Home > Nederlands > Montague Keen, November 4, 2012

Montague Keen, November 4, 2012

Mijn lief, wat een veranderingen zie je in deze tijd van openbaringen. Alles zal onthuld en verwijderd worden zo dat alleen licht overblijft. Een ding waar ik op moet wijzen is dat degenen die de realiteit van de toestand waarin jullie wereld zich bevindt weigeren te accepteren en hun ogen sluiten voor alles om hen heen, feitelijk medeplichtigen van het Duister worden. Jullie moeten leren verandering te omarmen, aangezien niets vooruit kan gaan totdat jullie dat doen.

De Cabal gebruikt elke truc in hun arsenaal om je zo gek te krijgen om GM (genetisch gemanipuleerde) gewassen, inentingen, fluoride in de watervoorziening etc te accepteren.

NEE is gewoon een simpel 3-letter woord, maar heel effectief om te weigeren als schapen behandeld te worden. Wanneer jullie samenkomen en een empatisch (invoelend) NEE laten horen, hebben ze geen been om op te staan.Hun spel is uit. Jullie kijken er nu doorheen en jullie ogen zijn geopend. Het wordt tijd om alles dat van jullie is terug te nemen.

Het is goed om te zien dat zo velen hun soevereiniteit terugnemen. Spoedig zullen jullie een Universeel Geboorte Bewijs kunnen krijgen. Dat zal jullie van alle religieuze controle bevrijden. Dan zullen jullie niet langer slaven zijn. Jullie zullen vrije geesten worden die een ervaring hebben op de Planeet Aarde. Velen van jullie zijn zich er van bewust dat jullie een doel hebben. Het wordt tijd om jullie doel te vervullen. Jullie worden begeleid. Het is allemaal in jullie handen. Samen hebben jullie de macht om jullie wereld volledig van het duister in het licht te brengen.

Velen van jullie, die groots waren in het verleden en veel bereikt hebben, kozen er voor naar de Aarde terug te komen om deel uit te maken van de Transitie (Overgang). Jullie vinden elkaar allemaal en werken allemaal samen. Jullie herkennen elkaar in sommige gevallen zelfs uit vroegere levens, net als jij en ik, mijn lief. De juiste mensen zijn nu op hun plek in veel delen van jouw wereld. Ze ontmaskeren de Duister Garde en hun sinistere plannen. Het resultaat hiervan is, dat kinderen in de toekomst hun leven zonder angst voor misbruik uit welke hoek dan ook zullen leiden. Dit misbruik is vanuit de hoogste regionen tot steeds lager bekend geworden. Daarom was het niet eerder onthuld, want ze controleerden de politie en de pers, en tot op heden hoefden ze aan niemand verantwoording af te leggen. Daarom kregen de misbruikten jarenlang geen gehoor.

Dit verandert nu allemaal. Dappere mensen kwamen naar voren om hun waarheid te onthullen. Dit zal velen van jullie shockeren, maar de waarheid moet verteld worden. Het maakt allemaal deel uit van het genezingsproces. Sommigen van jullie komen van ver en willen nu dolgraag verandering. Help anderen zich aan te sluiten, want ze anders vertragen ze jullie.

De moedwillige vernietiging van de leylijnen in elk land heeft jullie, slaven, in duisternis gehouden. Het is belangrijk het enorme belang van het Energie Rooster te begrijpen. Het moet zo spoedig mogelijk opnieuw worden ingesteld. Het zal een geweldig verschil maken in de energie van jullie wereld. Ze hebben geen enkel recht om dit rooster te bedekken en te vernielen. Dit is een ontzettend belangrijk deel van de Transitie. Er zijn er die toegerust zijn dit werk te volbrengen. Het moet gedaan worden. Dus er komt hulp. Jullie hoeven het maar te vragen.

Mijn hemel, wat een opwindende tijd om op Aarde te zijn. We kunnen alleen maar kijken en helpen. Mijn lieve vrouw doet veel om te duistere garde en de corrupten te ontmaskeren en te verwijderen. Haar computer werd in twee gevallen gehackt, wat haar veel problemen bezorgde. Er werken nu te veel mensen voor het Licht om de Duistere Garde de kans te geven overal rekening mee te houden. Dit licht verspreidt zich ver naar alle kanten, speciaal in het geliefde Ierland, waar de Transitie moet beginnen. Jullie hebben alles te winnen en niets te verliezen. Het is alleen maar een kwestie van de waarheid aanschouwen en GEEN ANGST te hebben.

Geloof in jezelf. Neem je macht terug. De zogenoemde machtsstructuur die jullie in slavernij heeft gehouden heeft geen macht over jullie zonder dat jullie het willen. Als jullie je eigen onderzoek doen wordt het glashelder. Jullie zullen je afvragen hoe jullie zo lang zulke flagrante leugens hebben kunnen geloven. Ik herinner jullie er nogmaals aan dat ‘niets is wat het lijkt’. Die ene hiërarchie regeert de wereld. Die gelooft ook dat het de hele wereld en iedereen daar bezit. Welnu, het zal interessant zijn te zien wat er gebeurt als het muntje valt en alles onthuld wordt. Houdt deze plek (site) in de gaten! Het duurt niet lang meer.Het gaat steeds sneller. De corrupten hebben hun hoogste punt bereikt, dus zullen ze heel ver moeten vallen; en vallen zullen ze, want het wordt tijd voor een nieuw begin.

Open jullie harten en gedachten voor de waarheid. Het zal je vrij maken.

Mijn lief, je bent moe. Probeer toch meer te ontspannen. Ik weet hoe opwindend het is om de dam te zien breken en de waarheid overal vandaan te zien vloeien. Onze dankbaarheid is voor iedereen die de waarheid met anderen deelt. Dit is een heel belangrijke rol om te vervullen. Het verloopt allemaal prima volgens plan.

Mijn liefde omgeeft je, mijn lief, en hen die jou helpen je rol te vervullen in dit nieuwe begin.

Altijd je aanbiddende Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!
 


Share |

Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl
Deze site willen wij ook in het Engels vertalen, en hiervoor zoeken we nog vertalers.
Er zijn geen vereisten, behalve dat je beheersing van het Engels heel goed moet zijn.
Als je mee wilt doen aan dit project, kun je je hier aanmelden!