Home > Nederlands > Montague Keen, 8 Februari 2015

Montague Keen, 8 Februari 2015

De crisis die moedwillig in jullie wereld wordt gecreëerd ontmaskert ook degenen die niet het beste voor hebben met de mensheid. Je kunt je nu niet vergissen m.b.t. wie er op de loonlijst van de Duistere Garde staat. Ze eisen oorlog. Ik vertelde je eerder al dat de cabal niet kan bestaan zonder oorlog. Jullie kunnen nu duidelijk zien hoe wanhopig ze zijn, aangezien ze zich van het ene land naar het andere haasten om voor oorlog te pleiten.

Nu jullie wakker zijn, kun je precies zien wat er gebeurt. Dit maakt ze bang, aangezien ze niet eerder te maken hadden met weerstand. Ze willen niet alleen oorlog; ze hebben dat nodig. Maar de onschuldige bevolking van de Oekraïne verdient niet waarmee ze bezocht wordt. Ze hebben onze steun nodig. Vandaag is het de Oekraïne: morgen kunnen jullie het zijn!

De cabal wil de bevolking afslachten. Ze zullen geen genade tonen. Ze willen tot elke prijs hun plannen laten uitkomen met hun Nieuwe Wereldorde. Jullie, gewone mensen, staan in de weg. Dus willen ze van jullie af. Ik druk jullie op het hart: dood je eigen soort niet om te voorkomen dat de cabal de Planeet Aarde overneemt. Waar ik al meerdere malen op heb gewezen kunnen ze dat niet zonder jullie hulp. Dit is een kritieke tijd voor jullie. Er moeten beslissingen worden genomen: doen jullie niets en wachten jullie tot je wordt afgeslacht, of gaan jullie pal staan en ondersteun je je medemens. Je kunt niet rustig toekijken. De tijd voor Aktie is gekomen. Jullie werden keer op keer gewaarschuwd dat deze tijd eraan kwam. Nu is het aan jullie, dus moeten er serieuze beslissingen worden genomen. Jullie hebben door de hele geschiedenis heen de LEUGENS van de cabal gehoord. “Massavernietigingswapens” die NOOIT HEBBEN BESTAAN: maar jullie trapten erin.

Degenen die pal staan voor de WAARHEID in deze situatie verdienen jullie respect. Kijk niet naar de LEUGENS op televisie of in de kranten. Jullie KENNEN de waarheid, welke hun leugens pathetisch doen lijken. De planeet en de mensheid hebben jullie steun nodig. Jullie zijn met velen, zij met weinigen. Kijk goed in hun ogen wanneer ze voor de camera spreken; het is zo duidelijk dat ze LIEGEN. Zulke leugens kunnen niet in het licht verborgen worden. Hun betaalmeesters vinden de vertraging niet leuk, want ze tolereren geen mislukking. Dus zijn de pathetische marionetten inderdaad heel bezorgd… en zo hoort het ook!

Stem niet in met een Derde Wereldoorlog. Noch met de invasie van andere landen, ongeacht wat je verteld wordt. De cabal kan het zonder jullie toestemming niet doen. Dit simpele FEIT plaatst jullie allemaal in een machtspositie. Deze informatie werd tot nu toe voor jullie verborgen gehouden. Wanneer je stemt geef je je macht aan een andere persoon om voor jou te handelen. Jullie moeten nu die macht terugnemen. Geloof in jezelf en neem je macht terug van de marionetten van de cabal. Hoe eerder jullie bijeenkomen, en weigeren te moorden of andere landen binnen te vallen, hoe eerder vrede zal heersen en het leven op Aarde plezierig zal worden, in plaats van een strijd om de macht en een worsteling om te overleven. Als je LACHT om de LEUGENS van de marionetten zullen ze weten dat hun spel uit is. De overleving van de mensheid en Planeet Aarde ligt in jullie handen.

In het verleden is het jullie gelukt een oogje dicht te knijpen voor zo veel corruptie, pedofilie en onrechtmatig moorden, etc. Het misbruik van jonge kinderen ging door omdat deugdzame mensen verzaakten hen te beschermen. Jullie weten nu genoeg waardoor het jullie mogelijk is zulk gedrag aan het licht te brengen. Jullie zijn de mensen die zijn voorbestemd om deze verandering te realiseren en het zal eenvoudiger zijn dan jullie verwachten.

Mijn lieve vrouw kreeg deze ochtend opnieuw een geduchte psychische aanval te verduren. Het putte haar energie uit en haar ogen zijn zeer pijnlijk. Deze speciale soort aanval wordt bijna iedere dag gedaan maar ze blijft haar werk doen. Er bestaat voor haar eveneens een plan om een “ ongeluk” te hebben. Als een dergelijk ongeluk zich voordoet, weet dan zonder twijfel dat het geen ongeluk was. De cabal wil beslist niet dat jullie ontwaken en zien wat ze van plan zijn. Ze zullen nergens voor terugdeinzen om de macht te behouden en door te gaan van de vruchten te genieten die jullie (harde)werk ze geven. Ze hebben alle plezier van het leven op Aarde weggenomen. Maar jullie zullen door deze verschrikkelijke tijd heen komen.

Het komt allemaal tot een climax. De cabal wil een oorlog in de Oekraïne. DUS WILLEN ZE DAT JULLIE HEN DAT GEVEN.

Stuur liefde en licht naar alle mensen en landen die lijden door toedoen van de cabal. Hun chemtrails zijn zelfs nog dodelijker geworden, vooral in Amerika. Ze vermoorden jullie, iedere dag. Jullie mogen denken dat jullie ziek worden maar in werkelijkheid worden jullie uitgeroeid. Zo erg is het. Wordt alsjeblieft wakker!

Reik elkaar de hand en help wanneer het nodig is. Wees bereid gezamenlijk pal te staan voor licht en waarheid. Gebruik de kracht van meditatie of gebruik je gedachten om de veranderingen tot stand te brengen die nodig zijn om de mensheid het licht te laten betreden. Vraag om hulp. Wij en jullie vrienden van andere planeten kunnen niets doen mits we daartoe zijn uitgenodigd.

Het zou gisteren mijn verjaardag geweest zijn als ik nog geleefd had. Veronica voelde zich verdrietig op deze dag zonder mij. Ik koester de herinneringen aan de geweldige verjaardagen die ze me bezorgde toen ik op Aarde was.

Het is een tijd van grote verandering. Eenieder van jullie heeft ervoor gekozen in deze tijd op Aarde te zijn om al deze veranderingen tot stand te brengen. Beide kanten van het leven zullen het vieren wanneer vrede en harmonie zijn hersteld.

Mijn liefde is altijd bij je, je aanbiddende,
Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob/MarjaJe kunt Paypal gebruiken een bijdrage te doneren aan de Stichting
om te helpen het nieuwe Centrum in Ierland te realiseren.
Iedere financiële bijdrage, hoe klein ook, wordt enorm gewaardeerd.
Paypal

Of anders kun je onderstaande bankcodes gebruiken:

NATWEST BANK
ACCOUNT: THE MONTAGUE AND VERONICA KEEN FOUNDATION
IBAN: GB56NWBK60233682587809
BIC: NWBKGB2L

Let op! Voor betalingen vanuit Nederland, kies voor Wereldbetalingen (i.p.v. Europese betalingen).
Omdat Engeland nog eigen valuta heeft wordt de IBAN niet herkend bij de keuze: Europese betalingen.


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!Share |


Donaties voor ons vertalersteam worden ontvangen met dankbaarheid Dankjewel!!


Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl