Home > Nederlands > Montague Keen, 10 november 2013

Montague Keen, 10 november 2013

We hadden het enige tijd geleden over Project Bluebeam. Regeringen nemen nu beslissingen of ze dat zullen gaan doen. Ze proberen tijd te winnen maar ik kan je verzekeren, dat zal ze opbreken. De meerderheid van de mensen is op de hoogte van Project Bluebeam en zal er doorheen kijken, ongeacht hoe indrukwekkend men het maakt. Zoals regeringen het zien, vereisen wanhopige situaties wanhopige maatregelen. Jullie vrienden van Andromeda zijn zich volledig bewust van wat er gebeurt en ze zijn van plan op Aarde te komen om aan de kaak te stellen wat regeringen doen om te proberen aan de macht te blijven. De Andromedanen hebben alles voorbereid wat de Aarde mogelijkerwijs zou kunnen gebruiken om jullie van de overheersing en de controle door de Cabal te bevrijden.

Jullie hebben niets te vrezen van de Andromedanen. Ze zijn eveneens Lichtwezens. Ze willen zich opnieuw met jullie herenigen. Wees voorbereid op de vele veranderingen waar jullie je snel aan zullen moeten aanpassen. Wanneer jullie volledig in het licht zijn zullen jullie je afvragen hoe jullie ooit hebben overleefd in de extreme duisternis van jullie gecontroleerde gevangenschap. Jullie zijn nog niet eens begonnen te begrijpen hoe gecontroleerd jullie zijn. Jullie hebben dit altijd gewoon als norm aanvaard. Het is tijd om naar de kleine lettertjes te kijken: je bezit je huis, je auto, noch je kinderen. Jullie wordt voor alle denkbare dingen belast en je accepteert dat zonder vragen. Nu jullie zonder oogkleppen beginnen te zien zullen jullie je afvragen hoe je deze controle ooit als normaal hebt kunnen accepteren.

Vrijheid is kostbaar, vrienden. Jullie zullen je nieuw gevonden vrijheid gebruiken om te denken, te geloven en te zijn wat je maar verkiest. Een hele nieuwe manier van leven opent zich voor jullie, die het grootste avontuur zal zijn van al je levens op Aarde. Jullie wereld zal als eenheid bijeenkomen en je zult zien, mijn lief, dat je opeens e-mails uit vele verschillende delen van de wereld zult ontvangen, van mensen die allemaal hetzelfde ervaren. Neem hier nota van, want het is een belangrijke stap voorwaarts. De synchroniciteit zal de WAARHEID bevestigen…. Dat DE MENSHEID HET LICHT IS BINNENGESTAPT!

Dit is waar jullie al enige tijd naar toe hebben gewerkt. De volgende vier maanden zouden wat van de veranderingen moeten brengen die moeten plaatsvinden. Het zou te veel ontwrichting veroorzaken als alles op hetzelfde moment gebeurt. Dat zou chaos veroorzaken en dat hebben jullie niet nodig. We zullen alles op een rustige manier doen om jullie niet in verwarring te brengen. Twijfel er niet aan, jullie wereld staat op het punt buiten alle herkenning te veranderen. Het zal een vreugde zijn om op Aarde te zijn. Alle valse profeten die hellevuur en verdoemenis predikten zullen heel snel in vergetelheid raken. De enige religie die jullie zullen verkiezen te erkennen is de “religie van Liefde”, zoals die in het oude Ierland werd onderwezen. Deze werd door de Kerk van Rome veroordeeld en de mond gesnoerd.

Iedereen zal blij zijn om de banken vaarwel te zeggen. Zij zijn verantwoordelijk voor zo’n misère en zulk lijden. Dat is wat ze in 1913 planden toen de toenmalige VS President Wilson ons opzadelde met de Federal Reserve. Hij veroordeelde iedere mens op Aarde tot slavernij en corruptie. Maar hun tijd is om. Ze zullen niet langer in staat zijn om in een verlichte wereld te opereren. Jullie zullen ontdekken dat er mensen paraat staan die voorbereid zijn om elk probleem aan te pakken dat mogelijk opdoemt tijden deze enorme verandering. Alles staat klaar om het zo gladjes mogelijk te laten verlopen.

