Home > Nederlands > Montague Keen, 27 augustus 2017

Montague Keen, 27 augustus 2017

Wanhoop niet, mijn lief, de strijd is heviger geworden maar is niet verloren. De reden dat de cabal nog steeds de controle in handen lijkt te hebben is dat zij de media bezitten. Ze vertellen jullie alleen wat ze jullie willen vertellen. Ik kan je verzekeren dat ze nooit toe zullen geven dat ze hun greep op de mensheid verliezen. Ze zetten al het mogelijke tegen jullie in. Hun wereld van wetten is opgezet tegen alle menselijke wezens. Iedere dag wordt in wettelijke documenten gebruik gemaakt van Woordmagie. De cabal heeft studie gemaakt van zwarte magie en het heeft hen een bijzonder goed gediend. Zij zijn hier meesters in. Iedere dag van jullie leven wordt het tegen jullie ingezet. Nu jullie je hiervan bewust zijn geworden is het voor jullie overal zichtbaar. Betovering is het uitspreken van toverspreuken door bepaalde woorden te gebruiken die betekenis en macht hebben en waar jullie nooit over werden geïnformeerd. Accepteer hetgeen ze jullie via de media vertellen niet als waarheid. Het is allemaal propaganda om jullie onder controle te houden. Ik kan dit niet vaak genoeg benadrukken.

Hun troefkaart is dat ze de jongeman, Dave, die als instrument dient in het bevrijden van de mensheid van de controle en dominantie door de cabal, vasthouden. Ze deden hun uiterste best om hem naar Californië te krijgen, waar ze alles in stelling hadden gebracht om de boel in scène te zetten. Drie landen vormden de belangrijkste uitvoerders van deze misdaad tegen hem. Ze hebben hem eveneens van alle wereldse bezittingen beroofd en ze hebben alles wat hij ooit bezat verkocht. Ze waren meedogenloos. Hun bedoeling was om hem te vernietigen.

Velen van jullie hebben vriendelijk gehoor gegeven aan onze oproep om hulp. We moeten voor hem een advocaat vinden die hem kan vertegenwoordigen. De cabal haalt weer alles uit de kast om te voorkomen dat men toegang kan krijgen tot de petitiewebsite. Gaan jullie toestaan dat zij jullie verhinderen om Dave, een onschuldige jongeman te helpen bevrijden, zodat hij zijn missie t.b.v. de mensheid kan vervullen?

Ik zal de achtergrond uitleggen. Veronica, Dave en ik zijn drie delen van één ziel; wij zijn drie-in-één. Gedurende eeuwen, wanneer veranderingen dienden te worden doorgevoerd, zijn we op Aarde geweest. Voor mij was het nodig om naar de geestenwereld over te gaan zodat ik vanaf deze kant van het leven de operaties kon aansturen terwijl Dave en Veronica op Aarde samenwerkten. Elk mogelijk obstakel werd ons echter in de weg gelegd om te voorkomen dat de mensheid zich van de tirannie van controle door de cabal kon bevrijden. Maar met jullie hulp zullen we hierin slagen.

We zoeken wanhopig naar een eerlijke advocaat. Amerika wordt volledig door de cabal gecontroleerd en lijdt als gevolg hiervan. De cabal probeert in Amerika een Burgeroorlog aan te wakkeren. Wat zouden ze graag zien dat Amerikanen elkaar uitmoorden. Dit zou hen een orgastisch effect geven. Ze zouden het aanmerken als opnieuw een overwinning. Ze weten precies hoe ze de één tegen de ander op moeten zetten. Ze hebben jarenlange ervaring en zijn experts in dergelijke vernietiging. Wanneer zal de man in de straat doorhebben dat hij wordt gebruikt om de Aarde op een dienblad aan de cabal over te leveren? Jullie kunnen het iedere dag op jullie tv’s zien: de reporters die allemaal hetzelfde cabal-lied zingen. In werkelijkheid bedriegen ze hun eigen soort voor het geld. Hoe kunnen ze met zichzelf leven? Hebben ze dan helemaal geen geweten?

