Home > Nederlands > Montague Keen, 11 Oktober 2015

Montague Keen, 11 Oktober 2015

Elke dag wordt het steeds duidelijker dat de laatste grote stap gezet gaat worden. Degenen die erbij betrokken zijn kwamen in de VS bij elkaar en maakten hun plannen om de Nieuwe Wereldorde te creëren. Ze hebben een enorme VALSE VLAG OPERATIE gepland dat ze zal helpen velen van de Aarde te verwijderen. Veronica, ik heb je in het verleden al uitgelegd dat zielen hun lichaam verlaten zullen hebben voordat een ramp toeslaat. Ze leggen hun lichaam af, hun dienstbaarheid aan de Aarde vervuld hebbend. De chaos, de leugens, de misleiding; het is moeilijk voor jullie te weten wat te geloven. Verzet je ertegen te doen als schapen, want een ieder van jullie heeft beslissingen te nemen. Verzeker je ervan je eigen onderzoek te doen, aangezien die beslissingen zullen bepalen of je overleeft en een wereld creëert zonder de corruptie waaronder je te lijden had. Je hoeft alleen maar om je heen te kijken om de kwaadaardige plannen van de Cabal in actie te zien. Mensen worden als huurlingen betaald om Europa te vernietigen. De Cabal beroemt zich erop dat dit is wat ze doen. Het is er allemaal, als je maar de tijd neemt om zelf te kijken. Gaan jullie echt achteruit leunen en deze overname van de Aarde en de vernietiging van de mensheid laten gebeuren, zonder iets te doen om het te voorkomen?

Ga naar jullie gewijde plaatsen en naar de leylijnen en bevrijd de gewijde energie die de levenskracht is van de mensheid. Hoe kun je degenen die jullie lucht, voedsel en water vergiftigen blijven vertrouwen? Dat is een GROTE VRAAG die een eerlijk antwoord behoeft. Is Rusland het enige land dat zijn mensen beschermt? Stop ermee jezelf te laten beduvelen door een vals gevoel van veiligheid. Wees bereid de mensheid te leiden naar een nieuwe manier van leven. Een leven dat vreedzaam is en de hele mensheid omvat. Jullie moeten zeggen: “genoeg is genoeg”. Ze zullen de Aarde op de zelfde manier moeten verlaten als waarop ze haar valselijk binnenvielen en overnamen. Laat je niet beduvelen in het geloven dat ze jullie vrienden zijn. Ze willen alleen maar wat jullie hebben, en dat zullen ze tegen elke prijs proberen te nemen. Ze zien jullie als hun slaven, niets meer. Jullie bestaan alleen maar om hen te dienen.

De mensheid had in het verleden alle kennis die ze nodig had. Kijk naar oude architectuur en oude geschriften; in die tijden begrepen de mensen veel en gebruikten ze de volledige capaciteit van hun hersens. Wat jullie moeten begrijpen is dat de Cabal deze oude kennis nog steeds heeft en het tegen jullie gebruikt. De mensheid werd expres dommer gemaakt; en nu kunnen jullie alleen maar een klein percentage van jullie hersens gebruiken. Mindcontrol wordt vakkundig gebruikt om dit te doen, evenals jullie televisies en kranten, en meer specifiek opleiding en medicatie, met het verplichte gebruik van vaccinatie. Waarom accepteren jullie dit gewoon als de norm? Dit zouden ze allemaal niet gedaan kunnen hebben zonder jullie medewerking. Eens waren we allemaal blind voor wat ze ons aandeden. Maar nu kennen jullie de WAARHEID. Wat zijn jullie bereid er tegen te doen? Onthoud dat wat je ook besluit, het beïnvloedt alles. Jullie zitten allemaal in hetzelfde schuitje. Willen jullie overleven of verpletterd worden? Ze tonen geen genade, aangezien ze daar niet toe in staat zijn. Ze verpletteren iedereen die hen in de weg staat. Ze hebben geen geweten. Ze worden geleid door hebzucht en macht. Kijk naar de manier waarop ze hun banken gebruikten om ellende te veroorzaken teneinde de armen te verpletteren. Banken werden expres gecreëerd om lijden en controle te veroorzaken.

Ze gedijen goed op jullie lijden en jullie pijn. Het geeft hen de ENERGIE waar ze naar snakken. Dit is waarom ze voortdurend OORLOG najagen. Het maakt hen niet uit waar: want het is de ENERGIE van ANGST en LIJDEN dat ze nodig hebben om op Aarde te kunnen bestaan. Het maakt niet uit hoe ze zichzelf presenteren, of ze hun verkregen rijkdom laten zien of hun “GOD” vertegenwoordigen of niet. Ze horen niet op Aarde thuis. Het is tijd voor hen om de mensheid met rust te laten. Er zijn nu voldoende van jullie ontwaakt om dit te begrijpen, en jullie weten dat je je voor moet bereiden om vooruit te gaan. Al hun forten van corruptie zullen vallen. Ze zijn niet in staat om zich staande te houden, omdat wanneer alle energie van oorlog en moord afneemt, ze in de problemen komen. Want al het lijden creëert de energie die ze nodig hebben om op Aarde te kunnen bestaan, dus hun levensader zal doorgesneden worden. Ze hebben veel te lang welvarend, ten koste van jullie geleefd. Kijk naar de toekomst. Jullie kunnen haar helemaal maken zoals jullie dat wensen.

Wij, aan deze zijde van het leven, werken met jullie samen om een Derde Wereldoorlog te voorkomen. De Cabal gebruikt iedere kans om oorlog op elke mogelijke manier te creëren. Gelukkig accepteren jullie hun LEUGENS niet langer. Maar ze zullen niet gemakkelijk opgeven. Ze zullen, voor ze vertrekken, zo veel mogelijk vernietigen. Wees eenvoudigweg dankbaar dat ze zullen vertrekken.

Er zal hulp komen. Het is allemaal gepland. Een nieuwe manier van leven zal ontstaan, zonder de beperkingen uit het verleden. Niet meer de controlerende religies of politieke partijen om jullie ooit weer te corrumperen en te controleren. Jullie spirituele leven zal open bloeien en jullie zullen je, opnieuw, direct kunnen verbinden met de Bron. Geen tussenpersonen meer die zich ooit nog met jullie zullen bemoeien. Alle valse profeten zullen af moeten treden want het enige dat zij preken bleek niets anders dan controle te zijn.

Het zal zich snel voltrekken als de Cabal eenmaal valt, aangezien het de corruptie die ze nodig had om de mensheid onder controle te houden, in haar val mee zal nemen. VRIJHEID is een schitterende ervaring. Vrijheid om te denken, te zien, te onderzoeken, en dat te worden wat je kunt worden. Het staat allemaal voor jullie klaar. Verwelkom het met open armen.

Veronica, als je ook maar enig idee had van waar jij en hij mee te maken hebben, dan zou je geschokt zijn. Wat gebeuren moet, zal gebeuren, want het kan niet gestopt worden. Wanneer iedereen besluit dat men VRIJ wil zijn, dan zal men VRIJ zijn.

Mijn lief, ik deel je frustraties. De zaken gaan niet snel genoeg. Maar het licht van de liefde kan niet gedoofd worden.

Altijd, je aanbiddende,

Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob/MarjaJe kunt Paypal gebruiken een bijdrage te doneren aan de Stichting
om te helpen het nieuwe Centrum in Ierland te realiseren.
Iedere financiële bijdrage, hoe klein ook, wordt enorm gewaardeerd.
Paypal

Of anders kun je onderstaande bankcodes gebruiken:

NATWEST BANK
ACCOUNT: THE MONTAGUE AND VERONICA KEEN FOUNDATION
IBAN: GB56NWBK60233682587809
BIC: NWBKGB2L

Let op! Voor betalingen vanuit Nederland, kies voor Wereldbetalingen (i.p.v. Europese betalingen).
Omdat Engeland nog eigen valuta heeft wordt de IBAN niet herkend bij de keuze: Europese betalingen.

Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!