Home > Nederlands > Montague Keen, 6 juli 2014

Montague Keen, 6 juli 2014

Het is niet makkelijk voor me om mijn lieve vrouw te vragen het huis dat we samen deelden te verlaten. Het is een huis waar we samen een groot geluk kenden. Haar familie achter te laten en naar Ierland te gaan om ten bate van jullie te werken. Er zijn hoge energiewezens nodig om aan de geblokkeerde energie te werken. De reden dat haar bezoeken aan Tara zo succesvol waren is omdat zij en drie anderen daarbij betrokken waren. Ze gebruikten hun eigen energie om dat wat al honderden jaren geblokkeerd werd te bevrijden. Dit werk is van het grootste belang voor de mensheid. Alles zal veranderen wanneer alle natuurlijke energie is vrijgemaakt. Het zal de Duistere Garde ontmaskeren en het leven op Aarde heel moeilijk maken voor hen en iedereen die tegen jullie is.

Op 26 juni bekeken Veronica, D en M een mogelijk Centrum. Ze hadden geen idee dat het werkelijk perfect zou zijn. Het ligt op een directe lijn vanaf Uisneach (spreek uit als Isjnok) en Tara. Dit zorgt voor prachtige energie. Ze waren erg opgewonden door hun vondst, waar ze natuurlijk naartoe werden geleid. Dit zou werken aan zowel Tara en Uisneach op een regelmatige basis mogelijk maken.

Veronica heeft fondsen nodig om dit gebouw aan te schaffen en er een Centrum van te maken, ons eerste Centrum. We vragen jullie er over na te denken om Veronica te helpen het te kopen. Het is in het belang van de mensheid dat dit zo spoedig mogelijk wordt gevestigd. Mocht Veronica de deadline die de koper heeft gesteld niet halen dan verliezen we wat een waardevolle aanwinst zou zijn voor de Stichting. De kosten bedragen 420.000 euro. Dit kan gedaan worden indien jullie in elk land besluiten om het te laten gebeuren, want het zal ten bate van allen zijn.

Er heerst chaos op jullie wereld. Iedereen heeft het zwaar met proberen te overleven. Duistere energie wordt wijd en zijd gebruikt om stress, angst en verwarring te veroorzaken. De aanvallen op mensen als Veronica, die alles doen om de waarheid naar buiten te brengen, nemen toe. Wees erop bedacht dat je slechts één te midden van vele anderen bent, mocht je dit probleem ervaren. De Duistere Garde heeft angst nu er zoveel licht wordt uitgestraald. Ze kunnen er niet in overleven, dus worden ze wanhopig. Ze zullen uithalen naar al degenen die licht willen laten schijnen op hun duistere daden. Dit is waarom jullie elkaar moeten steunen. Niemand is veilig voor hun aanvallen. Ze zien jullie niet als hun gelijken, dus ontdoen ze zich van jullie zonder er bij na te denken. Wees er trots op te staan voor waarheid, eer en gerechtigheid voor allen. Hun duistere daden worden ontmaskerd en ze kunnen zich nergens verschuilen, dus gaan ze brutaalweg door in de hoop dat jullie zullen vergeten wat ze gedaan hebben.

De hoeveelheid verwarrende informatie neemt toe, dus gebruik je onderscheidingsvermogen. Weet wie je kunt vertrouwen. Als het te goed klinkt om waar te zijn, erken dan dat het zo is. De Shift zal niet gemakkelijk zijn maar alle mogelijke assistentie zal worden gegeven om de mensheid door deze moeilijke tijden naar het licht te begeleiden. Dit is jullie jaar. Geef alle energie die je maar kunt geven om het licht in staat te stellen alles dat duister is te verwijderen. Kijk niet naar anderen om dit voor je te doen. Ieder van jullie moet zijn eigen verantwoordelijkheid nemen. Maak plannen om samen te werken, want wanneer jullie samen pal staan is alles mogelijk.

De Cabal gaat door met het bedenken van nieuwe manieren om ANGST te creëren. Trap er niet in. Check alle details voordat je accepteert wat er op TV wordt uitgezonden. Onthoud, ze hebben in het verleden vele malen hun eigen mensen vermoord om ervoor te zorgen dat jullie geloofden dat je werd aangevallen. Blijf te allen tijde kalm. Overdenk zorgvuldig het “verhaal” dat ze jullie proberen op te dringen. Jullie zijn nu meer ontwaakt, dus je bent in staat een goede overweging te maken van hetgeen er gezegd wordt. Weiger om in de STRESS te worden gezogen die de Cabal aan het creëren is. Jullie worden niet aangevallen door machten van buiten: ze willen jullie alleen maar laten geloven dat dat zo is.

Neem alsjeblieft weloverwogen beslissingen m.b.t al het voedsel dat jullie tot je nemen. Doe je best om goed voedzaam eten te krijgen als het mogelijk is. Probeer zoveel mogelijk natuurlijk voedsel en natuurlijke medicijnen tot je te nemen. Het is gemakkelijk al het advies dat je nodig hebt op te zoeken. Onze Centra zullen dit soort informatie voor iedereen beschikbaar maken. Respecteer je lichaam. Het is de tempel van je ziel.

Ik vraag jullie nu om Veronica’s verzoek om fondsen voor het Centrum te lezen. Ik heb haar geholpen dit te schrijven. Jullie moeten allemaal de hand hebben in de veranderingen die je wilt zien. Veronica heeft tien jaar van haar leven gegeven om met me te werken, om jullie te informeren en jullie te helpen het licht te zien. Jullie kunnen onze dromen waarmaken met het vrijmaken van alle energie die de mensheid in staat zal stellen in vrede samen te leven. Er zal geen oorlog of verdeeldheid meer zijn, van welke aard ook.
_______________________

LONDEN, 5 juli 2014

Om de mensheid te laten overleven is het noodzakelijk voor mij om naar Ierland te verhuizen. Mij is door Monty en de Geestenwereld gevraagd om naar Ierland te verhuizen. De geblokkeerde energieën in Ierland controleren onze wereld. Ze moeten worden bevrijd. Ierland is de sleutel die alles zal ontsluiten.
Ik heb 55 jaar in Engeland gewoond, dus dit is een enorme stap voor mij. Het betekent dat ik weg moet gaan van mijn drie kinderen en vijf kleinkinderen. Mijn missie verlangt van me dat ik dit doe. Ik heb geen geld en ben geen eigenaar van het huis waar ik woon. Dus heb ik jullie hulp nodig om een Centrum in Ierland te kopen.

Tijdens mijn laatste bezoek aan Ierland heb ik het perfecte gebouw gevonden voor dit project. Het ligt in een directe lijn vanaf Tara en Uisneach. De ENERGIE ervan is ongelooflijk. Het is perfect, op alle mogelijke manieren.

Ik vraag jullie bij te dragen op welke manier je ook kunt. Geen enkel bedrag is te laag. Samen kunnen we dit laten gebeuren. Tijd is essentieel. Ik heb 9 weken om het depot van 40.000 euro bijeen te krijgen. Iedereen die bijdraagt wordt vermeld op een plaquette bij de ingang van het Centrum.

We creëren onze eigen toekomst. Een toekomst zonder de corruptie die onze wereld heeft vernietigd en die bijna de mensheid zelf vernietigde. We vechten nu voor onze overleving. De geblokkeerde energie moet worden vrijgemaakt.

Mijn vrienden en ik hboekten een groot succes op Tara op 26 mei en 23 juni. Dit moet door blijven gaan. Er zijn machten onder ons wiens enige doel is om de mensheid in te perken en alles dat de mensheid nodig heeft om te overleven te vernietigen. We kunnen niet achterover leunen en toestaan dat dit ons wordt aangedaan. Elke dag wordt er meer bewijs hiervan geleverd en we zijn geschokt dat dit zonder ons medeweten gebeurde. Dit is onze kans om de controle over te nemen en het licht toe te staan alles dat corrupt is te doordringen, naar voren te brengen en te verwijderen.

Help me alsjeblieft dit te doen.

Met liefde en licht, Veronica

_______________________

Geloof in jezelf, Jullie kunnen het.

Mijn lief, rijs boven alles uit dat je wordt aangedaan, het zal niet immer doorgaan.

Altijd, je aanbiddende Monty


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: RobAls je Veronica wilt helpen om haar nieuwe centrum op te zetten, kun je hier een donatie doen:
Paypal


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!Share |


Donaties voor ons vertalersteam worden ontvangen met dankbaarheid Dankjewel!!


Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl