Home > Nederlands > Montague Keen, 23 september 2018

Montague Keen, 23 september 2018

De cabal is zo extreem bang voor wat Mr Trump zou kunnen doen, dat ze hem vanuit elke hoek aanvallen. Daarbij stellen ze zichzelf veel tijd bloot. Het enige dat nodig was, was dat één man tegen hen opstond en weigerde om deel te zijn van hun slechte plannen. Jullie hebben lang gewacht op zo'n man om naar voren te komen. Hij is jullie hoop om te overleven op Aarde. De cabal is al jaren van plan om de wereldbevolking met 90% te verminderen. Ze gebruiken vaccinaties, drugs, besmetting van jullie voedsel en water en jullie weten hoe succesvol ze zijn geweest. Ze zijn meedogenloos gebleken in het uitvoeren van jullie vernietiging. Ze voerden hun slechte plannen voor jullie neus uit terwijl ze jullie verblinden voor wat ze aan het doen waren. Jullie zijn zo gemakkelijk geleid. Ze zeggen jullie "het is goed voor je" en jullie vallen er elke keer weer voor. Wat zal er nodig zijn je voor jullie om wakker te worden en zelf te zien wat de Cabal jullie aandoet? Wakker worden en de feiten onder ogen zien. Jullie zijn blindelings in de ene na de andere val gelopen. Sommigen van jullie zijn zelfs blij om het vuile werk van de cabal voor hen te doen. Jullie voelen je er belangrijk bij, terwijl jullie in feite zielig zijn. Zelfrespect is belangrijk. Jullie zijn zielen die in een menselijk lichaam verblijven terwijl jullie op aarde zijn voor deze incarnatie. Jullie zullen verantwoording afleggen voor al het negatieve dat jullie hebben gedaan terwijl jullie hier waren. Het zal allemaal voor jullie worden blootgelegd. Er is geen uitweg. Jullie zullen je daden verantwoorden. Niets kan worden verborgen in het hiernamaals.

Geloof in jezelf. Geloof dat je door je intenties een beter leven voor iedereen kunt creëren. De cabal, via de banken en het gebruik van drugs door middel van verborgen middelen, en door constante bedreigingen, heeft jullie in stress gehouden, worstelend om te overleven. Jullie verdrinken in stress in een wereld van overvloed. Waarom, hoe kan dit zijn? Omdat jullie dom genoeg geloven dat alles wat jullie verteld wordt door de Cabal en hun TV en Pers, in plaats van je eigen aangeboren intelligentie te gebruiken om te zien wat ze aan het doen zijn. Waarom, wetende wat jullie weten over hen, kijken jullie nog steeds naar hen op en geloven jullie wat ze je vertellen? Wordt Wakker! Jullie eigen voortbestaan hangt ervan af. Als jullie kinderen in de wereld hebben gebracht, is het jullie plicht om hen te beschermen en te verzorgen. Weet dat alles wat jullie ooit over de geschiedenis hebben geleerd totaal onjuist is. Toch staan jullie toe dat jullie dierbare kinderen diezelfde leugens leren om hen te veroordelen tot dezelfde ellende als jullie hebben moeten doorstaan. Hebben jullie ooit serieus nagedacht, of zijn jullie blij dat dit proces van leugens en bedrog voortduurt?

NEE is zo'n eenvoudig maar belangrijk woord en totdat jullie het leren zeggen, zijn jullie veroordeeld om deze slavernij voort te zetten, generatie na generatie. Is dit wat jullie echt willen? Ierland is daar een perfect voorbeeld van. Heeft jullie dit ooit een gedachte gegeven? In plaats van jullie eigen soort aan te vallen, kijk naar diegenen die van jullie af willen, nutteloze eters. Dit is hoe ze jullie zien. Ze hebben het gezegd. Bij hun satanische vieringen misbruiken en doden ze jullie kinderen, terwijl jullie een oogje dichtknijpen, bang om te kijken voor het geval jullie er iets aan moeten doen. De heer Trump is het eerste Staatshoofd ooit dat deze situatie heeft behandeld. Hij redt de kinderen en vervolgt de pedofielen. Het beschermen van onschuldige kinderen is erg belangrijk voor de heer Trump. Hij toont veel moed om dit te doen. Hij is de eerste in de geschiedenis die op weg is om de kinderen te beschermen. Wij, aan deze kant van het leven, zijn hier voor 100% mee bezig. Pedofielen rennen jullie wereld rond. Ze zijn bang dat dit openbaar zal worden gemaakt. Ze zijn bang voor blootstelling. Degenen onder jullie die geen pedofiel zijn, moeten op je knieën gaan en de heer Trump bedanken voor het beschermen van de kinderen. Degenen die het luidst schreeuwen tegen de heer Trump zijn degenen die het meest te verbergen hebben. Er zijn natuurlijk mensen die worden betaald om hem te veroordelen. De journalisten van de tv en de pers moeten zich schamen. Waar zijn ze nog meer toe bereid om voor geld te doen? Zij zijn te beklagen, als op een dag, zij zich zullen verantwoorden voor hun daden die het leven van kinderen in gevaar hebben gebracht.

Verbind je direct met de Bron / God. Jullie hebben geen tussenpersoon nodig om dit voor je te doen. Dit was een leugen, aan jullie voorgesteld door de religie. De mensheid handelt rechtstreeks met God, VOORDAT GODSDIENST HAAR LELIJKE HOOFD VERHIEF. NAMEN RELIGIES DE MENSHEID OVER MET HUN SATANISCHE RITUELEN, HET DRINKEN VAN BLOED EN HET ETEN VAN VLEES. Jullie hebben geen religie nodig. Jullie zullen nooit religie nodig hebben. Als jullie er vanaf stappen, is de verlichting enorm. Eindelijk vrij om te leven zonder de beperkingen van religie. Vrij om het leven te zien en te leven zoals het geleefd zou moeten worden, niet zoals jullie was geïnstrueerd om het te leven. Vrij om dichter bij je Schepper te staan, om je te verheugen op hereniging met Hem / Haar wanneer je leven op aarde ophoudt. Ik koos ervoor om niet tot een religie te behoren. Ik stierf vrij van alle beperkingen, om terug te keren naar Al Dat Is, zodat ik mijn werk kon voortzetten. Ik kan het iedereen aanraden. Geef dit alstublieft een serieuze gedachte.

Het leven zoals jullie het kennen, is aan het veranderen. De strijd is fel, goed tegen het kwaad. De Cabal is van plan 90% van jullie te doden, zodat ze jullie wereld alleen voor zichzelf kunnen overnemen. De Cabal plant dit al bijna 2000 jaar. Ze zijn boos dat de heer Trump zou durven te voorkomen dat hun plannen zouden slagen. Jullie overleving ligt in jullie eigen handen. Ga er voorzichtig mee om.

Mag ik persoonlijk J K bedanken in Kerry, Ierland. Ze is een opmerkelijke jongedame. Ze reikte uit naar mijn lieve vrouw. Zowel Veronica als ik zijn haar dankbaar voor haar vriendelijkheid.

Mijn liefje, longontsteking is nooit gemakkelijk om mee om te gaan. Het is slopende en het kost tijd om te herstellen. Wees alsjeblieft voorzichtig. De aanvallen zijn op aansporing van de Cabal, door poppetjes die op zoek zijn naar aandacht, wier eigen leven weinig opmerkelijk was.

We weten wie we zijn en waarom we het doel van ons leven blijven vervullen.

Altijd aan je zijde. Jouw aanbiddende, Monty.


Nieuws over Dave
Dave heeft me gevraagd om jullie eraan te herinneren dat hij geen boeken met een harde kaft mag hebben. De boeken mogen geen bladwijzers bevatten of geld bevatten. Mocht je hem geld willen sturen om toiletartikelen, eten, enz. te kopen, dan moet dat via de gevangenisautoriteiten gebeuren. Hij mag geen contant geld hebben. Hij vraagt altijd of ik jullie namens hem wil bedanken, en vraag jullie hem te herdenken in jullie gebeden, terwijl hij je herdenkt in de zijne.


Contactgegevens Dave:

Dave McCann,
MJ 03 A Pod 11,
Booking Number 1621184,
Prisoner ID 7076771,
P.O. Box 872,
Fresno, California,
93712, USA.


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nlJe kunt Paypal gebruiken een bijdrage te doneren aan de Stichting
om te helpen het nieuwe Centrum in Ierland te realiseren.
Iedere financiële bijdrage, hoe klein ook, wordt enorm gewaardeerd.
Paypal

Of anders kun je onderstaande bankcodes gebruiken:

NATWEST BANK
ACCOUNT: THE MONTAGUE AND VERONICA KEEN FOUNDATION
IBAN: GB56NWBK60233682587809
BIC: NWBKGB2L

Let op! Voor betalingen vanuit Nederland, kies voor Wereldbetalingen (i.p.v. Europese betalingen).
Omdat Engeland nog eigen valuta heeft wordt de IBAN niet herkend bij de keuze: Europese betalingen.

Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!