Home > Nederlands > Montague Keen, 14 oktober 2018

Montague Keen, 14 oktober 2018

Het gebeurt, mijn vrienden, het gebeurt. De corruptie die de Aarde beheerste, wordt blootgesteld en verwijderd. Alles gebeurt wanneer de timing goed is. Dit is altijd zo geweest. Degenen binnen de Cabal zijn BANG. Hun tijd is voorbij en ze kunnen zich nergens verbergen. Sommigen zullen proberen zich een weg te banen uit de totale blootstelling, maar zij zullen niet toegestaan worden om aan hun misdaden tegen de mensheid te ontkomen. Niet alleen de politici, maar iedereen die macht heeft gekregen over de mensheid zal voor de rechter worden gebracht. Velen deden eraan mee. Degenen wier leven verre van gelukkig en succesvol was, wiens ego's wanhopig op zoek waren naar aandacht, vielen ten prooi aan de Cabal en vonden aandacht door met hen tegen de mensheid te werken. Moge God hen vergeven. Zij zijn te beklagen. Bid voor hen, ze zijn in een wanhopige behoefte voor aandacht.

De heer Trump blijft voldoen aan de verwachtingen. Bid voor zijn bescherming want de wereld heeft hem nodig. Hij en de heer Poetin zullen samen een plan vormen om de mensheid te redden.
Controleer alle informatie voordat je deze als waarheid accepteert, omdat alle kranten en tv-kanalen eigendom zijn van de cabal, wat inhoud dat ze je alleen de informatie zullen geven die past bij hun eigen agenda. Degenen die op tv werken, zullen enkel lezen wat hen wordt voorgeschoteld. Dat is hun werk. Ze geven er niet om of het waar of onwaar is.

Bid rechtstreeks tot God, de Schepper, de Allerhoogste, de Bron, of welke naam dan ook, waarbij jullie je op je gemak voelen. Snijd degene af die voorkomt dat jullie je eigen persoonlijke relatie met je Schepper hebben. Wanneer je dit doet, zul je God zien in alles wat goed en mooi is. God zal een deel van je leven worden. Dit is zoals het hoort. Religies zijn gemaakt om je verbinding met God te voorkomen. Jullie hebben dwaas genoeg religies de controle over je gegeven en jullie hebben een hoge prijs betaald voor deze fout. Religies hebben jullie levens en de Aarde volledig beheerst, alsof ze alles bezitten. Dit is niet waar. Dit alles staat op het punt om te eindigen.

Eerst zal het Vaticaan worden ontmaskerd. Het zal instorten samen met al zijn vertakkingen/afsplitsingen. Het Vaticaan balanceert op dit moment op het randje. Binnenkort zal het weg zijn. Zie het als de ZETEL VAN CORRUPTIE, VOOR ALTIJD VERDWENEN. Corrupte regeringen zullen snel volgen. Jullie weten wie ze zijn. Er zal een hele nieuwe manier van leven ontstaan, waarin alle mensen in vrede zullen leven. Licht zal jullie weg naar voren verlichten. De donkere sluier zal verdwijnen en de vrede waar jullie van gedroomd hebben, zal van jullie zijn.

Dit is wat er nu gebeurt, terwijl jullie de weg bereiden voor liefde om angst en overheersing te vervangen waarmee jullie je hele leven worstelden. Jullie hele wezen trekt zich terug uit Cabal-controle. De energieƫn die jullie Aarde overspoelen dwingen jullie uit de sleur waarin jullie je bevonden. Ze zuiveren jullie lichamen. Dit is een pijnlijke ervaring voor velen van jullie, zoals Veronica zelf kan getuigen.

Niet alle zullen op dit moment verder gaan. Degenen die nu worden voorbereid, ervaren duizeligheid, misselijkheid en pijn op plaatsen waar het nog nooit eerder ervaren werd. De uitputting is onbeschrijflijk. Het neemt het gewoon over zonder voorafgaande kennisgeving en je slaapt uren gedurende de dag. Je lichaam vereist slaap, zelfs al kwam je 's ochtends net uit bed. Het lijkt erop dat je lichaam zich moet aanpassen tijdens deze gedwongen slaap. Je lichaam neemt het gewoon over en je geest kan het signaal om te gaan slapen niet voorkomen. Er is geen ontsnapping mogelijk, slapen moet. Je lichaam moet voorbereid zijn om naar het licht te gaan.

Terwijl ik probeer te schrijven, neemt de slaap het over. Ik zal eraan moeten toegeven.
Veronica


Nieuws over Dave

Bedankt voor jullie vriendelijkheid jegens hem.

Contactgegevens Dave:

Dave McCann,
MJ 03 A Pod 11,
Booking Number 1621184,
Prisoner ID 7076771,
P.O. Box 872,
Fresno, California,
93712, USA.


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nlJe kunt Paypal gebruiken een bijdrage te doneren aan de Stichting
om te helpen het nieuwe Centrum in Ierland te realiseren.
Iedere financiƫle bijdrage, hoe klein ook, wordt enorm gewaardeerd.
Paypal

Of anders kun je onderstaande bankcodes gebruiken:

NATWEST BANK
ACCOUNT: THE MONTAGUE AND VERONICA KEEN FOUNDATION
IBAN: GB56NWBK60233682587809
BIC: NWBKGB2L

Let op! Voor betalingen vanuit Nederland, kies voor Wereldbetalingen (i.p.v. Europese betalingen).
Omdat Engeland nog eigen valuta heeft wordt de IBAN niet herkend bij de keuze: Europese betalingen.

Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!


< vorige boodschap | volgende boodschap >