Home Channeling? Onze channelers Over ons Contact


Home > Nederlands > Montague Keen, 4 Oktober 2015

Montague Keen, 4 Oktober 2015

Het tij is aan het keren. De Cabal is niet langer overtuigd van haar succes. Ze zijn nu genoodzaakt hun plannen voor jullie te verbergen, in de hoop dat jullie nooit zullen ontdekken wat ze van plan zijn. In plaats van de zelfverzekerde voorstellen die ze van plan waren tijdens het bezoek van de Paus aan de Verenigde Staten aan jullie voor te leggen, hebben ze dit ingetoomd moeten houden en hebben hun veranderingen heimelijk toegepast in de hoop dat jullie niets zullen merken. De belangrijke boodschap aan jullie is: vertrouw of accepteer de resultaten van dergelijke bijeenkomsten, die jullie naar een Nieuwe Wereld Orde zullen leiden, niet. Alles wat ze jullie voorleggen zou jullie in de val lokken, ongeacht hoe ze hun voorstellen en beloften verpakken. Sta jezelf niet toe om in de luren te worden gelegd. Jullie hebben hen in het verleden geloofd en geaccepteerd. Kijk naar het resultaat: OORLOG op OORLOG. De vernietiging van de mensheid via LUCHT, WATER, VOEDSEL en MEDICATIE.

De vernietiging van Europa speelt zich voor jullie ogen af. Dit was eveneens gepland. Kijk naar de mensen die de oorlogsgebieden ontvluchten. Ze zijn maar een klein deel van de mensen die proberen Europa binnen te komen. Waarom worden hier geen vragen over gesteld? Wat jullie in de kranten lezen is allemaal propaganda. Jullie heersers volgen hun agenda. Onthoud dat “Niets is wat het lijkt”.
Ze stoppen aluminium en kwik in jullie vaccinaties om zo jullie nog meer in de problemen te brengen dan voorheen. Jullie zitten vanaf geboorte tot graf gevangen in een WEB VAN BEDROG. Jullie dienen hiervoor wakker te worden om jullie veiligheid te garanderen. Gedurende vele jaren hebben jullie heersers een afwachtend spel gespeeld, maar nu willen ze jullie binnenhalen zoals vissen aan een haak. Omdat jullie begonnen zijn vragen te stellen, zijn jullie een gevaar voor hen gaan opleveren en nu zijn ze genoodzaakt haast te maken met hun plannen.

Dit is wanneer er fouten worden gemaakt en ze zullen ze maken. Ze zullen zich niet veel langer meer verborgen kunnen houden. Dan zullen jullie zien dat degenen die jullie werden geleerd lief te hebben en te respecteren, jullie in werkelijkheid verachten. Ze willen jullie lozen zodat ze de Aarde voor zichzelf kunnen hebben. Ze hebben jullie openlijk “NUTTELOZE ETERS” en “KANONNENVOER” genoemd. Ze verafschuwen en verachten jullie. Ze willen wat jullie hebben. De manier waarop jullie voor hen buigen en ploeteren is een bron van vermaak voor hen, terwijl in werkelijkheid jullie zelf de eigenaren van deze planeet zijn. JULLIE hebben de werkelijke macht. Wanneer jullie je hier eenmaal voor open stellen en zien wat jullie kunnen doen, dan zal alles wat De Cabal heeft aangewend om jullie onder de duim te houden gewoonweg verdwijnen.

Mindcontrol heeft voor hen goed uitgepakt. Ze gebruiken hiervoor muziek, sport en scholing. Als jullie eenmaal hun plannen doorzien en begrijpen zullen ze jullie niet langer gevangen kunnen houden. Jullie zijn ontwaakt en bewust geworden. EINDELIJK BEVRIJD. De 'matrix' kan jullie niet langer aan lijfeigenschap onderwerpen. Het is tijd om een aantal onplezierige feiten omtrent degenen die jullie vertrouwd hebben onder ogen te zien. Dit is nooit eenvoudig, maar het moet gebeuren.

Hoe deze mensen de macht overnamen is zo verschrikkelijk. Het zal jullie tot in je kern shockeren. De miljoenen die hun leven verliezen vanwege satanische rituelen, elk jaar, nemen toe omdat het verlies aan macht van de Cabal nijpender wordt. Dit moet stoppen. Deze onschuldigen hebben jullie hulp en steun nodig om op Aarde te overleven. Jullie zijn allemaal slachtoffers van deze parasieten. Jullie lijden allemaal door hen. Jullie hebben gezien wat er gebeurt met degenen die die Cabal proberen te ontmaskeren; ze hebben manieren om bij ze te komen en ze te stoppen. Ze leggen zo veel hindernissen op jullie weg, dat het leven een voortdurende strijd wordt, alleen maar om door te kunnen gaan.

Laat je niet meeslepen door de plannen van de Cabal. Zonder jullie zijn ze machteloos. Jullie zouden alle corruptie achter je kunnen laten en een nieuwe manier van leven, die de hele mensheid omvat, betreden. Zeg de corrupten gedag en wens ze het beste wanneer ze de Aarde verlaten. Daarna kunnen jullie je herpakken en opnieuw beginnen, met een schone lei. In alles wat jullie nodig hebben zal worden voorzien, inclusief VRIJE ENERGIE, wat het Vaticaan voor jullie verborgen hield. Dit zal zo veel voor jullie veranderen. Omhels de toekomst, want het zal zijn waarvan jullie hebben gedroomd dat leven op Aarde zou kunnen zijn. Geloof in jezelf, want jullie kunnen het doen en jullie zullen het doen. Dit is jullie tijd om de controle van de corrupten over te nemen.

Veronica het afgelopen weekeinde in Ierland te zien gaf mijn hart zo’n vreugde. Ik dank allen die het voor haar zo’n belangrijk en opwindend bezoek maakten. Wat jullie daar zagen en meemaakten is nog maar het begin. Ierland staat op het punt zichzelf te verheffen uit de corrupte handen van het Vaticaan. Ierland zal groeien en haar volle potentieel bereiken. Alles dat door water bedekt was zal weer oprijzen. Jij, mijn lief, voelde de ENERGIE hiervan en je verbond je ermee. Dat is wat je bij TARA ervaren hebt. De Aarde reageert op de wens van de mensheid voor bevrijding van corruptie en voortdurende oorlog. Degenen die niet op Aarde thuishoren zullen niet langer in staat zijn hier te blijven. Zo simpel is het.

Dank je, mijn lief, voor alles wat je doet. Je moet rusten wanneer mogelijk. Mijn liefde is altijd bij jou. Ik weet dat je je daarvan bewust bent. Ik ben blij het je te kunnen laten zien wanneer dat maar kan.
Altijd je aanbiddende, Monty

BOODSCHAP VAN VERONICA

Ik ben G erg dankbaar dat hij het me mogelijk maakte afgelopen weekend in Ierland te zijn. Niet eerder zag ik Ierland zo bruisen van ENERGIE. Het was geweldig zovelen van jullie te kunnen ontmoeten en te spreken. Ik nam deel aan een Kristalceremonie in het Royal Marine Hotel in Dublin, zondagmiddag.

Op maandagmorgen gingen we met zijn zessen (van wie ik er vier nooit eerder heb ontmoet) naar Tara. Al snel realiseerde ik me dat ik met mijn Zielenfamilie was, hoewel we elkaar pas net in dit leven ontmoet hadden. We kenden elkaar en we voegden ons als één stem tezamen. Bij Tara TROKKEN WE ONZE TOESTEMMING AAN IEDEREEN DIE DEZE VAN ONS GESTOLEN HAD, IN. WE WEIGERDEN WELKE ROL DAN OOK TE SPELEN IN DE VERNIETIGING VAN DE AARDE EN DE MENSHEID.

G, J en ik zijn Iers; P komt uit Noorwegen; A uit Turkije en A uit Holland: toch waren we ÉÉN ENERGIE! Het was zo’n geweldige ervaring. Ik dank ze voor hun inbreng en vanwege het feit dat ze de Lichtwezens zijn die ze zijn. De herinnering aan ons zessen bij Tara zal me vele jaren lang bijblijven. Dank jullie. We maakten een verschil!

Tot onze volgende ontmoeting, veel liefde, Veronica.


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob/MarjaJe kunt Paypal gebruiken een bijdrage te doneren aan de Stichting
om te helpen het nieuwe Centrum in Ierland te realiseren.
Iedere financiële bijdrage, hoe klein ook, wordt enorm gewaardeerd.
Paypal

Of anders kun je onderstaande bankcodes gebruiken:

NATWEST BANK
ACCOUNT: THE MONTAGUE AND VERONICA KEEN FOUNDATION
IBAN: GB56NWBK60233682587809
BIC: NWBKGB2L

Let op! Voor betalingen vanuit Nederland, kies voor Wereldbetalingen (i.p.v. Europese betalingen).
Omdat Engeland nog eigen valuta heeft wordt de IBAN niet herkend bij de keuze: Europese betalingen.Last van chronische pijn, slapeloosheid of ziekte? Wietolie kan helpen
Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!

Share |


Donaties voor ons vertalersteam worden in dankbaarheid ontvangen Dankjewel!!
Als je ons even een mailtje stuurt, ontvang je van ons de juiste gegevens.Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nlGalactic Channelings

Create Your Badge