Home > Nederlands > Montague Keen, 19 oktober 2014

Montague Keen, 19 oktober 2014

In de geschiedenis van het collectief zowel als in de geschiedenis van het individu hangt alles af van het ontwikkelen van bewustzijn.
Carl Jung

Terwijl bewustzijn zich ontwikkelt en inzichten opent, vinden degenen binnen de Cabal dat ze wanhopige maatregelen moeten nemen om dat tegen te gaan. Ebola wordt nu ingezet. Er wordt druk uitgeoefend op mensen overal ter wereld om een vaccinatie te halen om zodoende zichzelf te beschermen. Trap niet in deze ANGST propaganda. Zie het voor wat het is. Bescherm jezelf door de vele, wijdverspreid beschikbare NATUURLIJKE methodes van bescherming te gebruiken. Laat je niet opzwepen door de paniek die gecreëerd wordt. Enkel de gevaccineerden zullen in de problemen geraken.

Ieder keer als het bewustzijn zich verhoogt, reageert de Cabal daarop heftig met als doel dat te blokkeren. Jullie moeten beslissingen nemen wat betreft jullie eigen levens maar wel na nauwkeurig onderzoek van de feiten in plaats van de hysterie. Blijf rustig, neem verantwoordelijkheid en onderzoek de feiten. Het is noodzaak voor jullie om volledig bewuste menselijke wezens te worden om zo het NIEUWE TIJDPERK van licht en liefde waar jullie naar toe werken tot stand te brengen. Jullie vechten voor je bestaan op jullie planeet. De corrupte overweldigers vechten een zeer smerige strijd om vast te houden aan controle. Jullie beginnen dit te zien en te begrijpen.

Een pact werd gesmeed, tijdens de heerschappij van Koningin Elizabeth de Eerste van Engeland, met wezens die niet van deze wereld zijn. Ze kwamen overeen dat bloedoffers voortdurend gedaan zouden worden om ze tevreden te stellen. Dit resulteerde sedertdien in oorlog na oorlog. Het gaf niet waar, als het bloed maar vloeide. Jullie zijn steeds opnieuw belogen over de redenen tot oorlog om de charade in gang te houden. Omdat het bewustzijn zich verhoogt, wordt de noodzaak een Derde Wereld Oorlog te starten met de dag dringender, omdat ze behoefte hebben aan het vloeien van bloed. Dit is de reden waarom zo velen van jullie bedrogen worden door je te laten geloven dat jullie vechten voor je land. Dit is niet waar. Jullie bloed is nodig om de buitenaardse heersers tevreden te stellen. Het is een gevecht voor de overname van jullie planeet en de mensheid. Ze willen 2/3 van jullie elimineren. Het is tijd dat jullie je realiseren waar jullie mee te maken hebben.

Jullie hebben het vermogen dit alles te veranderen. Het vergt alleen moed en tijd om de waarheid te onderzoeken. Daarna kunnen jullie samenkomen met de ontwaakten en jullie onderzoeksresultaten delen. Weet dat jullie tezamen sterk staan en zullen overwinnen. Laat je niet beïnvloeden door de mindcontrol die via jullie TV’s wordt toegepast. Het is tijd om sterk te zijn en in jezelf te geloven. Vecht voor je overleving!

IJsland heeft jullie laten zien dat het klaargespeeld kan worden. Sta jezelf niet toe in slaap gesust te worden door een vals gevoel van veiligheid. Dit is de eindstrijd, dus je kunt je niet veroorloven onnozel te zijn. Jullie zijn je niet bewust van alles dat tegen jullie gebruikt wordt en jullie zouden ontzet zijn als jullie dat wel deden. Elk wapen dat de Cabal ter beschikking heeft wordt ingezet om de wereld zoals jullie die kennen te vernietigen.

Meditatie is zeer belangrijk. Neem de tijd om je te verbinden met wie je bent en waarom je in deze tijd op Aarde bent. Open je spirituele kant. De elementalen zijn naar de Aarde teruggekomen om je te helpen en velen van jullie kunnen hen zien er ermee communiceren. Degenen binnen de Geestenwereld helpen jullie. Ze helpen jullie de leylijnen te lokaliseren zodat deze geregenereerd kunnen worden en dit zorgt ervoor dat de levensenergie weer kan stromen. Dit is de manier om jullie planeet, die zolang van deze levensenergie werd afgesneden dat ze jullie assistentie wanhopig nodig heeft om deze terug te krijgen, te redden. Deze belangrijke energie werd expres voor het menselijk ras geblokkeerd. Het is allemaal onderdeel van hun geheime kennis die werd gebruikt om jullie eeuwenlang gevangen te houden. Wanneer jullie deze energie bevrijden wordt er vooruitgang geboekt om alles dat corrupt en crimineel is te ontmaskeren.

Leer je gedachten te gebruiken en ze uit te breiden, want jullie zijn tot zoveel meer in staat dan jullie je realiseren. Jullie hebben deze kracht, gebruik hem dus ten goede van de mensheid. Ik ben onderdeel van het Netwerk aan deze kant van het leven. Het is onze grootste wens om de mensheid te bevrijden en jullie planeet te herstellen zodat het leven vrij kan zijn van corruptie. We willen dat alle oorlogen stoppen, zodat vrede en harmonie de norm kunnen worden. Dit is ons doel. Gaan jullie ons helpen?

Er komt een tijd in het leven van de Mens wanneer hij grote beslissingen moet nemen. De beslissingen die jullie gevraagd worden te nemen zijn de allerbelangrijkste die ooit van de mensheid gevraagd werden. Het is aan jullie om de mensheid en de Aarde zelf te redden van de vernietiging die zorgvuldig gepland werd en nu, pal onder jullie neus, wordt uitgevoerd. Elke beslissing die je neemt zal een impact hebben op je medemens.

Er is moed nodig, want dit is geen tijd om achter te blijven. Er hangt zoveel af van jullie beslissingen. ANGST is jullie grootste vijand. Het wordt tegen je gebruikt, elk moment van je leven.

Mijn lieve vrouw werd recentelijk aangevallen. Waarom willen ze haar het zwijgen opleggen. Waarom doen ze daar zoveel moeite voor…Ze willen niet dat jullie weten dat jullie alles kunnen veranderen, alleen maar door bijeen te komen en samen te werken.

De Centra zullen nieuwe manieren onderzoeken om op Aarde te leven na de val van de corrupten. Een krachtige poging werd door de Cabal gedaan om te proberen de creatie van deze Centra te voorkomen. Aangezien ze hun uiterste best doen om de overleving van de Mens op Aarde te voorkomen, en de Centra onderdeel zijn van de overleving van de Mens, waarom zou je iets anders verwachten? Ze willen niet dat jullie overleven. Jullie hebben dus enorme beslissingen te nemen die de toekomst van jullie planeet en allen die er op leven beïnvloeden.

Mijn lieve Veronica, je kent het eindresultaat en dus ga je door, tegen de verwachting in. We vormden een goed team, jij en ik, en dat blijven we doen.

Altijd, je aanbiddende
Monty


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob en MarjaJe kunt Paypal gebruiken een bijdrage te doneren aan de Stichting
om te helpen het nieuwe Centrum in Ierland te realiseren.
Iedere financiële bijdrage, hoe klein ook, wordt enorm gewaardeerd.
Paypal

Of anders kun je onderstaande bankcodes gebruiken:

NATWEST BANK
ACCOUNT: THE MONTAGUE AND VERONICA KEEN FOUNDATION
IBAN: GB56NWBK60233682587809
BIC: NWBKGB2L

Let op! Voor betalingen vanuit Nederland, kies voor Wereldbetalingen (i.p.v. Europese betalingen).
Omdat Engeland nog eigen valuta heeft wordt de IBAN niet herkend bij de keuze: Europese betalingen.


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!Share |


Donaties voor ons vertalersteam worden ontvangen met dankbaarheid Dankjewel!!


Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl