Home > Nederlands > Montague Keen, 7 mei 2017

Montague Keen, 7 mei 2017

ALLEEN EEN LEUGEN HEEFT WETTELIJKE BESCHERMING NODIG
WAARHEID VREEST GEEN ONDERZOEK
Anoniem

Deze waarheid mag nooit verborgen worden gehouden. Het moet volledig worden begrepen, want het voorkomen van het onderzoeken van de waarheid dient om die te verbergen en om jullie op die manier in slavernij te houden. Het houdt jullie gevangen in de illusie waaruit jullie dienen te ontsnappen.. ALLES moet ter discussie op tafel komen, of het nu gaat om civiele of religieuze wetten. Het licht van de waarheid brengt alles naar boven dat verborgen is gehouden, om ongehinderd op haar validiteit te worden onderzocht. Miljoenen van jullie zijn nu 100% ontwaakt en op zoek naar antwoorden. Het is onmogelijk om jullie terug te dwingen in de oude energie van controle. De bedrieglijke matrix is voor jullie nu volledig zichtbaar. Jullie zijn ontwaakt en kunnen alles zien zoals het is, niet zoals de Cabal jullie zegt dat het is.

De greep van de cabal op jullie is snel aan het verdwijnen. Ze spartelen er op los, niet in staat om de controle weer terug te krijgen. Ik zeg jullie nu dat hen niet zal worden toegestaan dat ze de controle weer in handen krijgen. Hun tijd is voorbij. Het maakt niet uit wat ze doen, hun tijd op aarde is voorbij en ze moeten vertrekken, om nooit weer terug te keren. Al hun machtsstructuren zullen worden verwijderd en een nieuwe manier van leven zal zich aandienen. Hun controlecentra zijn nu bij jullie bekend en het is aan jullie allemaal om te helpen deze controle te verwijderen. Jullie wisten al van Rome, het Vaticaan, de City of Londen en Washington, maar tot voor kort waren jullie je niet bewust van het enorme controlecentrum in Antarctica. Het is uitermate geavanceerd, voorzien van technologieën die de kennis van de rest van de mensheid ver te boven gaat. De "Greys" werken er met wetenschappers samen. Jullie regeringen waren hiervan volledig op de hoogte, maar hebben ervoor gekozen dit bij jullie vandaan te houden. Ze zien jullie als schapen binnen een omheining, met herdershonden die jullie bewaken. Ze staan jullie alleen toe dat te weten wat de cabal toestaat. Ze bespreken zelfs de mogelijkheden om jullie te chippen, zodat ze zelfs nog meer controle over jullie krijgen. Ze maken al gebruik van ENERGETISCHE CHIPS in jullie hersens, ook al zijn jullie je hiervan volkomen onbewust.

NU VECHTEN JULLIE TERUG en roepen "IK NEEM MIJN MACHT WEER IN EIGEN HAND". Jullie energie verhoogt zich, breidt zich uit en schijnt een licht op alles dat verborgen lag. Jullie onthullen de waarheid en zien nu wie de controle over jullie levens heeft genomen, terwijl jullie weigeren je hieraan te onderwerpen. Dit is de reden waarom ze steeds weer hebben gefaald in het starten van een Derde Wereldoorlog. Jullie, jullie allemaal samen, hebben dit met een klein beetje hulp van het hiernamaals en jullie vrienden van buiten de Aarde, voorkomen. Satan zal niet slagen. In de politiek zijn er zo velen aan de macht omdat zij hun zielen aan Satan hebben verkocht en zij dienen enkel hem. Hij eist het bloed en het lijden van kinderen. Jullie kunnen het bewijs hiervan overal om je heen zien. Het bestaat in ieder land.

De Vrijmetselaars houden Ierland in de houdgreep. Ze onderdrukken haar en voorkomen dat ze kan bloeien zoals ze zou moeten. Wanneer de mensen in Ierland ook maar de tijd zouden nemen om in te zien wie ze zijn en wat Ierland heeft gemaakt tot wat het is, zouden ze alle vrijmetselaars en vertegenwoordigers van het Vaticaan uit dit heilige land verwijderen. Maak de heilige energie van alle gewijde plekken en leylijnen vrij en jullie zullen de mensheid helpen zich uit de slavernij te bevrijden.

Jullie werd nooit de waarheid verteld. Jullie educatie betekende totale mindcontrol om ervoor te zorgen dat jullie alle wetten zouden gehoorzamen die de cabal heeft ingesteld. Ze hebben marionetten van jullie gemaakt, Afgestompte marionetten. Het Vaticaan heeft jullie zielen binnengehaald. Ontsnap, verwijder de boeien van jullie bewustzijn en neem je macht terug. Verwerp de controle door het Vaticaan, die jullie bij geboorte werd opgelegd toen jullie onwetende ouders je lieten dopen en jullie zonder je toestemming aan het Vaticaan hebben overgeleverd. Willen jullie werkelijk bij dit SATANISCHE NEST VAN ONGERECHTIGHEID behoren? Wat jullie over het Vaticaan werd verteld en wat het werkelijk is ligt mijlenver uit elkaar. Weiger het nog een moment langer te steunen. Kijk naar haar werkelijke geschiedenis. Het zal jullie je de ogen openen.

De Bron bevindt zich in eenieder van jullie. Jullie hebben niemand anders nodig dan jezelf om je ermee te verbinden. Alles gaat voor jullie open. jullie worden de wezens van Licht die jullie daadwerkelijk zijn. Sta nooit meer toe dat iemand of iets je macht en vrijheid weer van je afneemt, wat ze je ook beloven. Weiger hun oorlogen nog uit te vechten en alle oorlogen zullen stoppen.

Jullie zien nu een poging van de cabal om Amerika onderuit te halen, zodat ze een volledige overname voor elkaar kunnen krijgen. Ze hebben dit al vele jaren gepland. De cabal heeft haar mensen altijd op de strategisch juiste positie, klaar om op het juiste moment toe te slaan. Gedurende de geschiedenis hebben jullie steeds opnieuw kunnen zien hoe ze te werk gaan. Toch hebben jullie dit tot nu toe geaccepteerd. Ze plannen altijd in het voren, hun mensen via huwelijk en familiebanden in machtsposities plaatsend. Ze gebruiken iedere mogelijke manier die ze kunnen vinden om aan macht en controle te winnen. Ze zijn niet met genoeg in aantal, dus iedere kans moet worden gegrepen en benut. Maar JULLIE hebben die aantallen wel. Jullie moeten leren hoe je dit zo veel mogelijk tot je eigen voordeel kunt inzetten. Jullie tijd is aangebroken om alles wat van jullie is terug te nemen, om zodoende een betere wereld voor iedereen te creëren.

Jullie gebeden en hulp zijn nodig om een jonge man uit de klauwen van de cabal te redden. Hij wordt al een jaar in Californie in gevangenschap gehouden, voor een misdaad die nooit werd gepleegd. Hij is volledig ontwaakt en bewust en hij wil zijn taak voor de mensheid voltooien. Dit is een perfect voorbeeld van hoe Licht door de cabal in de val is gelokt. Onze dankbaarheid gaat uit naar een vriendelijke ziel in Ierland die bruikbare informatie heeft gegeven.

Mijn lief, het Licht breidt zich snel uit. Dat is opwindend om waar te nemen. Dankjewel voor het vrijmaken van Licht en kennis met je vriend. Ik ben trots op je mijn lief.

Altijd, je aanbiddende,

Monty


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob/MarjaJe kunt Paypal gebruiken een bijdrage te doneren aan de Stichting
om te helpen het nieuwe Centrum in Ierland te realiseren.
Iedere financiële bijdrage, hoe klein ook, wordt enorm gewaardeerd.
Paypal

Of anders kun je onderstaande bankcodes gebruiken:

NATWEST BANK
ACCOUNT: THE MONTAGUE AND VERONICA KEEN FOUNDATION
IBAN: GB56NWBK60233682587809
BIC: NWBKGB2L

Let op! Voor betalingen vanuit Nederland, kies voor Wereldbetalingen (i.p.v. Europese betalingen).
Omdat Engeland nog eigen valuta heeft wordt de IBAN niet herkend bij de keuze: Europese betalingen.

Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!