Home > Nederlands > Montague Keen, 2 november 2015

Montague Keen, 2 november 2015

Mijn vrienden, iedere dag kun je zien dat er weer een stap wordt gezet om de mensheid te vernietigen en wat doen jullie? Wat zijn jullie bereid te doen?

Wat de Cabal vanuit de lucht op jullie neer laat komen, vernietigt het menselijke lichaam. Gedachtengolven worden eveneens ingezet om de menselijke geest te controleren. Ze vermoorden jullie en je geliefden, maar jullie gaan door hen te dienen en hun leugens te geloven. Wanneer zal dit ophouden? Ik vind het moeilijk te geloven dat het menselijke ras zo dom, dociel, blind en hulpeloos is geworden, dat het zonder vragen te stellen accepteert wat jullie wordt aangedaan. Jullie dienen moed te vatten om zo te weigeren nog langer de accepteren wat jullie wordt aangedaan. De mensheid moet overleven; dus stop het moorden en de vernietiging die op Aarde een manier van leven is geworden. Jullie maken het de cabal zo gemakkelijk om door middel van valse vlagoperaties van zovelen af te komen. Er zal zich binnenkort opnieuw één aandienen in de V.S. Zolang jullie achterover leunen en niets doen, zullen ze doorgaan alles en iedereen uit te moorden en te vernietigen, totdat jullie in de benen komen en weigeren nog langer mee te werken aan hun duivelse plannen. Door hen van dienst te zijn, zijn jullie MEDEPLICHTIG. Wanneer jullie overgaan, zullen jullie de enorme omvang van de vernietiging, waarvoor jullie verantwoordelijk zijn, kunnen zien. De Aarde zal eeuwen nodig hebben om te herstellen van de haar toegebrachte verschrikkelijke vernieling waarvoor jullie verantwoordelijk zijn. Hoe denk je dat jullie daar mee om zullen gaan, op het moment dat jullie overgaan en onder ogen krijgen wat jullie hebben gedaan? Want jullie zullen het onder ogen krijgen, daar is geen twijfel over.

Ieder van jullie is verantwoordelijk voor zijn/haar daden. Het opvolgen van orders is nooit een excuus. Open je ogen en stop ermee jezelf voor de gek te houden dat je leven prima is en dat dat het enige is waarvoor je verantwoordelijk bent. Dit is niet waar. Jullie hebben een verantwoordelijkheid naar elkaar. Jullie zijn het menselijk ras. Zij die oorlog na oorlog hebben veroorzaakt om zo grote aantallen van jullie uit de weg te ruimen, zouden dit niet hebben kunnen doen zonder jullie hulp.

Een ander onderdeel van hun plan is alle bewijs van leven op Aarde VOOR HUN KOMST EN HUN OVERNAME VAN DE MENSHEID EN DE AARDE, te vernietigen. Jullie, het volk, zijn slachtoffer van het grootste bedrog in de geschiedenis van jullie wereld. Zij die jullie onderdrukken en jullie kwijt willen, hebben de geschiedenis van jullie wereld aangepast. Ze beheersen het onderwijs, de geneesmiddelen en de media, om zo jullie geest te beheersen.

Word wakker, jullie zijn gevangenen op jullie eigen planeet! Alles dat jullie rechtens toebehoort, is jullie afgenomen. Ze moorden jullie langzaam en op een pijnlijke manier uit. TOCH GAAN JULLIE DOOR ZE TE DIENEN! Hoe kan dit bestaan? Waarom hebben jullie al je macht overgedragen aan degenen die totaal geen respect voor jullie hebben? Wat kunnen we in de Geestenwereld nog meer doen om jullie wakker te schudden, zodat jullie in actie komen en weigeren mee te werken aan de vernietiging van het menselijk ras?

Er zijn er op Aarde die, ondanks dat ze op jullie lijken, zeer zeker geen mensen zijn. Hun agenda is de vernietiging van de mensheid, zodat ze de Aarde voor zichzelf hebben. Ze zullen hun ware aard en afkomst niet langer hoeven verbergen. Jullie zien nu iedere dag de waarheid van dat waarvoor ik jullie heb gewaarschuwd, wat zich regelrecht voor jullie ogen afspeelt. De cabal wil oorlog, koste wat kost. Ze hebben oorlog nodig om op Aarde te kunnen overleven. Zijn jullie bereid om in hun naam door te gaan met moorden? Wanneer komt het moment dat jullie omzien naar je eigen soort?

Dit is de tijd van het jaar om degenen die in oorlogen omkwamen te herdenken. Jullie zouden tevens degenen moeten herdenken die werden vermoord zodat de cabal op Aarde kon gedijen. Maak je alsjeblieft niet schuldig aan het verheerlijken van oorlog, want er is geen glorie in moorden. Het vernietigt de zielen van degenen die de moorden uitvoeren. Oorlog was nimmer onderdeel van het leven voordat de cabal hier arriveerde. Vraag jezelf dus, WAAROM WAS DIT ZO? Al het slechte en corrupte werd door de cabal aangesticht. Het is het enige dat ze begrijpen, want het is hun manier van leven.

Jullie hebben niet de luxe om tijd te verspillen. Jullie tijd raakt razendsnel op. Stop zielige slachtoffers te zijn en neem verantwoordelijkheid. Stop medeplichtig te zijn aan de vernietiging van de mensheid. Wees niet dienstbaar aan degenen met kwade bedoelingen. De cabal heeft legers nodig om te kunnen moorden. Is dat waarvoor jullie op Aarde kwamen?

Beschouw de Aarde als kostbaar voor het leven. Bezoek al die antieke gewijde plaatsen en ervaar hun energie. De cabal vernietigt ze, alsmede alle banden met jullie oude oorsprong. Ze bombarderen deze opzettelijk. Legers worden geïnstrueerd om alle bewijzen van jullie ware verleden en jullie ware geschiedenis, die jullie zou kunnen tonen wie jullie werkelijk zijn, te vernietigen. Jullie dienen alles wat jullie de laatste 2000 jaar hebben geleerd te ontleren.

Zodra het Vaticaan valt (en vallen zal het), zullen jullie al het bewijs vinden dat nodig is om duidelijk te zien hoe de mens werd gemanipuleerd om zijn ware pad op te geven. Hij werd gedwongen religie te aanvaarden, wat DE WORTEL VAN ALLE KWAAD is. Het heeft lang geduurd voordat jullie dit begrepen en als waarheid accepteerden, aangezien jullie verblind waren door de leugens, manipulatie en dooddoeners die de kwaadaardige bedoeling achter religie verborgen. Wanneer jullie de dingen zien zoals ze zijn, en niet zoals jullie werd verteld dat ze zijn, dan zullen jullie eindelijk vrij zijn.

Zijn jullie bereid een betere wereld voor toekomstige generaties te creëren, of willen jullie ze veroordelen tot een leven als hulpeloze slaven, net zoals jullie? Alles wat jullie moeten weten om je in staat te stellen de noodzakelijke veranderingen door te voeren, is aan jullie gegeven. Zelfrespect en vertrouwen is alles wat jullie nu nodig hebben. Kijk naar de Aarde met liefde in je hart, net zoals de vroegere mens dat deed. Open jullie hart en geest voor de waarheid. Jullie kunnen de veranderingen doorvoeren die liefde en licht op de Aarde zullen herstellen.

Mijn lief, je staat tegenover zulke uitdagingen. Er wordt heel veel moeite gedaan om je werk tegen te houden. Je kent het eindresultaat. Het werd je getoond. Het ontwaken is gaande. In een poging die te stoppen werd er enorme druk uitgeoefend om nog een wereldoorlog te beginnen. Wat het kost interesseert ze niet. Het is de cabal’s enige hoop om de Aarde succesvol van de mensheid af te pakken.

Wij waken over je, mijn lief. We omringen je met liefde en licht.

Altijd, je aanbiddende Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob/MarjaJe kunt Paypal gebruiken een bijdrage te doneren aan de Stichting
om te helpen het nieuwe Centrum in Ierland te realiseren.
Iedere financiële bijdrage, hoe klein ook, wordt enorm gewaardeerd.
Paypal

Of anders kun je onderstaande bankcodes gebruiken:

NATWEST BANK
ACCOUNT: THE MONTAGUE AND VERONICA KEEN FOUNDATION
IBAN: GB56NWBK60233682587809
BIC: NWBKGB2L

Let op! Voor betalingen vanuit Nederland, kies voor Wereldbetalingen (i.p.v. Europese betalingen).
Omdat Engeland nog eigen valuta heeft wordt de IBAN niet herkend bij de keuze: Europese betalingen.

Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!