAN DAT HET IERSE VOLK HET HOOGSTE FLUORIDEGEHALTE IN HAAR WATERVOORZIENING HEEFT. EEN BEKEND GIF IN HAAR WATER! Ik zeg jullie dit omdat ze bang zijn dat de Ierse bevolking zal ontwaken voor wie ze zijn, en ontdekken waar ze toe in staat zijn. Wanneer de Ieren eenmaal ontwaken . . . ZAL HET MET DE CABAL GEDAAN ZIJN. De waarheid zal onthuld worden en de mensheid zal van deze tirannie zijn bevrijd.

Ze hebben nu moeite om hun nagebootste menselijke vorm in stand te houden. Ze dienen voortdurend op hun hoede te zijn omdat op het moment dat de energie hoger wordt, ze in de problemen komen. Tot nu toe hebben ze hun eigen gang kunnen gaan. Nu is het hun tijd om in ANGST te leven. Het gaat niet alleen om de macht die ze zullen verliezen, het gaat ook om al de rijkdommen die ze van jullie hebben afgenomen. Het verlies van hun riante leven op Aarde, over de rug van de mensheid, zal voor hen uitermate pijnlijk zijn. Ze hebben de mensheid misbruikt, ze hebben de mensheid gedegradeerd. Ze zagen het verblijf van de mens op Aarde enkel als om hen te dienen.

Niets kan verder bezijden de waarheid zijn. Ik heb nieuws voor ze, beide kanten van het leven zijn samengekomen om de balans te herstellen. We zullen slagen. Dit is een gezamenlijke onderneming, nimmer tevoren geprobeerd. Veronica en ik hebben dit sinds mijn overlijden gepland. We hebben door de eeuwen heen samengewerkt. Wij zijn als één.

Aan het Amerikaanse volk: wees bedachtzaam op aan wie je je stem geeft. Alle kandidaten dienen dezelfde meester, hun buitenwereldse meester. Onderzoek de WAARHEID. Laat jezelf niet beetnemen door de LEUGENS die vanuit elke richting naar jullie toekomen.

Onderzoek alle religies, hoe en waarom ze zijn opgezet. Check alle FEITEN steeds weer. Je zult DE GROOTSTE SAMENZWERING ontdekken DIE OOIT TEGEN DE MENS IS OPGEZET. Het is allemaal gebaseerd op LEUGENS en VALSE GESCHIEDENIS. Religie werd gecreëerd om de mens d.m.v. ANGST te beheersen. Ik zeg je, je hebt niets te vrezen, aangezien de dood een thuiskomen is, een prachtige ervaring. Er bevindt zich GEEN WAARHEID in wat het Vaticaan je over de dood vertelt. Ik kan het weten, en ik sprak erover toen ik na mijn dood materialiseerde. GLORIEUS is het enige woord dat de andere kant van het leven kan beschrijven.

Neem je verantwoordelijkheid, weiger nog één moment langer door de Cabal en de propaganda van regeringen te worden beduveld. Doe wat er maar mogelijk is om mensen in het Licht van de WAARHEID samen te brengen, om een betere toekomst voor iedereen te creëren.

Mijn lief, je leven is nog actiever en interessanter geworden. Onthullen wat verborgen was is altijd een genoegen. Span je niet teveel in, want je hebt veel te doen.

Voor altijd, je aanbiddende, Monty


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob/MarjaJe kunt Paypal gebruiken een bijdrage te doneren aan de Stichting
om te helpen het nieuwe Centrum in Ierland te realiseren.
Iedere financiële bijdrage, hoe klein ook, wordt enorm gewaardeerd.
Paypal

Of anders kun je onderstaande bankcodes gebruiken:

NATWEST BANK
ACCOUNT: THE MONTAGUE AND VERONICA KEEN FOUNDATION
IBAN: GB56NWBK60233682587809
BIC: NWBKGB2L

Let op! Voor betalingen vanuit Nederland, kies voor Wereldbetalingen (i.p.v. Europese betalingen).
Omdat Engeland nog eigen valuta heeft wordt de IBAN niet herkend bij de keuze: Europese betalingen.

Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!