Jullie weten op zielsniveau dat alles helemaal goed zal zijn. Laat jullie logische gedachten (je GECONTROLEERDE GEDACHTEN) je geen enkele vorm van zorgelijkheid toestaan. Jullie werden allemaal geleerd om een logische geest te hebben omdat zoiets veel gemakkelijker is te beheersen en te manipuleren. Maak je geen zorgen, want jullie zullen snel alles vergeten wat je op school en aan de universiteit hebt geleerd. Jullie zullen vrolijk de WAARHEID omtrent wie je bent onderzoeken, alsmede je connectie met het universum. Jullie zullen de lichtwezens worden die je zo lang werd voorkomen te zijn. Nooit zullen jullie nog lijden onder elektronische interferentie, de vervuiling van jullie water, voedsel en lucht, en het moorden en de oorlogen, want alle negativiteit zal verwijderd worden.

Velen van de echt duistere wezens zullen van de Aarde verwijderd worden. Sommigen zouden zelfs de duisternis uit ze verwijderd kunnen krijgen, om vervangen te worden door wat jullie “walk-ins” noemen, die het over zullen nemen om de Transitie (Overgang) te helpen. Dus als je opeens iemand ziet waarvan je geloofde dat hij/zij compleet negatief was, zou dat het geval kunnen zijn. Want we zullen dat individu hebben vervangen; ze hebben niet een veranderde visie gekregen.

We zullen jullie, om verwarring te vermijden, te allen tijde blijven informeren omtrent onze acties. Wees positief en weet dat je op de juiste weg bent. Laat je niet afleiden door wat de Cabal doet om je te verwarren of bang te maken. Vertrouw me, degenen binnen de Cabal zijn banger voor jullie dan je ooit voor hen zou kunnen zijn. Hun kaartenhuis tuimelt rond hun enkels in elkaar. Het is tijd voor ze om te gaan.

Probeer niet in de Kerst hype te trappen, want het dient alleen maar om de Cabal rijker te maken. Behandel het als een familiebijeenkomst. Kerstmis, zoals het door Rome werd verteld, is nooit gebeurd. Jezus was zoveel meer dan wat ze jullie willen laten geloven. De waarheid hiervan zal worden uitgelegd wanneer de tijd voor ons rijp is. Er is zolang tegen jullie gelogen, dus met dit onderwerp zal afgerekend moeten worden wanneer alles rustiger wordt en jullie in de gelegenheid zijn om te luisteren en de waarheid te aanvaarden.

Er is iemand die door de Cabal in de val is gelokt om te voorkomen dat hij zijn missie kan afmaken. Hij heeft jullie liefde, gebeden en bescherming nodig, terwijl hij worstelt met de felle aanvallen die hij heeft te verduren. Hij is van het licht, en daarom werd hij aangevallen. Hij worstelt om zichzelf te bevrijden, en met jullie hulp zal hij dat doen. Door samen te werken zullen we dingen sneller laten gebeuren. Probeer te begrijpen dat wij ook ongeduldig zijn. We willen het licht jullie wereld zo spoedig mogelijk laten herleven.

Mijn lief, we staan aan de vooravond van iets zo geweldigs. Weet gewoon dat we zullen slagen.

Mijn liefde omringt je altijd. Je aanbiddende,

Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob

Vrienden,
Op dit moment zit Veronica Keen in een moeilijke situatie. Zie haar bericht hieronder. Je kunt helpen door een donatie te doen via de "Donate" button hieronder. Als je niet financiëel kunt helpen, misschien kun je haar dan meenemen in je gebeden en haar liefde en licht sturen. Positieve energie vindt altijd zijn weg.
Hartelijk dank! - Kees, GalacticChannelings.com

Veronica Keen:

"Het leven is momenteel niet makkelijk, ik zit zonder auto. Een bus heeft mijn 12 jaar oude auto total loss gereden terwijl hij geparkeerd stond. Ik ondervind veel blokkades in mijn pogingen om hem te vervangen. Ik ben afhankelijk van anderen om een nieuwe te vinden. Zo kan ik niet naar de winkels. Ik heb hart- en longproblemen, ik kan niet zelf de heuvel op lopen. Ik zou bijzonder dankbaar zijn voor wat voor hulp dan ook. Je beste wensen en gebeden zouden erg helpen.
Dankjewel, Veronica ."

PaypalWereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!Share |


Donaties voor ons team zijn welkom en worden zeer gewaardeerd Dankjewel!!


Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl