Home > Nederlands > Montague Keen, 3 november 2013

Montague Keen, 3 november 2013

De sluier die alles voor jullie verborg wordt opgelicht. Daarvoor aangewezen personen komen onthullen en uitleggen wat er gebeurt, zodat jullie voorbereid zullen zijn als de shift plaatsvindt. De volgende paar maanden zullen de illusie volledig blootleggen, alsmede alle instituten die betrokken zijn bij het creëren ervan. De beperkingen die jullie er in de illusie gevangen hielden, worden elke dag verwijderd. Jullie leefden in een hypnotische trance, die bedoeld was om jullie hele leven, vanaf geboorte tot dood, te controleren. Jullie zien de propaganda nu voor wat het is en jullie trappen er niet langer in. Degenen binnen de Cabal weten dat ze in haar huidige vorm niet kan overleven. Ze hebben gefaald!

Jullie zullen al snel merken dat ze onderling bakkeleien terwijl ze om de macht vechten in een wereld die ze niet langer erkent. Hun macht smelt weg en er is geen valuta op Aarde waarmee ze vergeving kunnen kopen. Het zal uit het hart moeten komen, als ze echt spijt betuigen en pleiten om vergeving. De mensen zullen (met begeleiding) besluiten wat voor soort actie er ondernomen moet worden. Jullie moeten je voorbereiden op het nemen van dergelijke beslissingen.

Degenen die de meeste schade aan de mensheid hebben berokkend zullen de consequenties van hun acties onder ogen moeten zien. De mensen zullen beslissen en dat zal op een ordentelijke wijze worden gedaan. Jullie moeten laten zien dat jullie nu de controle hebben en dat jullie alle toepassingen voor vergeving zullen overwegen. Door de ware geschiedenis van jullie prachtige planeet te bestuderen, en alle zogenaamde geschiedenis die jullie werd geleerd te vergeten, zullen jullie toegerust zijn om elke zaak op zijn eigen merites te beoordelen.

Wanneer de eerste tekenen van overgave duidelijk worden moeten jullie eisen dat alle chemtrails direct stoppen, alle fluoridering van water wordt gestopt en alle vaccins worden vernietigd. De mensheid zal nooit meer dergelijke kwaadaardige manipulatie van het leven op Aarde te zien krijgen. Er zal een massale terugkeer naar de natuur en alle natuurlijke dingen zijn.

Het is tijd om alle noodzakelijke voorbereidingen te treffen om zonder oponthoud door te gaan. Een hele nieuwe manier van leven zal zich aandienen. Alle zorgvuldig gemanipuleerde stress om jullie onderdanig en onder controle te houden zal worden verwijderd. Jullie hebben vrienden van andere planeten, allemaal in positie en klaar om naar de Aarde te komen om hun technologie met ons te delen. Ze zullen jullie helpen te begrijpen wat er gedaan moet worden wanneer jullie je planeet overnemen. Ze zullen de Aarde op haar gerechtvaardigde pad naar vrede en harmonie helpen begeleiden.

Dit zijn de Einddagen: het einde van alles dat corrupt, controlerend en kwaad in de meest duistere betekenis is. De vervuiling van Planeet Aarde en de verwijdering van alle menselijk leven ten einde haar voor andere soorten te prepareren is stopgezet. Pedofilie en mindcontrol werden uitgebreid gebruikt om angst te creëren en om de geesten van de onschuldigen te vernietigen. Degenen die betrokken waren bij dergelijke activiteiten zullen ontmaskerd worden en ze zullen de ware horror van hun acties onder ogen moeten zien. Al degenen die betrokken waren bij de cover-up van pedofilie en moord zijn net zo schuldig als degenen die ze beschermden. Dit is een tijd om de waarheid onder ogen te zien zodat zulke activiteiten nooit meer getolereerd zullen worden. Er is nooit een gerechtvaardigde reden om iemand anders te kwetsen. De bedorven geesten die genoten van het kwellen van onschuldige kinderen kunnen niet worden toegestaan door te gaan op Aarde zonder een volledige revisie van wat ze als aanvaardbaar beschouwen. De mens zal spoedig leren in vrede te leven, en in de toekomst zullen barrières niet meer aanvaardbaar zijn. De Mensenfamilie zal gedijen en er zal een toekomst worden gecreëerd die alle zogenoemde verschillen zal omhelzen, ongeacht geloof of ras.

