Home > Nederlands > Montague Keen, 15 januari 2017

Montague Keen, 15 januari 2017

Vandaag 13 jaar geleden ben ik naar de Geestenwereld overgegaan. Voor mij was het een schitterende ervaring om te worden begroet door degenen die mij gedurende mijn leven op Aarde hebben geïnspireerd en begeleid. Het was nodig dat ik exact dat te zien kreeg wat er werd gedaan om het menselijk ras weg te vagen door degenen die in alle regeringen zijn geïnfiltreerd, gebruik makend van slinkse methoden zoals chantage om er voor te zorgen dat jullie regeringen enkel hen en hun belangen dienen. Degenen binnen de cabal zijn experts op het gebied van het manipuleren van mensen. Ze hebben dit jarenlang kunnen oefenen. Vele jaren lang hebben ze al het goede wat de mens nodig heeft om op Aarde te kunnen overleven systematisch vernietigd en hebben ze jullie laten betalen voor het voorrecht om als experiment te dienen. Hun vaccinaties zorgden er niet snel genoeg voor dat jullie om werden gebracht, dus nu hebben ze meer kwik toegevoegd om het proces te versnellen. Ze hebben eveneens nieuwe wetten ingevoerd om jullie te dwingen hun gifstoffen in jullie geïnjecteerd te laten worden. Wat hebben jullie hiertegen gedaan? Hebben jullie dit gedwee geaccepteerd?

Alles waar de cabal voor heeft gezorgd dat jullie is bijgebracht is precies het tegenovergestelde van de waarheid. De heer Trump heeft ervoor gezorgd dat jullie de waarheid zouden horen dus is de volledige macht van de cabal over hem neergedaald in een poging om te voorkomen dat hij President wordt. Trap niet in de leugens die vanuit iedere hoek op jullie af worden gevuurd. De cabal maakt gebruik van achteloze zielen die er alles voor zullen doen om maar betaald te krijgen. Ze zijn niet slim genoeg om zich te realiseren dat wanneer ze hun medemens aanvallen ze ook zichzelf aanvallen.

Amerika streeft nog steeds naar een derde Wereldoorlog. Hun wanhoop is tastbaar. Die mensen die vragen om oorlog zijn niet van plan om in Amerika te blijven. Ze hebben ergens anders hun nieuwe thuis, op veilige afstand van Amerika om zich voor de misdaden tegen de mens te verantwoorden en hiervoor te kunnen worden uitgeleverd . Ze geloven dat ze weg kunnen komen met dergelijke kwaadaardige daden tegen het Amerikaanse volk. Te veel Amerikanen hebben als kanonnenvoer gediend ten dienste van de cabal. Jullie weten dat de jeugd van Amerika steeds weer werd ingezet om oorlogen uit te vechten die ervoor hebben gediend dat de cabal rijk en machtig werd. Betekent het leven zo weinig voor jullie? Waar is jullie respect voor je medemens? Waarom trappen jullie steeds weer in de leugens van de cabal zoals bijvoorbeeld de MASSAVERNIETIGINGSWAPENS DIE NOOIT HEBBEN BESTAAN. Dit zijn PRECIES DEZELFDE MENSEN die uit zijn op een derde Wereldoorlog. Ze beliegen jullie nog steeds en zullen dit blijven doen totdat jullie t.a.v. hun spel ontwaken en weigeren om hier nog langer aan mee te doen. Het leven is waardevol, behandel het dienovereenkomstig.

De belangrijkste spelers binnen de cabal zoeken een uitweg. Ze hadden nooit verwacht te worden ontmaskerd. Ze geloofden niet dat jullie intelligent genoeg waren om je te realiseren wat ze van plan waren. Ze manipuleren jullie van de wieg tot het graf. Jullie zijn hun marionetten, altijd bereid elk commando van hen te gehoorzamen. Hun rijkdom werd vergaard door het zweet van jullie aanschijn, want jullie zijn hun gehoorzame slaven. Ze verachten en minachten jullie, toch hebben ze jullie nodig om hen te dienen. Ze kijken op jullie neer alsof jullie er niet toe doen, en toch zouden ze zonder jullie niet op Aarde kunnen bestaan. Ze genieten buitengewoon van hun ceremonieën waarbij ze jullie en jullie kinderen offeren. Dit rituele offeren gebeurt op wijdverspreide schaal maar blijft in vele landen een goedbewaard geheim. In de belangrijkste landen waar dit gebeurt is het deksel van de beerput. Zulke offerandes hebben plaats gevonden sinds de cabal de Aarde heeft geïnfiltreerd en heeft geleerd hoe zich met menselijk bloed, vlees en energie te voeden.

De cabal verdient jullie respect niet. Het is tijd naar je medemens te kijken en ze wat respect te tonen. Er worden op jullie TV’s mindgames gespeeld, eisend dat jullie alleen naar hen luisteren, hun leugens geloven en hun bevelen gehoorzamen. ZE ZIJN WANHOPIG. ZE ZIJN BANG VOOR REPRESSAILLES EN DE ONTMASKERING VAN HUN KWAADAARDIGE HANDELINGEN. Dit wordt in het bijzonder in Amerika uitgespeeld aangezien de toestand daar zijn weerslag heeft op de hele wereld. Vraag je zelf eens af, hoe kan het Amerikaanse volk zo worden gehersenspoeld? Hoe kunnen ze zo blind zijn voor de corruptie die hen omringt? Stuur je gedachten en gebeden naar hen toe zodat ze zelf de waarheid kunnen zien en doen wat voor Amerika en haar volk het beste is. God zegene en begeleide het Amerikaanse volk om te doen wat juist is voor Amerika en voor de wereld.

Geloof in jezelf. Wanneer genoeg van jullie besluiten dat je bevrijd wilt zijn van de Cabal, en jullie klaar zijn om opnieuw een leven vrij van oorlog, armoede en gebrek op te bouwen, zal alle hulp die jullie nodig hebben voor jullie beschikbaar zijn.

Ierland, laat op 21 januari alsjeblieft een “CEAD MILE FAILTE” (honderdduizend maal welkom) aan David Icke zien. Neem zijn wijze woorden ter harte en leer ervan.

BERICHT VAN VERONICA

Ik dacht echt dat ik zonder Monty niet kon leven. Hij was mijn ALLES. Liefde straalde uit zijn ogen, zijn glimlach. Zijn vrolijkheid verrukte iedereen die hem kende. Hij was zo leuk en hij had een geweldig gevoel voor humor. Hij vulde mijn ziel met vreugde. Ik mis hem met elke vezel van mijn wezen. Ik zou niet door kunnen gaan als hij niet in de geest bij me was. Ik zou willen dat iedereen een dergelijke liefde zou kennen. Het is de essentie van het leven. Zodra we het leven na de cabal opnieuw opbouwen, zal liefde haar rechtmatige plaats weer innemen in het leven der mensen, en zullen we ons opnieuw, zoals in de goede oude tijd, met het universum verbinden.

MONTY

Mijn lief, je onderzoekt elke mogelijke manier en laat geen steen op de andere. Je zult slagen. Probeer niet verdrietig te zijn, lieveling. Ik verlaat je nooit. Zulke liefde kan niet sterven.

Je aanbiddende,

Monty


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob/MarjaJe kunt Paypal gebruiken een bijdrage te doneren aan de Stichting
om te helpen het nieuwe Centrum in Ierland te realiseren.
Iedere financiële bijdrage, hoe klein ook, wordt enorm gewaardeerd.
Paypal

Of anders kun je onderstaande bankcodes gebruiken:

NATWEST BANK
ACCOUNT: THE MONTAGUE AND VERONICA KEEN FOUNDATION
IBAN: GB56NWBK60233682587809
BIC: NWBKGB2L

Let op! Voor betalingen vanuit Nederland, kies voor Wereldbetalingen (i.p.v. Europese betalingen).
Omdat Engeland nog eigen valuta heeft wordt de IBAN niet herkend bij de keuze: Europese betalingen.

Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!