Home > Nederlands > Montague Keen, January 6, 2013

Montague Keen, January 6, 2013

Ik voel je opwinding, mijn lief. Het bewijs is er en het is voor iedereen beschikbaar. De CABAL is EINDELIJK ontmaskerd. Ja, het heeft lang geduurd, maar het moest grondig en goed te begrijpen zijn. Nu spreken de feiten voor zichzelf. Het is een ieders plicht de ware feiten te erkennen en er naar te handelen. Jullie, mensen, kunnen nu zien hoe jullie geknecht waren door een corrupt systeem. Jullie zijn niet eens eigenaren van je eigen huis; jullie zijn slechts bewoner. Ook bezitten jullie je eigen auto niet. Jullie is nooit de waarheid verteld over wat dan ook. Zelfs jullie kinderen zijn van de staat: die ze willekeurig kan en zal verwijderen.

Zoals ik je al eerder heb verteld beweert de PAUS de hele planeet te bezitten. Ik herinner je er aan: “Niets is wat het lijkt”. Kijk zelf naar het bewijs. Het is nu tijd te stoppen met slaaf zijn. De waarheid zal jullie bevrijden en de waarheid kan door iedereen worden gezien. Dr. Leonard Coldwell heeft de research voor jullie gedaan. Het is tijd dat jullie die zelf bestuderen. Jullie moeten toegeven dat het een knappe intrige was. Jullie trapten er allemaal in. Nu wordt jullie elke gelegenheid gegeven om je boeien af te doen en je erfenis terug te eisen. Michael Tsarion heeft jullie laten zien wanneer en waar alle misleiding begon en hoe die 2000 jaar geleden werd gepland. Jullie werden gevoed met LEUGENS over wie jullie zijn en waar jullie vandaan kwamen.

De hoeveelheid planning die nodig was voor de overname van de mensheid is opmerkelijk. Er werd geen steen op de andere gelaten. Ze stelden hun doelen hoog en bereikten die bijna. Wij in de Geestenwereld konden dit niet laten gebeuren. We hebben ons ingespannen jullie te laten zien wat jullie werd aangedaan. Nu worden jullie met duizenden tegelijk wakker. Jullie accepteren niet langer wat jullie vroeger werd verteld.

Vecht alles aan: stop met accepteren dat het de wet is en accepteer dat de wet jou of de jouwen niet beschermt: hij beschermt alleen maar de corporatie. Het is tijd jullie te verenigen en samen te komen. De Cabal kan niet functioneren zonder jullie medewerking. Dus vraag jezelf: WIE HEEFT DE WARE MACHT. Hoe eerder je je dit realiseert, hoe eerder jullie jezelf uit de slavernij bevrijden. Dit is de eerste keer in jullie geschiedenis dat jullie de gelegenheid is gegeven om jullie macht terug te nemen en zodoende de mensheid te bevrijden. Weet en vertrouw er op dat jullie dit kunnen. Jullie zijn niet alleen; zowel het universum als de Geestenwereld is nu met jullie. Als we het voor jullie konden doen zouden we dat ook, maar dit is iets dat jullie voor jullie zelf moeten doen.

De tempels van de macht vallen uit elkaar. Er is niet zoveel voor nodig om ze te verwijderen. Ze beschermen alleen wat van hen zelf is. Ze maken zich niet druk om jullie. Jullie zijn maar slaven die de illusie die zij creëerden geloven. Jullie hebben alles om naar uit te zien: denk aan de vieringen, wereldwijd, wanneer jullie de boeien hebben losgesneden en het LICHT zien. De snelheid waarmee de wereld ontwaakt in ogenschouw genomen is zij bijna zover dat zij de banden van de knechting door de Cabal doorsnijdt.

Weet dat jullie families in de Geestenwereld met jullie zijn, elke stap die jullie zetten op deze meest opwindende reis van jullie leven. Sommigen van de grootste mensen uit het verleden zijn bij jullie op Aarde om jullie te helpen bij deze missie. Het Vaticaan zal rekenschap afleggen voor diens misdaden tegen de mensheid. Zij voor zoveel - dat zij goed verborgen heeft gehouden achter het zorgzame gezicht dat aan het publiek werd getoond – verantwoordelijk. Spoedig zal het Vaticaan er niet meer zijn: het zal verdwijnen zonder een spoor van het kwade beleid.

De overname van Amerika is bezig: slechts enkelen herkennen de tekens. Misdaden worden gepleegd om de rechten van de mensen om zichzelf te verdedigen af te nemen. Schakel jullie TV’s uit die er toe dienen om jullie onder controle te houden; daar zullen jullie nooit de waarheid vernemen.

Het is allemaal onderdeel van de gedachtecontrole die werd opgezet om jullie te knechten. Het Amerikaanse volk gelooft dat ze rechten hebben; het zal interessant zijn om te zien wie deze strijd wint. De wereld kijkt toe hoe ze dit uitspelen. Wat de Amerikanen geloven en wat er feitelijk is, zijn twee verschillende dingen. Laat wat er in Amerika gebeurt een les zijn voor jullie allemaal.

We moeten nu sluiten, want Veronica heeft werk te doen met de mensen die heel binnenkort komen. Alles zal worden onthuld als de tijd rijp is. Kom samen in liefde en licht en deel jullie research. Help degenen die bang zijn hun geesten te openen voor de waarheid. Ze hebben begeleiding nodig. Niets kan ons stoppen. Samen hebben we de kracht en zullen we alle tegenwerking overwinnen. Mijn lief, geniet van het samenzijn met je vrienden. Ik zal er ook zijn. We komen er wel! Mijn liefde is voor altijd de jouwe. Je aanbiddende

Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!
 


Share |

Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl
Deze site willen wij ook in het Engels vertalen, en hiervoor zoeken we nog vertalers.
Er zijn geen vereisten, behalve dat je beheersing van het Engels heel goed moet zijn.
Als je mee wilt doen aan dit project, kun je je hier aanmelden!