Home > Nederlands > Montague Keen, 13 oktober 2013

Montague Keen, 13 oktober 2013

“Niets is wat het lijkt”

Elke dag wordt deze uitspraak bewezen, zonder een spoor van twijfel. Alles dat de mensheid zonder vragen heeft geaccepteerd wordt nu als complete fantasie ontmaskerd. Hetgeen gebruikt werd om elke gedachte, elk woord en elke handeling van de mensheid te controleren werd gepland en uitgevoerd om de mens op zijn knieën te houden. In angst, in een gevangenis zonder tralies.

Het is tijd om jezelf te bevrijden van de controle door Rome. Zo vaak heb ik al uitgelegd dat het inderdaad Rome is, dat het Oog van de Piramide is. Degenen wiens gedachten worden gecontroleerd zijn zelfs te bang om hiernaar te kijken. Ik vraag jullie om naar het bewijs te kijken. Het is er allemaal, als je maar de tijd neemt om het te onderzoeken. Ze zijn al zo lang aan de macht dat ze zich niet kunnen voorstellen die ooit te verliezen. Als je aan de oppervlakte krabt ontdek je dat al die naar buiten toe machtige mensen slechts marionetten van Rome zijn, die allemaal een rol spelen om de totale controle over jullie wereld over te nemen om daarmee de mensheid naar Lucifer te leiden.

Dit is een strijd tussen het licht en het duister. De duisteren kregen het tot nog toe zoals zij wilden. Met elke dag die voorbij gaat, mits je er voor kiest om te blijven zitten en niets te doen, faciliteer je de duistere overname. Denk er goed over na, want je hebt alles, inclusief je eeuwige ziel, te verliezen. Je ziel wil dat je wakker wordt en dat er rekening mee wordt gehouden.

Sommige mensen met speciale missies zijn op de korrel genomen. Ze ervaren moeilijke tijden nu de strop van corruptie strakker om hun nek komt te zitten. Ze hebben jullie gebeden en liefde nodig om te overleven en het werk te doen waarvoor ze hier op Aarde kwamen. Het is zo belangrijk dat degenen onder jullie die ontwaakt zijn samen komen om anderen te helpen de waarheid te zien. Tijd is van het grootste belang. Jullie moeten NU handelen.

Het is onder jullie aandacht gebracht dat het Vaticaan een nep buitenaardse invasie plant om de noodzakelijke angst bij jullie te creëren om met zowat alles akkoord te gaan zodat jullie je veilig voelen. Wel, ik kan jullie vertellen dat je alles behalve “veilig” zult zijn als je in deze enorme HOAX trapt. Televisie en nieuwsrapportages zijn de wapens die zullen worden gebruikt om deze angst te creëren.

Weiger te accepteren wat ze jullie vertellen. De echte waarheid is voor iedereen beschikbaar. Jullie zijn geen schapen, dus hou op met doen alsof jullie dat zijn. Zou het Vaticaan doorgaan met dit invasieplan, dan zullen jullie ware vrienden van andere planeten deze nep buitenaardse invasie ontmaskeren. Zij zijn Lichtwezens en ze wachten achter de coulissen, klaar om te helpen. Velen van jullie hebben met ze gesproken. Je weet dat ze alleen maar komen om jullie uit je gevangenschap te bevrijden.

Degenen van jullie wiens werk het is anderen te helpen ontwaken worden vanuit elke hoek aangevallen. Weet dit: ze zouden hun tijd niet aan jullie verspillen als ze je niet als bedreiging zagen. Ik verzeker je dat jullie deze strijd niet zullen verliezen. De Cabal weet dit al. Wees dus sterk en vol vertrouwen. Weiger nog een moment langer hun slaaf te zijn. Ze kunnen niet één van hun plannen uitvoeren zonder jullie hulp. Jullie, de 99%, hebben de macht om de wereld op dit moment te veranderen. Jullie hebben de macht om alle oorlogen en alle ‘false flag’ operaties te stoppen. Geen enkele ziel hoeft nog te lijden, als jullie moed scheppen en weigeren nog langer deel te nemen aan hun duistere operaties. In je hart weten jullie dat ik gelijk heb. Jullie gedachten werden vanaf je geboorte gecontroleerd. Het hele educatie systeem is totale gedachtencontrole, bedoeld om robots te produceren die GEHOORZAMEN en niet voor zichzelf denken.

Kijk niet naar je ouders, want die zijn slachtoffer van het systeem. Jullie generatie is de eerste die de mogelijkheid heeft om los te breken en jullie planeet te redden. Steun degenen die de weg naar voren leiden. Er zijn zoveel manieren waarop je mee kunt doen. Stuur alleen maar liefde en licht. Deel jullie vaardigheden en onderzoek. Help anderen met computers. Werk samen en help elkaar. De zielige jaloezie en de klieken die ik tegenkwam toen ik mijn werk op Aarde deed dienden ervoor om te zorgen dat zoveel bewijzen niet gepresenteerd konden worden. Dit mag niet langer worden tegengehouden. Zulke mensen moet beleefd worden gevraagd om zichzelf uit dienst te verwijderen, aangezien zij zulke posities uitzoeken om ervoor te zorgen dat de waarheid niet naar buiten komt. Ze hebben zo veel kwaads gedaan. Toen ik naar de geestenwereld overging werd het me allemaal duidelijk. Ze zien zichzelf als superieur, onderdeel van het controlesysteem. Ze maken iedereen belachelijk die ze als ongekwalificeerd beschouwen, die monddood gemaakt moet worden.

De stress waar velen van jullie mee te maken hebben wordt moedwillig veroorzaakt. Weiger om er slachtoffer van te worden. Mediteer wanneer mogelijk. Wandel tussen de bomen en laat je gedachten de vrije loop. Accepteer de ‘healing’ die de bomen je aanbieden, aangezien dat een heerlijk kalmerend effect heeft. Glimlach, zelfs als je dat niet zo voelt, want mensen reageren op een glimlach, en het laat zien dat je meelevend bent. De maatschappij heeft jullie aangemoedigd om in een klein doosje te leven met een televisie als gezelschap, wiens taak het is om je gedachten te beheersen en je dienstbaar te houden. De kunst van conversatie is bijna verdwenen. Het is tijd om dat nieuw leven in te blazen. Kom bijeen en praat, lach en eet. Creëer opnieuw een gemeenschapszin. In vroeger tijden werd op deze manier informatie gedeeld. Het werkte prima, aangezien ze het universum begrepen en ze één waren met de Aarde, allemaal verbonden in liefde en licht.

Rome heeft dat allemaal veranderd. Nu moeten jullie alles terugpakken dat verloren ging. In het verleden werd het zwaard gebruikt om verandering bij de mensheid af te dwingen. Maar nu weten jullie beter. Jullie kracht ligt in aantallen en het geloof dat jullie op de goede weg zijn. Liefde en licht begeleiden jullie op je weg. De waarheid zal jullie vrij maken.

Veronica, mijn lief, blijf sterk. Je weet wat je moet doen. Alles zal uiteindelijk goed komen. De stress wordt gezonden om je neer te halen. We omringen je met liefde en licht, zodat je nooit alleen bent.

Altijd, je aanbiddende

Monty


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!Share |


Wil je ons lichtwerk steunen?


Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl