Home > Nederlands > Montague Keen, 22 januari 2017

Montague Keen, 22 januari 2017

Jullie wereld heeft met de verkiezing van Donald Trump een aanzienlijke stap in de goede richting gezet. Alle demonstraties tegen hem werden georganiseerd door de machthebbers van jullie wereld, die met grote snelheid hun dodelijke greep op de mensheid verliezen. Meneer Trump heeft wijselijk zeer rijke mensen naar voren geschoven om hem te assisteren. De reden hiervoor is dat ze door de cabal niet kunnen worden omgekocht of gecontroleerd. Zij hebben de vrijheid om voor het volk de beste beslissingen te nemen. De cabal heeft een strop rond de halzen van het Amerikaanse volk gelegd. Dit maakt dat jullie levens een worsteling zijn geworden. Zij van de cabal zijn niet jullie vrienden, dus waarom trappen jullie toch steeds weer in hun leugens? Jullie 'leven' in Amerika al jaren niet meer ten volle. Het is meer een overleven geweest. Jullie hebben toegezien hoe jonge mannen kanonnenvoer werden voor de cabal, jaar in jaar uit en vandaag de dag worden ze nog steeds afgeslacht. En waarvoor?

Denk alsjeblieft even na over de constante OORLOG die door Amerika wordt gevoerd en vraag jezelf af: WAAROM? Wat drijft Amerika er toe om zoveel onschuldige mensen te vermoorden? Denk nog maar eens terug aan de 'massavernietigingswapens' die nooit hebben bestaan. Carrièregerichte politici leggen verantwoording af aan hun partijen; deze worden volledig gecontroleerd. Ik heb al vaak gesuggereerd dat politieke partijen ontmanteld dienen te worden, omdat ze jullie in slavernij houden. Jullie hadden een Meneer Trump nodig, met een goed zakelijk instinct, die met een controle-vrije blik kijkt hoe hij de levens van het Amerikaanse volk kan verbeteren. HIJ WIL NIEMAND VERMOORDEN. DE SATANISCHE DRANG OM TE MOORDEN MOET STOPPEN.

Belangrijke stappen voorwaarts maken het mogelijk dat heel het menselijk ras in staat is van het leven te genieten op de manier waarop ze recht heeft. DE SATANISCHE CULTUS die politiek, georganiseerde religie alsook de gehele mensheid heeft overgenomen, heeft een ernstige schok te verwerken gekregen; één die ze niet hadden verwacht. De mensheid ontwaakt en ziet nu duidelijk hoe ze wordt gecontroleerd. De mensen hebben besloten TE WEIGEREN NOG LANGER HET INSTRUMENT VAN HUN EIGEN ONDERGANG TE ZIJN.

Brexit was de eerste schok. De Britse regering is nu op zoek naar een manier om het terug te draaien, maar het goede Engelse volk zal niet toestaan dat het wordt afgeserveerd. Meneer Trump was de tweede grote stap vooruit. Jullie zijn aan de winnende hand. Wie heeft de moed om als derde NEE tegen de cabal te zeggen?

Het enige dat er nodig is, is dat de mensen zich verenigen en de noodzakelijke veranderingen doorvoeren om de controle door jullie onderdrukkers te verwijderen. Eis dat de cabal de chemtrails, die jullie longen vernielen en zoveel lijden veroorzaken, verwijdert en dat de gevaarlijke chemicaliën uit jullie water en voedsel worden gehaald. Al deze dingen worden gedaan om jullie maximaal te laten lijden. De vaccinaties waar Henry Kissinger en Bill Gates op YouTube over opscheppen worden ingezet om DE BEVOLKING AF TE MAKEN. Wordt wakker. Willen jullie werkelijk de cabal van dienst zijn bij jullie eigen uitroeiing? Onthoud dat door niets te doen je hen de toestemming geeft om jullie om te brengen.

Politiek is een gevaarlijk spel. Zorg ervoor dat je er niet het slachtoffer van wordt. Jullie kunnen je wereld niet veranderen met dezelfde politici die haar hebben vernietigd. Het is tijd voor een complete heroverweging van hoe het leven op aarde zou moeten zijn opgebouwd. Geen oorlog meer en gerechtigheid dient te worden hersteld. De cabal dient zich voor haar misdaden te verantwoorden en voor schadevergoeding dient te worden gezorgd. Het Vaticaan zou voorop moeten gaan in het teruggeven aan de mensheid van alles dat is geplunderd en voor jullie verborgen is gehouden. Zij zijn niet de eigenaren van wat er in het Vaticaan ligt opgeslagen. Het behoort aan het volk. Haar misdaden tegen de mensheid zijn ongeveer 2000 jaar geleden begonnen. Het enige waar het Vaticaan voor staat zijn TOTALE LEUGENS die controle mogelijk maakten. Er bestaat niet één stukje bewijs voor dat wat ze als waarheid aanvoeren. Het is een sprookje, in elkaar gezet tijdens het Concilie van Nicea, wat de boeren maar al te graag geloofden. Het was dit wat voor de ondergang van de mensheid heeft gezorgd. Het Vaticaan heeft het idee van de hel bedacht om op die manier angst in jullie op te wekken. Ik verzeker jullie dat er geen plekken zoals de hel, het vagevuur of limbo bestaan. Welke liefhebbende god zou dergelijke plekken creëren?

LIJDEN is SATANISCH. De satanisten hebben de pijn van jullie lijden nodig aangezien dat hen in staat stelt te overleven. Zo simpel is het. Het Vaticaan dient de God van de Liefde niet. Luister naar hoe ze tot Lucifer zingen. Het is er allemaal, gewoon openlijk, maar jullie worden zo beheerst dat jullie alles geloven wat ze jullie vertellen. Kijk naar hun daden, niet naar hun woorden.

De langverwachte ontwaking is bezig. Het is goed om dit te kunnen waarnemen. Jullie kunnen de energieverandering van de duistere, kwaadaardige werkwijze van de cabal naar de zonneschijn van waarheid en recht voelen. Nu, wanneer je naar je TV kijkt, zie je duidelijk de leugens en vraag je je af hoe deze mensen met zichzelf kunnen leven, aangezien ze de leugens van de cabal verspreiden. De journalisten gaan door met liegen, in de hoop dat sommigen hen zullen geloven. Wat betreft de dommeriken die de leugens geloven en tegen Mr. Trump marcheren, kun je alleen maar medelijden met hen hebben. Heb meelij met ze. Ze zijn zo makkelijk te misleiden en niet in staat om de waarheid te zien, zelfs wanneer die vlak voor hun neus ligt. Ze willen door corruptie geketend blijven; voor altijd slaven van de cabal. Bid voor hen dat ze het licht mogen zien.

Bid ook voor al diegenen die, in het bijzonder in Amerika, onterecht en zonder aanklacht door de cabal in gevangenissen zijn gestopt. Dit wordt gedaan om te voorkomen dat deze personen de waarheid aan het licht brengen. Er zou goede energie naar ze gestuurd moeten worden. Ze zijn op Aarde om de mensheid te dienen, maar de cabal heeft hen eruit gepikt en opgesloten. Laten we hopen dat de heer Trump hun zaken uitzoekt zodra hij heeft afgerekend met de grotere kwesties waar Amerika mee te maken heeft. Stuur hem jullie steun en goede wensen, om hem de kracht te geven alles te veranderen wat veranderd dient te worden voor Amerika en voor de rest van de wereld.

Mijn lief, je hebt deze week grote vorderingen gemaakt. Deuren gingen open en je boekte vooruitgang.

Voor altijd, je aanbiddende, Monty


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob/MarjaJe kunt Paypal gebruiken een bijdrage te doneren aan de Stichting
om te helpen het nieuwe Centrum in Ierland te realiseren.
Iedere financiële bijdrage, hoe klein ook, wordt enorm gewaardeerd.
Paypal

Of anders kun je onderstaande bankcodes gebruiken:

NATWEST BANK
ACCOUNT: THE MONTAGUE AND VERONICA KEEN FOUNDATION
IBAN: GB56NWBK60233682587809
BIC: NWBKGB2L

Let op! Voor betalingen vanuit Nederland, kies voor Wereldbetalingen (i.p.v. Europese betalingen).
Omdat Engeland nog eigen valuta heeft wordt de IBAN niet herkend bij de keuze: Europese betalingen.

Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!