Home > Nederlands > Montague Keen, 15 Februari 2015

Montague Keen, 15 Februari 2015

Vrienden, als jullie mijn woorden lezen ben je voldoende ontwaakt om te begrijpen wat ik van je vraag. Om de Cabal haar Derde Wereldoorlog te laten hebben moet je begrijpen dat ze dat niet kunnen zonder jullie toestemming. Jullie STILZWIJGEN geeft ze precies de toestemming om door te gaan. Jullie weten dat er een kracht is die jullie wereld controleert en degenen die aan de macht zijn luisteren er naar. Ze zouden nooit in die machtsposities zijn gekomen tenzij ze ermee instemden alleen hun controleurs te dienen.

Velen van jullie hebben je leven geleid zonder oorlog en de daardoor veroorzaakte ontreddering te hebben ervaren. Jullie hebben onlangs het bewijs gezien van de vernietiging van Dresden en de afslachting van haar bevolking. Dit is maar een voorbeeld dat vers in jullie gedachten ligt. Vele steden, over heel Europa, werden vernietigd. Willen jullie werkelijk zo’n vernietiging meemaken, of dat anderen toewensen?

IK GEEF GEEN TOESTEMMING, zou je mantra moeten zijn, elk wakend moment van je leven. De Cabal kan geen oorlog veroorzaken zonder jullie toestemming. Praat met iedereen waarmee je in contact komt over het geven van toestemming. Je zou je kunnen verbazen te zien hoe machtig jullie zijn, als je ziet dat pogingen om een oorlog te starten FALEN. Wanneer je succes hebt met het voorkomen van een Wereldoorlog, ga dan door naar het volgende.

IK GEEF GEEN TOESTEMMING VOOR CHEMTRAILS. Laat deze volgen door IK GEEF GEEN TOESTEMMING VOOR FLUORIDE; VACCINATIES; CHEMISCHE MEDICIJNEN; GENETISCH GEMANIPULEERDE GEWASSEN. Door je verstand te gebruiken kunnen jullie je leven en jullie wereld veranderen. Jullie hebben de kracht.

Scholing en medicatie werden tegen jullie gebruikt. Kijk om je heen, sommigen van de krachtigste tegenstanders van de Cabal hadden geen scholing. Derhalve worden hun gedachten niet gecontroleerd. David Icke verliet de school toen hij 15 jaar oud was, dus kon hij duidelijk zien wat er gebeurde. Hij begreep niet waarom anderen niet konden zien wat hij zag. David’s denken werd niet beperkt. Het scholingssysteem sluit het denken af. Daarom vergt het meer inspanning voor veel mensen om te ontwaken. 1% van de bevolking houdt jullie wereld gevangen. Dat slaat nergens op. Jullie weten wie ze zijn. Waarom geven jullie ze toestemming om de mensheid en Planeet Aarde te vernietigen? Is dat wat jullie echt willen?

Ik zag dat Veronica naar een video keek, genaamd HOLOGRAPHIC-DISCLOSURE [op Youtube zowel als op de site van Jean Haine, What's the ‘real’ Truth? ]. Neem alsjeblieft de tijd om ernaar te kijken, en realiseer je wat er werd gedaan om de controle over het menselijk ras over te nemen. De mensheid GAF HIER GEEN TOESTEMMING VOOR. Het werd gedaan terwijl jullie sliepen. Nu jullie wakker en bewust zijn kun je zeggen: “NEE, IK STEM NIET IN MET JULLIE PLANNEN VOOR DE MENSHEID!” De 99% moet gezamenlijk pal staan.

Hier is een voorbeeld van wat mensen wordt aangedaan wanneer ze ontwaken en actie ondernemen. De IERSE REGERING voert de dictaten van de Cabal uit. Het steunt het Ierse volk niet. Dit is positief bewijs dat politici niet in functie zijn om jullie te dienen. Lees de woorden van Charles Stewart Parnell. Hij geloofde in Ierland en hij hield van het Ierse volk en respecteerde het.

Ik zeg tegen het Ierse volk, HERINNER JULLIE WIE JULLIE ZIJN. Het Vaticaan heeft deze informatie voor jullie verborgen. Paus Adrianus zorgde daarvoor. Jullie zijn een machtig ras. Sta niet toe dat de banken jullie beduvelen.

Dit geldt ook voor Griekenland en alle andere landen die lijden door toedoen van de banken. Amerika heeft veel uit te leggen, aangezien het de Federal Reserve toestond het drukken van geld in 1913 over te nemen, en de hele wereld leed er onder als gevolg daarvan. Voor 1913 was er niet zoiets als Inkomstenbelasting. Vanwege de Federal Reserve moeten jullie dat betalen. De opbrengsten gaan naar hen. Dit werd eveneens voor jullie geborgen gehouden.

De tijd is aangebroken om politieke partijen in de steek te laten. Stem alleen voor degenen die het beste met jullie voor hebben. Val niet opnieuw voor de valse beloften die jullie gedaan worden gedurende iedere verkiezing. Deze beloften worden nooit gehouden. Stop naïeve schapen te zijn.

Jullie weten op zielsniveau wat jullie moeten doen. Jullie zijn op Aarde om de planeet te redden van degenen die hier niet thuis horen. Ze willen de mensheid van de Aarde verwijderen, zodat ze haar over kunnen nemen en in hun eigen oorspronkelijke gedaante kunnen leven zonder dat ze de menselijke lichamen zoals die van jullie hoeven aan te nemen.

Ik vraag jullie opnieuw samen te komen en NEE te zeggen. Denk erover na: gaven jullie toestemming tot chemtrails, fluoride, genetisch gemanipuleerde gewassen, vaccinaties en op drugs gebaseerde medicijnen? Wat zullen jullie nog meer laten gebeuren voordat jullie tot actie over gaan? Wisten jullie dat Meneer Poetin geen chemtrails, genetisch gemanipuleerd voedsel, fluoride etc. toestaat in Rusland? Wat zegt dit jullie?

Kanker is een door de mens gefabriceerde ziekte. Jullie lijden en jullie angst zijn de ENERGIE voor ze. Voorkom kanker door iedere dag bicarbonaat of baking soda (zuiveringszout) met citroensap en heet water in te nemen en jullie zullen geen kanker krijgen. Zo simpel is het (Ik doe het iedere dag. Mijn vriend raakte zo in 3 weken 5 tumoren kwijt in combinatie met gebruik van MMS).

Blijf bij ziekenhuizen vandaan. Ze geloven in wat ze doen, maar ze werden belogen. Jullie moeten verantwoordelijkheid voor jullie levens nemen en jezelf verdedigen. Wanneer jullie je ogen openen zullen jullie je realiseren hoe zeer alles tegen jullie is opgezet. Maar wees niet wanhopig, want we zijn hier om jullie te helpen terug te nemen wat jullie rechtmatig toebehoort.

Herhaal het volgende….IK GEEF GEEN TOESTEMMING. Doe dit steeds opnieuw gedurende je dag. Wees voorbereid om verrast te worden.

Stuur licht en liefde naar een ieder die het nodig heeft, in het bijzonder de mensen in de Oekraïne. Als de Cabal haar zin krijgt, zou het morgen jij kunnen zijn omdat ze het niet bij de Oekraïne zullen laten. Jullie moeten het volk van de Oekraïne steunen. Verenig je! Wordt de Verenigde Mensheid. Omdat jullie ontwaakt zijn, kunnen jullie een actieve rol spelen in hetgeen er gebeurt. Gebruik jullie hersens, jullie gedachten en jullie woorden om NEE TE ZEGGEN TEGEN OORLOG. Wees vriendelijk voor elkaar en help waar hulp nodig is. Samen zullen jullie een wereld scheppen die verenigd is door vrede en harmonie.

Mijn lief, het is niet gemakkelijk. Het zal nu niet lang meer duren voordat je de veranderingen ziet die nodig zijn om de oorlogsdreiging weg te nemen.

Voor altijd, je liefhebbende,

Monty


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob/MarjaJe kunt Paypal gebruiken een bijdrage te doneren aan de Stichting
om te helpen het nieuwe Centrum in Ierland te realiseren.
Iedere financiële bijdrage, hoe klein ook, wordt enorm gewaardeerd.
Paypal

Of anders kun je onderstaande bankcodes gebruiken:

NATWEST BANK
ACCOUNT: THE MONTAGUE AND VERONICA KEEN FOUNDATION
IBAN: GB56NWBK60233682587809
BIC: NWBKGB2L

Let op! Voor betalingen vanuit Nederland, kies voor Wereldbetalingen (i.p.v. Europese betalingen).
Omdat Engeland nog eigen valuta heeft wordt de IBAN niet herkend bij de keuze: Europese betalingen.


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!Share |


Donaties voor ons vertalersteam worden ontvangen met dankbaarheid Dankjewel!!


Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl