Home > Nederlands > Montague Keen, 7 oktober 2018

Montague Keen, 7 oktober 2018

Jullie hebben allemaal gezien hoe goed triomfeerde over het kwaad in Amerika op 6 oktober 2018 toen de heer Kavanaugh uiteindelijk werd verkozen om een ??rechter van het Opperste Gerechtshof te worden, zodat de ondergang van de Cabal kan beginnen. Wat de Democraten hebben gedaan om dit te voorkomen, moet voor iedereen een les zijn. Ze probeerden waarheid en gerechtigheid te voorkomen. Het schokte velen van jullie om te zien hoe ver ze bereid waren om door te gaan om aan de macht te blijven. Ik heb vaak gezegd dat meneer Trump gekozen was om Amerika uit de duistere controle van de cabal te leiden. Hij doet goed werk. Wanneer de mensheid vrij is, en dat zal zo zijn, zullen jullie je realiseren dat het niet mogelijk was zonder het offer dat Donald Trump had gebracht. Hij gaf een geweldig mooi, ontspannen leven met zijn familie op, om jullie te dienen. Bid voor hem en zijn familie. Op een dag zal de wereld beseffen hoeveel jullie hem verschuldigd zijn.

Het moeras moet worden leeggemaakt. De heer Kavanaugh moest worden aangesteld om dit te bereiken. Jullie zijn op de hoogte van alles wat is gedaan om zijn benoeming te voorkomen. Wat je zag was hoe wanhopig de Diep Staat is om aan de macht te blijven. Dit heeft jullie veel verteld. Vergeet nooit de gevaarlijke chemicaliƫn die ze in jullie voedsel en water stoppen, de op drugs gebaseerde medicijnen en de lucht die jullie inademen. Dit is crimineel, maar ze komen ermee weg. Wat ze zich niet realiseren is dat ze slechts een korte tijd op aarde zijn, dan moeten ze de eeuwigheid onder ogen zien, waar alles wat ze op aarde deden om pijn te doen, te vernietigen of het toebrengen van lijden, onder ogen moet worden gezien en aangepakt moet worden. Zijn ze echt bereid om voor eeuwig aan deze kant van het leven te lijden, voor hun misdaden tegen de mensheid?

Aan deze kant van het leven kan niets verborgen zijn. Vergelijk het niet met het leven op aarde. Het lijkt er niet op. Het is wonderbaarlijker dan je je zou kunnen voorstellen. Veronica heeft opnames gemaakt van mijn grote opwinding toen ik voor het eerst in het hiernamaals aankwam. Het was alles dat ik me kon voorstellen of wensen. Het was meer, veel meer.

John Mack bevestigde dit alles, toen hij naar Spirit kwam. Zijn vreugde en opwinding was goed voor iedereen om te delen. Het leven op aarde is slechts een moment van bestaan ??en moet als zodanig worden gezien. Jullie kozen ervoor om het te ervaren. Het leven op aarde doet er niet toe, het is het hiernamaals dat ertoe doet. Jullie gingen de wereld binnen zonder iets, en jullie laten het achter met niets, behalve een verslag van hoe jullie je leven leefde. Alles wordt genoteerd, niets kan worden verborgen. Iedereen die je tijdens het op Aarde zijn onrecht hebt aangedaan, staat voor je en smeek je om vergeving, aan deze kant van het leven. Er is geen ontkomen aan, dus wees voorbereid om je overtredingen te bekennen en vergeving te zoeken. Je blijft op de lagere niveaus totdat je dit doet. Zeer weinigen halen de hogere niveaus wanneer ze overgaan. Hoewel ze de indruk kunnen wekken heiliger te zijn dan jij op aarde, wanneer ze overgaan naar het hiernamaals, is alles geopenbaard en zichtbaar voor iedereen te zien. Ze zullen moeten werken om zich te verbeteren en vergeving te zoeken voordat ze van de hogere niveaus kunnen genieten. Geld en roem tellen niet hier. Jullie menselijkheid en hoe jullie leefde in je leven is het enige dat telt. Ras, kleur of geloofsovertuiging zijn hier niet van belang: we zijn allemaal ZIELEN.


Opmerking van Veronica
Vergeef me alsjeblieft, ik ga door veel fysieke veranderingen in mijn lichaam die me dwingen om te slapen zonder waarschuwing. Ik kan het niet controleren. Ik kon de boodschap van Monty niet voltooien.


Nieuws over Dave
Hij heeft op dit moment behoefte aan jullie gebeden en goede wensen. Hij dankt jullie voor je vriendelijkheid jegens hem.

Contactgegevens Dave:

Dave McCann,
MJ 03 A Pod 11,
Booking Number 1621184,
Prisoner ID 7076771,
P.O. Box 872,
Fresno, California,
93712, USA.


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nlJe kunt Paypal gebruiken een bijdrage te doneren aan de Stichting
om te helpen het nieuwe Centrum in Ierland te realiseren.
Iedere financiƫle bijdrage, hoe klein ook, wordt enorm gewaardeerd.
Paypal

Of anders kun je onderstaande bankcodes gebruiken:

NATWEST BANK
ACCOUNT: THE MONTAGUE AND VERONICA KEEN FOUNDATION
IBAN: GB56NWBK60233682587809
BIC: NWBKGB2L

Let op! Voor betalingen vanuit Nederland, kies voor Wereldbetalingen (i.p.v. Europese betalingen).
Omdat Engeland nog eigen valuta heeft wordt de IBAN niet herkend bij de keuze: Europese betalingen.

Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!