Home > Nederlands > Montague Keen, 10 april, 2016

Montague Keen, 10 april, 2016

Wat jij en M de laatste twee weken hebben blootgelegd is van het grootste belang voor de bevrijding van de mensheid van de overheersing die het leven op Aarde van de wieg tot het graf zo’n worsteling heeft gemaakt. Ze hebben zelfs door het bedenken van de concepten HEL, VAGEVUUR en VOORGEBORGTE geprobeerd ANGST voor de dood te creëren, allemaal VERZINSELS VAN DE DUISTERE VERBEELDING van het VATICAAN.

Wat V R C en M gisteren deden zal uiteindelijk de greep van de Cabal doen verslappen. Mijn lief, je 17-uur durende dag, gisteren, genereert nu al winst. Er zijn mensen op straat te zien die de WAARHEID eisen. Ze weigeren nog maar een moment langer met de gebruikelijke retoriek te worden afgescheept. Dergelijke momenten van het bevrijden van de mensheid van de corrupte hiërarchie, ongeacht hoe die vermomd is, vragen veel moed en vastberadenheid.

Jullie kunnen zelf ervaren hoe de SCHUMAN RESONANTIE het succes van jullie inzet weerspiegelt. Het zien van jullie vastberadenheid gisteren in het klimmen naar de top van de steile berg naar HET PERSHAW MONUMENT, ZODAT JULLIE BIJ DAT DUISTERE VRIJMETSELAARSMONUMENT DE HERROEPINGEN VAN ANDREW BARTZIS KONDEN UITVOEREN, TEN BEHOEVE VAN DE MENSHEID, zou voor anderen als inspiratie kunnen werken om hetzelfde te doen en het is bijzonder effectief. Wanneer jullie allemaal samen komen om dit te doen, kan ik jullie vertellen dat jullie verwonderd zullen zijn over hoe machtig jullie zijn en wat jullie kunnen bereiken.

Penshaw Monument, Sunderland, North East England

Penshaw Monument, Sunderland, North East England

Ik vond de ceremonie die je deed om Ierland van overheersing en controle te bevrijden, geweldig. Dit zal, op zijn beurt, ieder land in jullie wereld bevrijden. Ik druk het Ierse volk op het hart om de controle over jullie land terug te nemen. Jullie moeten alle KWAADAARDIGE OVERHEERSING door het VATICAAN verwijderen, een overheersing die bange, armoedige slaven van jullie maakte om jullie zo druk bezig te houden met proberen te overleven, zodat jullie geen moment de tijd hadden om te zien wat het Vaticaan van jullie afnam en te zien hoe WREED ze voor jullie waren.

Veronica heeft nog steeds nachtmerries als ze zich de WREEDHEID van het Vaticaan met de arme hulpeloze wezen herinnert. Ze zag die arme kleine jongens van het WEESHUIS in TRALEE in gelid naar de MIS worden afgemarcheerd. In wind en regen werden die arme onschuldige kinderen BLOOTSVOETS naar de mis afgemarcheerd. De “CHRISTELIJKE BROEDER” gebruikte zijn LEREN RIEM om die dunne blote benen te slaan. Dit was het gezicht van het Vaticaan in Ierland toen mijn vrouw jong was. De VERSCHRIKKING van wat die kinderen werd aangedaan is haar haar hele leven bijgebleven. Dat was het WARE GEZICHT VAN HET VATICAAN IN IERLAND. VERONICA KON HET VATICAAN NIMMER RESPECTEREN. ZE ZAG ZE ALTIJD VOOR WAT ZE WAREN.

Iedere dag, terwijl de macht van de Cabal minder wordt, kun je ze ontmaskerd zien worden en hun ware aard zien. Dit moet gebeuren. De waarheid moet ontmaskerd en onder ogen worden gezien. Jullie dienen te zien wat deze corruptie jullie wereld hebben aangedaan en hoe de mensen hebben geleden als gevolg hiervan. Nu moeten jullie bijeen komen, om een wereld te creëren waarin alle mensen worden gerespecteerd en waarin oorlog zal ophouden. Zodra jullie ontwaken t.a.v. hoe jullie gebruikt werden om de cabal te dienen om oorlogen te voeren en zo hen op Aarde en aan de macht te houden, zullen jullie weigeren deel van hun plan uit te maken.

Veronica’s benen doen pijn vanwege al het klimmen en lopen gisteren, wat ze deed ten behoeve van jullie. Ze zal met jullie delen wat zij en haar vrienden deden in een poging de mensheid te bevrijden. Ik dank R C en M voor hun deelname bij deze unieke uitvoering. Ze zullen mettertijd vernemen hoe succesvol het was. De menselijke resonantie is er enorm door toegenomen.

Mijn lief, wij aan deze kant van het leven zijn zo trots op je. We vragen je nu wat te rusten. De laatste paar dagen hebben hun tol geëist.

We sturen je veel liefde. Zoals altijd, je aanbiddende Monty

The Penshaw Monument, Hougton-le-Spring

Penshaw Monument Photographs


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob/MarjaJe kunt Paypal gebruiken een bijdrage te doneren aan de Stichting
om te helpen het nieuwe Centrum in Ierland te realiseren.
Iedere financiële bijdrage, hoe klein ook, wordt enorm gewaardeerd.
Paypal

Of anders kun je onderstaande bankcodes gebruiken:

NATWEST BANK
ACCOUNT: THE MONTAGUE AND VERONICA KEEN FOUNDATION
IBAN: GB56NWBK60233682587809
BIC: NWBKGB2L

Let op! Voor betalingen vanuit Nederland, kies voor Wereldbetalingen (i.p.v. Europese betalingen).
Omdat Engeland nog eigen valuta heeft wordt de IBAN niet herkend bij de keuze: Europese betalingen.

Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!