Home > Nederlands > Montague Keen, 18 juni 2017

Montague Keen, 18 juni 2017

Wat jij en je team in de laatste 10 dagen hebben ontrafeld, zal helpen de mensheid te ontlasten. Wanneer jullie open staan voor samenwerking met de geestenwereld, is niets onmogelijk. Het helpt jullie los te breken uit de onderdrukking. Allereerst dienen jullie te begrijpen wie en wat jullie onderdrukt. Jullie zijn van verre gekomen om de antwoorden te vinden. Om dit te helpen begrijpen, vraag ik jullie naar Ierland te kijken. DUISTERE SLUIERS werden over Ierland geplaatst, die het Ierse volk beletten te ontwaken m.b.t. wie ze zijn. Deze werden door het Vaticaan over Ierland geplaatst; ze worden hierdoor onder toezicht gehouden, waarbij de sluiers strak dicht werden gehouden. 16 SLUIERS werden gebruikt, die de mensen in een staat van ongemak en spanning houden, altijd in angst en zorgen, nooit op hun gemak. Ze gebruikten tevens drie andere sluiers om ervoor te zorgen dat de Ieren nooit hun derde oog zouden gebruiken. De Ierse regering steunt deze onderdrukkers door een hoog percentage van het gif FLUORIDE in de drinkwatervoorziening te gebruiken. Dit beïnvloedt niet alleen het derde oog, maar het vernietigt eveneens de gezondheid en de levens van het Ierse volk.

Het Vaticaan neemt ook de controle over de arme onschuldige kinderen die vrijelijk via doop en belijdenis aan het Vaticaan worden GEGEVEN. Het zijn jullie ouders en opvoeders die beschuldigd worden van het offeren van jullie zielen. Deze beslissing werd jullie uit handen genomen. Het Vaticaan plande dat dit zo moest, en jullie dragen de consequenties van deze barbaarse beslissingen. Zeer weinigen overleven zonder beschadigd te raken. Het Vaticaan bedacht zelfs andere “religies” om conflicten te veroorzaken en geschillen te creëren die in oorlog resulteren.

De informatie die nodig is om jullie te bevrijden uit deze gevangenis van controle is beschikbaar voor iedereen die ernaar zoekt. Dit is het moment om jezelf te bevrijden. Alles ligt open en bloot voor jullie. Nooit in de geschiedenis van de mensheid werd de waarheid meer blootgelegd dan in deze tijd. Hebben jullie de moed om je zielen te bevrijden uit de slavernij van doctrine? Wanneer goede mensen bijeenkomen om met de Bron te werken om de mensheid te bevrijden, wordt hen alle hulp geboden. Wanneer de ketenen van religie en financiën die gebruikt worden om jullie te binden, verwijderd zijn, dan zullen jullie je als een nieuw mens voelen, eindelijk vrij om voor jezelf te denken, alle mogelijkheden te onderzoeken en de wereld in al haar pracht en wonderen te zien. Dan zullen jullie je medemens in een nieuw licht zien, niet als vijand. Anders, ja, maar elk een deel van dit geweldige tapijt van het leven op Aarde.

Als je enig idee had van wat er wordt gebruikt om het menselijk ras te manipuleren, tot slaaf te maken en te vernietigen door degenen waarvan jullie werd geleerd ze te vereren en te vertrouwen, dan zouden jullie geschokt zijn. Maar hun macht over jullie is snel aan het tanen, aangezien ieder van jullie die ontwaakt hun machtsstructuur vermindert. Jullie zien elke dag het bewijs hiervan. Verheug je in de ontwaking die elke dag meer momentum krijgt. Het is boeiend om naar te kijken. We verstrekken hulp, die altijd beschikbaar is, je hoeft ons alleen maar te vragen.

Vertrouw erop dat jullie vooruitgaan richting je doel. Jullie kunnen niet worden gestopt. Dit is voorgeschreven. Op alle niveaus is hulp beschikbaar gemaakt, dus aanvaard die met open armen en hart. Het is tijd te stoppen met handelen als domme schapen, altijd gehoorzamend aan jullie kwaadaardige meesters. Kijk in de spiegel en vind de essentie van je ware zelf. Voel je eigen aangeboren macht. Je bent een menselijk wezen, vol Licht, met de kracht van gedachten en geheugen. Stop met het zijn van de schapen die jullie onderdrukkers willen dat jullie zijn. Kijk met open ogen en verstand naar de zogenoemde leiders die jullie tot slaven hebben gekneed om hen te dienen. Waar kwamen ze vandaan? Het zijn niet allemaal menselijke wezens. Niet iedereen die op Aarde loopt is menselijk, maar ze nemen de gedaante van mensen aan. Ze laten het wel uit hun hoofd zich in hun ware vorm aan jullie te laten zien. Ze hebben technologie waarvan jullie je geen voorstelling kunnen maken. Ze gebruiken kunstmatige intelligentie om jullie te controleren. Jullie kunnen hen niet zien, maar wees ervan overtuigd dat ze jullie kunnen zien. Ze kunnen je gedachten lezen. Dat is waarom ze altijd een stap voor zijn, elke keer. Ze gebruiken hologrammen die mensen overschaduwen en problemen veroorzaken. Ze gebruiken vloeken en vervloekingen wanneer ze elkaar ontmoeten. Ze gebruiken hun collectieve macht om jullie te ontwapenen en jullie op alle mogelijke manieren te kwetsen. Mijn vrouw heeft dit zelf meegemaakt.

Jullie moeten hen welbewust alles terugzenden wat ze op jullie af sturen. Ze willen de Aarde voor zichzelf, ze willen jullie niet. Er dient een collectieve intentie te zijn om ervoor te zorgen dat iedereen die niet het beste met de mensheid voor heeft en die niet op Aarde thuishoort, terug moet gaan naar waar ze vandaan kwamen. We kunnen hen niet toestaan door te gaan met het vernietigen van de Aarde en allen die daar rechtmatig verblijven. Kom alsjeblieft tezamen, verenig je als één om de Aarde te herstellen. Verbind je met je hart en ziel om te worden wie je werkelijk bent, en je zult een vrede vinden die je nooit voor mogelijk hield. Terwijl jullie Licht zich uitbreidt, verlicht het de waarheid, en het zorgt ervoor dat het duister zich nergens kan verstoppen.

Dit is een strijd, en het Licht is aan het winnen. Jullie zijn er bijna. De overwinning staat vast. De mensheid heeft lang gewacht en heeft veel geleden door hun oorlogen, hongersnoden en dakloosheid, alles ontworpen om jullie klein te krijgen en te vernietigen. Jullie hebben alles wat jullie werd aangedaan, overleefd, of het nu in de naam van religie was of politiek, omdat jullie het recht aan jullie kant hebben. De Aarde is van jullie; bescherm haar en zorg ervoor. Laat de liefde in je hart door je heen naar buiten schijnen, om iedereen wakker te maken die mogelijk met je in contact komt.

Mijn lief, je zit op het juiste spoor. Tezamen bereiken onze teams geweldige dingen. Wij, aan deze zijde van het leven, kunnen onze opwinding niet bedwingen bij wat we (op 15 juni) hebben bereikt. Het was monumentaal. Dank jullie, vrienden, door dit mogelijk te maken. Jullie werk met D E deze week zal succesvol zijn. Het was uitputtend voor je, dus ik bid je te rusten, of je zult jezelf opbranden. We moeten dit werk voortzetten. Toen ik op Arde was, zei ik altijd dat we een geweldig team waren. Nu zie je hoezeer ik gelijk had. Zelfs de dood kon dat niet veranderen.

Bedank alsjeblieft je vrienden namens mij.

Zo blij om je aanbiddende Monty te zijn.


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob/MarjaJe kunt Paypal gebruiken een bijdrage te doneren aan de Stichting
om te helpen het nieuwe Centrum in Ierland te realiseren.
Iedere financiële bijdrage, hoe klein ook, wordt enorm gewaardeerd.
Paypal

Of anders kun je onderstaande bankcodes gebruiken:

NATWEST BANK
ACCOUNT: THE MONTAGUE AND VERONICA KEEN FOUNDATION
IBAN: GB56NWBK60233682587809
BIC: NWBKGB2L

Let op! Voor betalingen vanuit Nederland, kies voor Wereldbetalingen (i.p.v. Europese betalingen).
Omdat Engeland nog eigen valuta heeft wordt de IBAN niet herkend bij de keuze: Europese betalingen.

Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!