Home > Nederlands > Montague Keen, 1 Februari 2015

Montague Keen, 1 Februari 2015

Jullie zien nu het resultaat van het leylijnproject dat mijn vrouw op 2 februari 2014 begon. Jullie zien de maskers afvallen en dat de cabal wordt ontmaskerd. Hun valse vlagoperaties worden niet langer geloofd, want ze kunnen geen angst en alarmstemming creëren bij de ontwaakten.

Er zijn echter nog steeds een aantal gebieden die speciale aandacht nodig hebben om de gevangen energie te bevrijden. Ik vraag jullie je te concentreren op het vrijmaken van de leylijnenergie in Spanje, met speciale aandacht voor Gibraltar en de leylijnen die zich door de zee heen verbinden met Rome. Ik vraag jullie een speciale inspanning te doen om deze energie voor het licht te bevrijden, zodat de mensheid ontwaakt tot haar volle potentieel. Dit zal jullie van het controleprogramma waar jullie in werden geboren verwijderen. Jullie beginnen dit nog maar net te ontdekken.

Dit is allemaal onderdeel van het ontwakingsproces. Jullie werden eeuwenlang onderdrukt en jullie werd geleerd deze situatie zonder vragen te accepteren. Hoe vaak hebben jullie gehoord dat “ het is zoals het is”. Nu, niet langer. Jullie herinneren je dat jullie machtige lichtwezens zijn en dat jullie een stem hebben.

Het lot van de Planeet Aarde ligt in jullie handen. Open je voor het licht en verwijder alles dat corrupt en kwaadaardig is. Bevrijd het verleden en omarm de toekomst: een toekomst die jullie zullen creëren. Een toekomst waarin iedereen in vrede leeft en schone lucht inademt; waar iedereen voedsel kan eten dat geschikt is voor menselijke consumptie en water kan drinken dat zuiver is en vrij van alle chemicaliën.

Wanneer ze de controle over jullie willen opvoeren, dan voegen ze gewoon extra fluoride toe. Dit wordt de mensen van Ierland aangedaan, aangezien ze het ontwaken van de Ieren vrezen. Derhalve heeft de Europese Unie verordonneerd dat er extra fluoride aan het Ierse water wordt toegevoegd.

Eerst was het het Vaticaan dat probeerde ze te vernietigen. PAUS ADRIANUS GAF IERLAND EN HAAR VOLK ALS SLAVEN AAN DE BRITSE KROON ONDER VOORWAARDE DAT DE IEREN NOOIT ZOUDEN ONTDEKKEN WIE ZE ZIJN. Het Vaticaan zond de zogenoemde St. Patrick om elk bewijs van de Ierse geschiedenis te vernietigen en de Ieren te ‘bekeren’. Hun geschiedenis en taal werden gestolen en wordt nog steeds door de usurpators gebruikt. Het Vaticaan arrangeerde en controleerde hetgeen jullie werd verteld wat een hongersnood was. Het was een Holocaust, georganiseerd en gecontroleerd door de Jezuïeten. De banken kwamen erbij om de mensen te vernietigen en controle over hen en het land uit te oefenen.

Stel jezelf eens EEN vraag…. WAAROM? Je zult zeer verbaasd staan over het antwoord dat je zult vinden. Het zal zoveel verklaren dat vandaag nergens op lijkt te slaan. Er werd tegen jullie gelogen en jullie geschiedenis is helemaal niet wat jullie werd verteld. Dit geldt voor ieder land.

Degenen die op Aarde zijn, maar niet van de Aarde zijn, hebben elke vorm van controle gebruikt om jullie onwetend (in het duister) te houden. Elke truc die ze konden toepassen is gebruikt. Nu doen ze alles wat in hun macht ligt om jullie zo lang mogelijk in het duister te houden. Ze hebben technologie waar jullie zelfs niet van kunnen dromen. Maar het is allemaal waardeloos voor ze wanneer genoeg van jullie ontwaken en NEE zeggen tegen hun brute controle.

Jullie zijn al een heel eind opgeschoten sinds ik op Aarde was. Ik heb alle verschrikkelijke propaganda meegemaakt na de tweede Wereld Oorlog. Nu weten jullie de waarheid over oorlog en waarom oorlog voortdurend over de hele aardbol heeft gewoed. Het slacht de bevolking af en houdt jullie in angst en het genereert enorme hoeveelheden geld voor de bankiers. Oorlog is een handelsonderneming; dat is het altijd geweest en zal het altijd zijn. Jullie vechten niet voor God en vaderland; jullie vechten voor de hebzucht van de bankiers. Ze hebben geen respect voor jullie. Jullie zijn kanonnenvoer, verblind door propaganda.

Ik vraag jullie nogmaals je energie te steken in de oproep tot vrijlating van iemand die wordt vastgehouden in de Verenigde Staten. Ik kan geen details geven, maar vertrouw erop dat jullie hulp niet gevraagd zou worden als het niet van het grootste belang was. De hele mensheid zal er profijt van hebben als zijn vrijlating zich aandient. Schrikbarende technologieën worden toegepast op deze onschuldige man. De cabal toont geen genade, dus help alsjeblieft. Samen kunnen we hem bevrijden. Hij heeft een belangrijke missie te vervullen. Daarom hebben ze hem gepakt.

Zij die de waarheid aan het licht brengen gaan door een moeilijke tijd. Continue aanvallen zijn moeilijk te verdragen. Jullie frequenties worden aangevallen en gestolen wanneer dat mogelijk is. Jullie zielen worden eveneens gespleten en gestolen. Jullie beginnen je nog maar net te realiseren wie jullie tegenover je hebben. Deze wapens zijn niet zichtbaar: ze zijn geluidloos maar effectief. Bescherm jezelf ten allen tijde. Neem geen risico’s. Jullie vijanden zijn overal en ze hebben jaren praktijkervaring.

Jullie winnen de strijd, vertrouw me. Ze zullen zich niet eerder gewonnen geven dan op het laatste moment. Sommigen van hen hebben de aarde al verlaten. Ze hebben geaccepteerd dat ze de 99% niet kunnen verslaan. De Aarde is nu afgegrendeld zodat ze niet kunnen ontsnappen. Ze zijn bang voor de uitkomst en velen zullen om vergeving smeken. Anderen zullen, afhangend van hun herkomst, wegsmelten of ontvlammen.

Geloof in jezelf want jullie hebben veel bereikt. Jullie vinden je kracht en gebruiken die ten goede van de mensheid. Deel jullie onderzoek en help anderen wanneer mogelijk te ontwaken. Beschouw jullie zelf als Het Leger van Licht, dat vrede en harmonie herstelt voor iedereen.

Mijn lief, ik weet dat je lijdt. Er wordt veel van je gevraagd. Maar we zullen slagen. Onze Centra zullen komen wanneer genoeg mensen het belang ervan inzien en ze steunen. Heb geduld, mijn lief. Alles zal uiteindelijk gebeuren. Als je bedenkt waar we mee te maken hebben, heb je al veel bereikt.

Voor altijd, je aanbiddende

Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: RobJe kunt Paypal gebruiken een bijdrage te doneren aan de Stichting
om te helpen het nieuwe Centrum in Ierland te realiseren.
Iedere financiële bijdrage, hoe klein ook, wordt enorm gewaardeerd.
Paypal

Of anders kun je onderstaande bankcodes gebruiken:

NATWEST BANK
ACCOUNT: THE MONTAGUE AND VERONICA KEEN FOUNDATION
IBAN: GB56NWBK60233682587809
BIC: NWBKGB2L

Let op! Voor betalingen vanuit Nederland, kies voor Wereldbetalingen (i.p.v. Europese betalingen).
Omdat Engeland nog eigen valuta heeft wordt de IBAN niet herkend bij de keuze: Europese betalingen.


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!Share |


Donaties voor ons vertalersteam worden ontvangen met dankbaarheid Dankjewel!!


Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl