Home > Nederlands > Montague Keen, 8 januari 2017

Montague Keen, 8 januari 2017

Alles is in beroering. De LEUGENS worden ieder uur van de dag schandelijker. De strijd om de macht concentreert zich in Amerika. De gehele mensheid dient voor haar bescherming goede energie naar het volk van Amerika te zenden omdat de stem van het kwaad vecht om de overname. Dit is WERKELIJKHEID. Het heeft invloed op eenieder van jullie.

Een kernoorlog zou het leven op Aarde zoals jullie dat kenden, vernietigen. Gebruik jullie gedachtenkracht om het kwaadaardige gezag, dat ernaar streeft om totale controle over Amerika te krijgen, ten val te brengen. De Cabal heeft nooit een moment gedacht dat hun uitverkoren marionet Hillary Clinton de verkiezingen zou verliezen. Haar falen om President te worden was jullie overwinning van het goede over het kwade. Het was triest om te zien hoe zo velen in haar propaganda zijn getrapt. Jullie zijn de dans op het nippertje ontsprongen. Feitelijk is de hele wereld ternauwernood ontsnapt.

De mensen zijn nu op hun zwakst. Jullie lichamen worstelen om de aanvallen die via water, voedsel en lucht op jullie worden uitgevoerd, te overleven. Wat betreft de farmaceutische bedrijven en hun producten is het een wonder dat jullie het tot nu toe hebben overleefd. Jullie hebben te maken met een machtige vijand die deze overname 2000 jaar geleden al heeft gepland. De Cabal in de UK heeft geleden onder de schok van BREXIT, wat zich totaal onverwacht aandiende. Ze geloofden dat ze onoverwinnelijk waren. Jullie daarentegen ontwaken voor de corrupte wetten waarnaar jullie gedwongen werden te bestaan, ik kan niet zeggen: leven. Het is lang geleden dat de Mens op Aarde een vrij leven kon leiden. Nu wil de Cabal Amerika helemaal voor zichzelf hebben. Ze willen niet het Amerikaanse volk, maar enkel de noodzakelijke mensen om hen te dienen. Het is van essentieel belang dat jullie niet in hun propaganda trappen die jullie door de media, die eigendom zijn van de Cabal, wordt gevoed. Ze zullen jullie van iedere leugen voorzien die nodig is om jullie bang te maken. Ze zullen al het mogelijke in het werk stellen om hun Grote Plan, de overname van jullie wereld, ten uitvoer te brengen. Jullie moeten sterk zijn. Zorg ervoor dat je de feiten kent voordat jullie wat voor beslissing dan ook nemen die een nadelig effect op de mensheid kan hebben. Eenieder van jullie dient de verantwoordelijkheid te nemen voor de beslissingen die je neemt.

Amerika staat aan de rand van de afgrond. Wat daar gebeurt beïnvloedt de hele mensheid. Steun Amerika, aangezien jullie energie, gebeden en steun hen zal helpen deze overname te boven te komen. Zoveel Amerikanen hebben geen idee van wat er allemaal in hun land gebeurt. Ze worden expres onwetend gehouden van de realiteit van wat er om hen heen gebeurt. Ze vertrouwden Amerika’s redenen om steeds maar weer oorlogen te creëren, en het doden van mensen wat hiervan het gevolg was. Keurden jullie dit werkelijk goed? Hielden jullie je stil en namen jullie de “niet in mijn achtertuin”-houding aan, terwijl jullie je ogen sloten voor het moorden dat uit jullie naam werd gedaan? Nu zien jullie de FEMA-kampen overal in jullie land, klaar om, mochten jullie het wagen hen ongehoorzaam te zijn, met jullie af te rekenen. Jullie kunnen niet stil blijven en negeren wat er pal voor jullie neus wordt gedaan. Jullie zwijgen heeft ervoor gezorgd dat jullie land werd overgenomen. Jullie trapten in de Amerikaanse Droom die nu een nachtmerrie van gigantische omvang, die vele landen in haar val zal meesleuren, is geworden. Zet je TV uit, praat met je medemens, zie wat er feitelijk gebeurt en doe er wat aan. Dit is geen spelletje.

Velen zullen de Aarde verlaten wanneer ze hun werk hebben gedaan. Anderen zullen weggaan omdat ze zouden kunnen dwarsbomen wat er gedaan moet worden. Wees heel voorzichtig met wat je als waarheid aanneemt. De geschiedenis die je hebt geleerd is compleet verzonnen. Alleen al dit feit liet je in het ongewisse en onder controle. Wat betreft religies en de leugens waarin ze voorzien; ze vormden al veel te lang een strop rond de nek van de mensheid. Alleen de Boeddhisten kwamen een beetje in de buurt. Alle religies zijn verantwoording verschuldigd aan Rome, DE ZETEL VAN AL HET KWAAD.

Het is jullie keuze om in deze tijd op Aarde te zijn, om haar te redden van de kwade krachten van controle die haar overnamen. De heersers hebben een glimlach op hun gezicht terwijl ze jullie en alles wat jullie liefhebben vernietigen. Ze hebben de energie van jullie lijden nodig. De waarheid moet onder ogen worden gezien. Nu komt het erop aan.

Mijn lieve vrouw probeert een jongeman in Amerika, die een belangrijke rol heeft te spelen, te helpen. Hij is zonder aanklacht gevangen gezet, in zit al bijna 9 maanden onder de meest verschrikkelijke omstandigheden vast in een gevangenis in Amerika. Hij kwam met een missie naar de Aarde terug om vrede en gerechtigheid te herstellen. Maar een Illuminati-medewerker ontdekte hem en paste mindcontrol op hem toe. Ze konden hem niet doden, dus vonden ze een manier om hem gevangen te zetten. Hij heeft jullie gebeden nodig om hem te helpen bevrijden en hem de kracht te geven om te gaan met wat hem wordt aangedaan. Hij kwam terug naar de Aarde om de mensheid te helpen, maar nu heeft hij de mensheid nodig om hem te helpen. Er zijn velen meer als hij, gevangen in dit corrupte systeem, en niet alleen in Amerika. De mate van corruptie kent geen grenzen.

Samenkomen zal jullie de kracht geven om te weigeren onderdeel te zijn van de overname van de Aarde. Alle corruptie, alsmede de corrupten zelf, worden ontmaskerd. Er is voor hen geen plek om zich te verstoppen. Dit is hun laatste verzet. Zeg ze gedag, aangezien hun kwaadaardige heerschappij spoedig ten einde is.

Mijn lief, er zal een manier worden gevonden om onze plannen te faciliteren.

Ik mis jou ook, mijn lief.

Je aanbiddende

Monty


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob/MarjaJe kunt Paypal gebruiken een bijdrage te doneren aan de Stichting
om te helpen het nieuwe Centrum in Ierland te realiseren.
Iedere financiële bijdrage, hoe klein ook, wordt enorm gewaardeerd.
Paypal

Of anders kun je onderstaande bankcodes gebruiken:

NATWEST BANK
ACCOUNT: THE MONTAGUE AND VERONICA KEEN FOUNDATION
IBAN: GB56NWBK60233682587809
BIC: NWBKGB2L

Let op! Voor betalingen vanuit Nederland, kies voor Wereldbetalingen (i.p.v. Europese betalingen).
Omdat Engeland nog eigen valuta heeft wordt de IBAN niet herkend bij de keuze: Europese betalingen.

Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!