Jullie krijgen een schone lei: verzeker je er van dat hetgeen je wenst iedereen ten goede komt. Denk nooit meer van wij en zij. Spoedig zal alle onderscheid verdwijnen, en de nachtmerrie die het leven op Aarde honderden jaren was, zal uit het geheugen verdwijnen, om zodoende de beste toekomst in deze tijd van grote verandering te creëren. Alles om dit te laten gebeuren staat klaar, dus wanneer de tijd rijp is, zal alles volgens plan op zijn plek vallen.

Wees voorbereid, vrienden! Dat is wat we van jullie vragen. Weet wat er van jullie verwacht wordt en onderneem actie op het moment dat het nodig is. Jullie zouden nu plannen moeten maken, maar schrijf ze niet op, aangezien alles onderschept en gerapporteerd wordt. Jullie zijn je niet volledig bewust van de mate waarin het controlesysteem dat op jullie wereld werkt opereert. Zelfs je gedachten kunnen onderschept worden, en vaak gebeurt dat ook.

Dit is jullie kans om de mensheid en jullie planeet te bevrijden, en dit is waarom jullie nu op Aarde zijn. Velen benaderen jullie met valse beloften, allemaal bedoeld om jullie privé informatie te ontfutselen. Jullie controleurs zijn heel slim. Anders zouden ze niet slagen, dus wees je er van bewust dat ze elke mogelijke truc zullen gebruiken om je te pakken te nemen. Iedere keer dat je wordt aangevallen toont het de wanhoop die ze ervaren. Het zal niet lang meer duren voordat ze door hun ideeën heen zijn.

Het licht kan niet worden tegengehouden. Het stond geschreven dat het licht te dezer tijd zal triomferen over het duister, en dat vrede zal terugkeren naar de Aarde, die lijdt onder alle oorlogen die nu worden gevoerd.

Kijk naar de WARE REDENEN voor zulke oorlogen en jullie zullen geschokt zijn. Jullie zullen je afvragen hoe jullie ooit zo dom geweest waren om degenen die deze oorlogen aanwakkerden te vertrouwen. Zoals ik al zo vaak zei: niets is wat het lijkt.

Realiseer je maar dat er tegen je wordt gelogen. Doe je eigen research, want voor degenen die de waarheid willen weten is niets verborgen. Spoedig zullen zelfs de televisie en de kranten zich moeten aanpassen aan de waarheid, als de mensen weigeren nog langer de leugens te aanvaarden. Jullie zullen de triomf van goed over kwaad ervaren.

Geniet van deze transitie. Kom bij elkaar en vier jullie succes met gelach en gejuich, allen als één, blij om deel uit te maken van een toekomst die al jullie dromen overtreft.

Samen zullen we het doen.

Mijn lief, probeer je te ontspannen. Rust wanneer mogelijk, en wees voorbereid.

Altijd, je aanbiddende

Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob

Vrienden,
Op dit moment zit Veronica Keen in een moeilijke situatie. Zie haar bericht hieronder. Je kunt helpen door een donatie te doen via de "Donate" button hieronder. Als je niet financiëel kunt helpen, misschien kun je haar dan meenemen in je gebeden en haar liefde en licht sturen. Positieve energie vindt altijd zijn weg.
Hartelijk dank! - Kees, GalacticChannelings.com

Veronica Keen:

"Het leven is momenteel niet makkelijk, ik zit zonder auto. Een bus heeft mijn 12 jaar oude auto total loss gereden terwijl hij geparkeerd stond. Ik ondervind veel blokkades in mijn pogingen om hem te vervangen. Ik ben afhankelijk van anderen om een nieuwe te vinden. Zo kan ik niet naar de winkels. Ik heb hart- en longproblemen, ik kan niet zelf de heuvel op lopen. Ik zou bijzonder dankbaar zijn voor wat voor hulp dan ook. Je beste wensen en gebeden zouden erg helpen.
Dankjewel, Veronica ."

PaypalWereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!Share |


Donaties voor ons lichtwerk zijn welkom en worden zeer gewaardeerd Dankjewel!!


Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl