Home > Nederlands > Montague Keen, 12 oktober 2014

Montague Keen, 12 oktober 2014

ER BESTAAT GEEN WREDER TIRANNIE DAN DIE WELKE WORDT GEPLEEGD ONDER DE BESCHERMING VAN DE WET EN IN NAAM VAN GERECHTIGHEID
Charles de Montesquieu

Jullie zullen reden hebben je deze woorden te herinneren terwijl jullie 2015 naderen. Blijf alert en op de hoogte zodat je je conclusies pas trekt nadat alle opties zijn bestudeerd. Angstpolitiek wordt gebruikt om alle besluiten aangaande jullie gehele bestaan te beïnvloeden. De onzichtbare strijd woedt overal om jullie heen. Er wordt als nooit tevoren propaganda gevoerd. Al het mogelijke wordt gedaan om jullie wereld onder controle te houden. Ze bezitten de technologie en gebruiken het tegen jullie: gezondheid, bankwezen, wetten; het wordt allemaal gebruikt om de bewuste mens te vernietigen.

Diegenen van jullie die ontwaakt en bewust zijn moeten degenen die hulp nodig hebben de hand reiken om te ontwaken. De mensheid heeft nooit meer behoefte gehad om samen te komen dan nu. Zet alle verschillen, of het nu religie, politiek of ras betreft, aan de kant. Jullie moeten je als EEN opstellen tegen de vernietiging van jullie planeet en het leven zoals jullie dat kennen. Samen kunnen jullie grote dingen bereiken. Het is belangrijk dat jullie je bewust zijn van alle manieren waarop jullie worden aangevallen zodat je jezelf kunt beschermen. Jullie moeten ook voorbereid zijn op het ineenstorten van de cabal en wat de gevolgen daarvan zijn. Het zal voor jullie nodig zijn een nieuwe manier van leven op Aarde aan te leren. Kijk naar wat de cabal onder controle heeft: de productie van voedsel en de watervoorziening, het bankwezen, zo goed als alles wat nodig is om te leven op Aarde zoals jullie dat tot nu toe hebben gedaan.

Veronica en ik communiceren al jaren over dit onderwerp. Ze zal mijn instructies wat betreft de laboratoria die de noodzakelijke natuurlijke geneesmiddelen gaan produceren opvolgen, zodra de productie van op drugs gebaseerde medicijnen is gestopt. Jullie algehele manier van leven zal veranderen. Het zal nodig zijn ervoor te zorgen dat er schone lucht is om in te ademen en zuiver water en voedsel zonder chemicaliën. Alle ziekten worden veroorzaakt door de chemicaliën die jullie lichamen niet kunnen verdragen.

Hard werk en beleid zullen geleverd moeten worden in het nieuwe tijdperk van vrede en liefde. Als alles eenmaal op zijn plaats is zal het een paradijs op Aarde zijn. Jullie zijn de uitverkorenen aangezien jullie er voor gekozen hebben jullie planeet op zijn heldere schitterende toekomst voor te bereiden. Wanneer al het corrupte is verwijderd, blijven jullie achter met een schone lei. Jullie zullen begeleid worden door jullie vrienden van andere planeten en natuurlijk door de geestenwereld van het leven. Kennis zal door alle landen gedeeld worden en de mensheid zal EEN worden; met ieder mens bijdragend aan vriendschap, liefde en vrede. Dit is de toekomst waar jullie naar toe werken. Onze Centra zullen jullie van informatie, advies en begeleiding voorzien. De mensheid mag niet langer spartelen in onzekerheid over hoe nu verder.

Onze erkentelijke dankbaarheid gaat uit naar allen die hebben gedoneerd voor de bewerkstelliging van ons eerste Centrum. Weet dat jullie bijdragen zullen worden gebruikt om een beter leven voor iedereen te creëren.

Het is belangrijk dat jullie je volledig bewust zijn van het feit dat velen overgenomen worden door een virus dat de hersenen binnendringt. Dit virus is er niet een van het medische type. Het wordt gebruikt ten gunste van de cabal, in het bijzonder tegen degenen die werken voor vrede en harmonie. Men is zich niet bewust van dit virus dat de hersenen aanvalt. Ze worden willoze slachtoffers, waar men eerder medelijden mee moet hebben dan dat ze de schuld moeten krijgen. De mensheid wordt op vele niveaus waarvan jullie nog geen idee hebben, aangevallen.

Dit alles wordt in evenwicht gebracht door de vele prachtige zielen die reeds ontwaakt zijn en samenkomen voor het welzijn van de mensheid op jullie planeet. Ze hebben alle slinks bedachte verschillen aan de kant gezet en zijn op zoek naar een betere toekomst voor iedereen in een wereld zonder oorlog of conflict in welke vorm dan ook. Een wereld waarin WAARHEID zal zegevieren.

Jullie zullen je ware geschiedenis ontdekken en het leven op Aarde in al zijn complexiteit gaan begrijpen. Alles wat verborgen was zal zich aan jullie openbaren, omdat het belangrijk is de WAARHEID te kennen. Zij die ongemerkt de controle over jullie wereld namen voor hun eigen duivelse doeleinden zullen de consequenties van hun acties onder ogen moeten zien. Ze hebben straffeloos gemoord en geen respect getoond voor het humanitaire bestaan. Dit alles zal veranderen en een ieder van jullie zal een rol hebben in de totstandkoming van deze verandering.

Leef met het heden, kijk naar de toekomst en weet dat jullie het zullen klaarspelen. Bevecht alle pogingen om jullie onder de duistere controle te houden. Het is tijd om jezelf uit de boeien te bevrijden. Proef de vrijheid en geniet van alles dat vrijheid – ware vrijheid – zal brengen. Jullie hebben de eerste schreden richting je doel gezet. Jullie zullen overwinnen. Jullie kunnen nu door alle LEUGENS, valse alarmen, noodgevallen en de rest heenkijken. Deze hebben niet langer het gewenste resultaat.

Het werk aan de ley-lijnen moet doorgaan. Jullie verzetten gedegen werk aan de ley-lijnen. De nieuwe ley-lijnen dienen verwelkomd en omarmd te worden. Jullie raken bekend met hoe jullie planeet werkt en helpen haar graag door deze moeilijke tijden heen.

Het zal niet lang meer duren, mijn lief. We zijn er bijna. Waarheid zal zegevieren.

Altijd, je aanbiddende, Monty


Bericht van Veronica

De enige reden waarom ik informatie over mijn aanvallen heb gedeeld is om jullie bewust te maken van de signalen die je lichaam afgeeft als het aangevallen wordt. Ik was me niet bewust van deze signalen, anders had ik mezelf kunnen verwijderen van het gevaar. Mensen uit andere landen hebben contact met me opgenomen omtrent hun aanvallen. Het is belangrijk dergelijke informatie te delen. Het was in geen geval een tentoonspreiding van angst. Als ik de angst had toegestaan vat op me te krijgen, dan zou ik met de ambulance naar het ziekenhuis van Dublin zijn afgevoerd. Ik WIST dat ik me er niet aan moest overgeven, dus ik vertrouwde op mijn intuïtie.

Een welgemeend dankjewel aan iedereen voor de vriendelijke wensen.

Met liefde, Veronica.


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob en MarjaJe kunt Paypal gebruiken een bijdrage te doneren aan de Stichting
om te helpen het nieuwe Centrum in Ierland te realiseren.
Iedere financiële bijdrage, hoe klein ook, wordt enorm gewaardeerd.
Paypal

Of anders kun je onderstaande bankcodes gebruiken:

NATWEST BANK
ACCOUNT: THE MONTAGUE AND VERONICA KEEN FOUNDATION
IBAN: GB56NWBK60233682587809
BIC: NWBKGB2L

Let op! Voor betalingen vanuit Nederland, kies voor Wereldbetalingen (i.p.v. Europese betalingen).
Omdat Engeland nog eigen valuta heeft wordt de IBAN niet herkend bij de keuze: Europese betalingen.


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!Share |


Donaties voor ons vertalersteam worden ontvangen met dankbaarheid Dankjewel!!


Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl