Home > Nederlands > Montague Keen, January 13, 2013

Montague Keen, January 13, 2013

Dit is voor velen van jullie een moeilijke tijd, want de duistere entiteiten infiltreren waar ze maar kunnen om ontwrichting en chaos te veroorzaken in hun wanhoop om te overleven. Iemand bracht onlangs inderdaad zulke entiteiten naar ons huis. De aanhoudende onderbrekingen van de elektriciteitsvoorziening die voorkwamen dat je ons werk kon voortzetten is een voorbeeld van deze bemoeienis. Het zoekt mensen uit die dicht bij je komen om ons werk te ontwrichten en disharmonie te veroorzaken waar die niet zou moeten zijn. Ik weet dat het altijd moeilijk is mensen te laten inzien dat ze geïnfiltreerd (bezeten) werden en dat ze hulp nodig hebben om de entiteit te helpen verwijderen. De entiteit zelf overtuigt ze er van dat het een belachelijke suggestie is en dus gaat die door met ze te beheersen. Dit is door de hele geschiedenis heen zo geweest. Spoedig zal het niet langer mogelijk zijn dit te doen.

Onthoud, mijn lief: velen zijn geroepen, maar weinigen zijn uitverkoren. Wees sterk mijn lief, wanneer je opnieuw met een crisis te maken krijgt. Je zult geholpen worden te beslissen wie je kunt vertrouwen en wie zich moet terugtrekken. Degenen binnen de Cabal zijn slim en ze appelleren aan de zwakheden en de ego’s van mensen en beheersen dan snel hun gedachten.

Je kunt dus echt niet weten met wie je te maken hebt. Ze vallen jou en je werk aan. Maar jij, mijn lief, bent van robuuster materiaal gemaakt. Je hebt in het verleden met vergelijkbare situaties te maken gehad en er zullen er zonder twijfel meer zijn in de toekomst. Ga met compassie om met de situatie. Probeer degenen die overgenomen zijn te laten inzien dat ze geen controle meer hebben over hun leven en dat ze uiteindelijk vernietigd en afgedankt zullen worden als ze niet langer van nut zijn.

Er is een strijd gaande tussen het licht en het duister en jullie zitten er allemaal midden in, worstelend om te overleven. Het ontregelt jullie slaap en maakt mensen ongerust over de toekomst. Het zal tot een einde komen, zoals jullie in jullie hart en ziel weten dat het licht zal triomferen. Het is alleen maar een kwestie van sterk zijn en niet toegeven aan de angst die overal om jullie heen wordt gecreëerd. Het weer wordt gemanipuleerd; voedseltekorten worden gecreëerd; ondernemingen worden gedwongen te sluiten; alles met de bedoeling chaos en ontbering te veroorzaken. Het is allemaal deel van hun grote plan.

De illuminatie-figuren worstelen om voet aan de grond te houden, nu alles om hen heen verandert en mensen vragen stellen en het licht beginnen te zien. De propagandamachine staat nu bloot aan kritisch onderzoek. Mensen doorzien de leugens die ze nog niet zolang geleden als absolute waarheid aannamen. Jullie begrijpen nu dat voordat een tragedie of situatie opdoemt, hun verklaringen duidelijk al van tevoren werden voorbereid. Maar deze verklaringen passen niet langer bij de gebeurtenissen. In feite draagt dit bij aan hun ondergang. Het licht schijnt op hun handelingen en laat zien wat ze zijn. Hun grote illusie wordt aan het licht gebracht. Eindelijk begint de mensheid dingen te zien zoals ze zijn, niet zoals werd gezegd dat ze zijn. Wanneer jullie eenmaal de werkelijkheid van dit alles doorhebben zijn jullie er.

Jullie allen brengen dit voor elkaar. Jullie pakken jullie planeet terug van de overweldigers. Het is moeilijk te accepteren dat zulke kwade entiteiten jullie en jullie planeet hebben beheerst en jullie als slaven en gevangenen hebben gehouden. Wees voorbereid! Begin de echte waarheid over wie jullie zijn en jullie ware geschiedenis, die geen gelijkenis vertoont met wat jullie werd geleerd, te onderzoeken.

Het is tijd om bij alles en iedereen vragen te stellen. Weiger om nog langer als schapen te worden behandeld. We arrangeren van alles vanaf deze kant van het leven, dus we hebben ook met tegenstand te maken door jullie te helpen de waarheid te zien. Jullie vechten voor jullie leven en de toekomst van de mensheid. Jullie kunnen je niet veroorloven om inschikkelijk te zijn. Het is jullie plicht om alle slechtheid die jullie in het duister en jullie planeet in afzondering heeft gehouden aan de kaak te stellen. De mensheid schreeuwt om bevrijding van tirannie en corruptie. Het is tijd voor hen om jullie planeet te verlaten. Het lijkt voor degenen op jullie planeet alsof het mensen zijn, maar ze zijn het NIET. Ze hebben geen compassie en ze verachten jullie. Ze willen jullie planeet voor hen zelf. Ze hebben maar een select aantal van jullie nodig om hen als slaven te dienen. Ze kijken op jullie neer als mindere stervelingen en zien zichzelf als superieur terwijl in feite niets verder bezijden de waarheid is.

Hoe dan ook, op elk niveau winnen jullie de strijd. Ze hebben oorlog gevoerd tegen jullie zielen, jullie gedachten en jullie hele bestaan en ze hadden bijna gewonnen. Jullie zijn een heleboel verschuldigd aan degenen die (jarenlang) bespotting en aanvallen hebben doorstaan omdat ze de waarheid vertelden en corruptie aan de kaak stelden. De corrupten zijn niet in staat lief te hebben, want liefde is geven, en ze hebben geen sjoege van het concept van geven. Liefde overleeft en laat een indruk achter op de ziel die niet kan worden uitgewist. Jij en ik zijn hiervan een voorbeeld: zelfs de dood kan dat niet uitwissen.

Ik ben me er van bewust, mijn lief, dat het de negende verjaardag is van mijn heengaan op de 15e januari. Rouw niet om me, aangezien ik nog steeds bij je ben. Ik bewijs je elke dag dat ik jouw energie nooit verlaten heb. Dat is de kracht van liefde. Liefde in je leven hebben is alles hebben.

Mijn liefde wordt met elk voorbijgaand jaar sterker, jouw leven voedend en ons werk ondersteunend.Samen kunnen we bergen verzetten.

Je aanbiddende

Monty


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob


Bericht van Montague op 20 januari 2013:

_________________________________________

Deze week zal er geen boodschap zijn, vanwege andere verplichtingen.Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!
 


Share |

Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl