Home > Nederlands > Montague Keen, 1 januari 2017

Montague Keen, 1 januari 2017

Gebruik alles wat je in 2016 hebt geleerd om je door 2017 heen te loodsen. Er is zoveel naar buiten gekomen en blijft naar buiten komen dat meegenomen en toegepast dient te worden. De illusie waar jullie in leven moet worden verwijderd. De werkelijkheid moet onder ogen worden gezien en hiermee dient te worden omgegaan. Degenen wiens verborgen hand jullie levens controleren hebben nu een naam gekregen en worden ontmaskerd. Het is aan jullie hoe jullie hiermee om zullen gaan. Jullie moeten de controle over jullie levens, landen en over jullie wereld weer in eigen hand nemen. Weiger op welke manier dan ook het corrupte systeem dat jullie op een criminele manier is opgelegd, te steunen. Weiger in de angst te trappen die vanuit iedere hoek op jullie af wordt gevuurd. Het is crimineel hoe de dreiging van kanker wordt ingezet om jullie levens te doordrenken met angst. Jullie hebben iedere keer dat jullie TV kijken hiermee te maken. Mijn lieve vrouw neemt iedere morgen een derde theelepel Bicarbonaat opgelost in heet water met een beetje citroensap om ervoor te zorgen dat ze geen kanker zal krijgen. Het werkt. Bicarbonaat wordt door vele artsen gebruikt om kanker te genezen; onderzoek dit zelf. Begrijp alsjeblieft dat KANKER BIG BUSINESS IS voor de farmaceutische bedrijven. De dreiging ervan wordt zwaar ingezet om angst te veroorzaken omdat dit voorkomt dat jullie je verbinden met wie jullie zijn. Kanker is een stok waarmee ze jullie kunnen slaan.

"LIEFDE OPENT EEN DEUR NAAR DE ZIEL" (Montague Keen). Waar liefde is, is geen ruimte voor angst. De Cabal zou ineenstorten wanneer jullie, met liefde in je hart, naar het leven en naar de toekomst die jullie wensen te creëren, zouden kijken. Dit is jullie grootste kans om de koers van het leven voor iedereen op Aarde te veranderen en alles wat kwaadaardig is te verwijderen. Jullie dienen alles dat het leven op Aarde tot een overlevingsstrijd heeft gemaakt te verwijderen. De Banken moeten verdwijnen. Ze houden de mensheid in een kwaadaardige houdgreep en oorlog wordt gebruikt om hun activa te vergroten. Banken hebben ieder land in een houdgreep. Vraag jezelf af wie zij zijn om jullie wereld te commanderen.

Er zal sprake zijn van een moeilijke periode zodra jullie het gehele corrupte systeem verwijderen. In de hele geschiedenis hebben jullie te maken gekregen met ergere zaken, dus jullie zullen er doorheen komen. Er staan bekwame mensen klaar om voor te gaan op de weg vooruit. De Cabal weet dat ze de strijd heeft verloren. Er is te veel ontmaskerd omtrent wie ze zijn en hoe ze jullie als slaven hebben gebruikt om hen te dienen. Jullie lijden gaf hen grote vreugde en ze hebben erop geleefd. Het kostte veel tijd voordat jullie wakker werden en in staat waren de zaken te zien zoals ze werkelijk zijn, in plaats van hoe jullie dachten dat het was.

Er is moed voor nodig om elk overblijfsel van controle door de cabal uit jullie leven en uit jullie wereld te verwijderen. Laat dit jullie voornemen voor het Nieuwe Jaar zijn. Tezamen kunnen jullie niet falen. Doe niets wat mogelijkerwijs het menselijk ras kan schaden. Bescherm elkaar. Jullie kwamen met niets op deze wereld en jullie zullen haar met niets verlaten. Alles wat jullie hebben vergaard, hetzij door goed of door kwaad, zal achter worden gelaten. Wat belangrijk is, is hoe je je leven hebt geleefd. Kun je de Bron met een schoon geweten aankijken?

Amerika doet alles wat in haar vermogen ligt om een oorlog met Rusland te beginnen voordat de corrupten de regering verlaten. Er wordt tegen jullie gelogen. De cabal gelooft dat een oorlog hen kan redden, wanhopig als ze zijn om aan de macht te blijven. Terwijl jullie, mensen, elkaar vermoorden, kijken jullie niet naar wat de cabal doet. Dit voorziet hen van de zuurstof om in leven te blijven. Het zijn parasieten die goed hebben geleefd van jullie lijden en ze eisen het recht om hiermee door te gaan. Is dat wat jullie willen? Wat moeten ze nog meer doen voor jullie zeggen: genoeg is genoeg, en hen uit de macht zetten. Stop ermee hun gedienstige slaven te zijn. Sta ik jullie eigen kracht.

Amerika’s Kaartenhuis staat op het punt om te vallen. Het Amerikaanse volk werd zozeer belogen. Ze zijn totaal onwetend omtrent hetgeen er allemaal om hen heen gebeurt. Amerika werd vele jaren geleden geïnfiltreerd en overgenomen. Het heeft sindsdien geleefd op het scherp van de snede, onderwijl pretenderend een wereldmacht te zijn. Het is net een grote vis, in het water rondspringend, overal zoekend naar oorlog in een poging te overleven. Er is geen recht in Amerika. De mensen worden slecht behandeld en er is helemaal geen respect. Alles is onecht. Het is een Alice in Wonderland situatie. De parasieten willen Amerika voor henzelf, om als hun hoofdkwartier te gebruiken.

Amerikanen, open jullie ogen en luister met een open mind. Kijk zelf naar wat jullie wordt aangedaan, recht onder jullie neus. Negeer de leugens die jullie worden gegeven via jullie TV nieuwskanalen en kranten, allemaal eigendom van de cabal. Ze vertellen jullie alleen wat de cabal wil dat jullie weten. Zoek naar de waarheid die overal om je heen is. Gebruik je onderscheidingsvermogen, aangezien jullie voortbestaan ervan afhangt. De cabal wil niet dat jullie overleven. Ze willen wat jullie hebben.

In mijn tijd op Aarde zag ik hoe de menselijke geest door middel van educatie werd beteugeld. Elk aspect van het leven op Aarde werd gecontroleerd. In elk huishouden werden televisies geplaatst om ervoor te zorgen dat de massa werd gehersenspoeld. Educatie heeft gedachtenloze robots geproduceerd die alles geloven wat ze werd geleerd. Het was allemaal ontworpen om de robots te creëren die velen van jullie geworden zijn. Nu beginnen jullie dit alles te zien voor wat het is, en jullie rebelleren ertegen. Dientengevolge WORDT DE CABAL BANG. GRIJP DEZE GELEGENHEID OM JULLIE VRIJHEID TE HERWINNEN.

Mijn lief, je staat tegenover vele uitdagingen. We werken met jou samen om de uitkomst te krijgen die de mensheid nodig heeft.

Voor altijd tezamen. Je aanbiddende, Monty


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob/MarjaJe kunt Paypal gebruiken een bijdrage te doneren aan de Stichting
om te helpen het nieuwe Centrum in Ierland te realiseren.
Iedere financiële bijdrage, hoe klein ook, wordt enorm gewaardeerd.
Paypal

Of anders kun je onderstaande bankcodes gebruiken:

NATWEST BANK
ACCOUNT: THE MONTAGUE AND VERONICA KEEN FOUNDATION
IBAN: GB56NWBK60233682587809
BIC: NWBKGB2L

Let op! Voor betalingen vanuit Nederland, kies voor Wereldbetalingen (i.p.v. Europese betalingen).
Omdat Engeland nog eigen valuta heeft wordt de IBAN niet herkend bij de keuze: Europese betalingen.

Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!