De cabal heeft gefaald in het verstoren van de eclips. Het was een spectaculaire gebeurtenis, die door velen werd gadegeslagen. De energie van de eclips filtert nog steeds naar de Aarde door. Veel dat voor jullie verborgen werd gehouden zal worden blootgelegd. De cabal zal niet langer in staat zijn om haar vuile streken te verbergen. Goede mensen zullen naar voren treden om de mensheid voor uitroeiing te behoeden. Verwelkom hen en werk met hen samen, want jullie zijn op Aarde om het menselijk ras te redden. Zorg dat je niet achterblijft.

Samen staan jullie sterk, verdeeld zullen jullie ten onder gaan. Vraag jezelf af hoe het mogelijk is dat maar 1% zich als een kanker over jullie wereld heeft kunnen verspreiden; om jullie en je regeringen te controleren.

Veronica koesterde de hoop dat Leo Varadkar, die kortgeleden in Ierland tot Premier werd verkozen, zou helpen Dave uit de gevangenis te krijgen. Maar net als alle anderen is hij enkel en alleen loyaal aan zijn cabal-meesters. Dit gebeurt steeds weer. Varadkar had niet eens de beleefdheid om een antwoord te geven.

Ierland zit er zo naast. Het buigt voor de cabal. Zullen de Ieren ooit ophouden te knielen, en kijken naar wie ze zijn en zich hun ware geschiedenis realiseren? Eén persoon in Ierland (ja, slechts één is naar voren getreden om Dave te helpen) D.E. heeft het op zich genomen hem te assisteren. Wij in de Geestenwereld danken hem. Eens zal hij het belang begrijpen van zijn toewijding aan Dave.

Wij in de Geestenwereld staan klaar om jullie te helpen. Wij staan in verbinding met diegenen op andere planeten die voorbereid zijn om in actie te komen om ervoor te zorgen dat de mensheid overleeft en gedijt in een wereld zonder de cabal. Tot voor kort waren jullie je totaal onbewust van hoe de cabal jullie leven domineert. Ze hebben in hun laboratoria ziekten gecreëerd zodat ze van de energie van jullie lijden kunnen genieten. Ze kijken hoe jullie in elke mogelijke leugen die ze jullie vertellen, trappen. Ze zijn meesters van propaganda. Maar aan hun heerschappij op Aarde komt een einde. Dit is wanneer ze op hun gevaarlijkst zijn. Hun aanvallen op Veronica, haar computer, en haar auto duren voort. Het zijn heel gevaarlijke vijanden. Dave en Veronica kunnen dat beamen.

Stuur alsjeblieft liefde en gebeden naar Dave. Hij lijdt omdat de cabal haat stuurt. Jullie hebben geen idee hoe krachtig de energie van haat is. Dat is de reden waarom ze het gebruiken.

Liefde is eveneens krachtig. Het wordt door de ontvanger gevoeld en het helpt de haat op te lossen. Het is in jullie belang om Dave te bevrijden aangezien de gehele mensheid zal profiteren. Elk land in de wereld zal profiteren van de energie die vrij zal komen wanneer hij zijn werk afmaakt. Dat is waarom de cabal zoveel moeite heeft gedaan om hem opgesloten te krijgen. Als hij niet belangrijk voor jullie was geweest, zou het ze niet kunnen schelen. We hebben gezien hoe slim ze waren om hem naar Amerika te krijgen. Drie landen hebben samengewerkt om dit te doen, Drie landen werkten samen om dit te doen, aangezien je alleen in Amerika een misdaad zou kunnen faken, Hollywood stijl, en iemand ervoor gevangen nemen. Het is een misdaad die nimmer plaatsvond. Het zou moeilijk zijn om zo’n misdaad in Engeland te faken.

Jullie, mijn vrienden, vechten voor je overleving. De cabal schreeuwt om een derde wereldoorlog. Het kan ze niet schelen wie deze begint. Oorlog leidt tenslotte de aandacht van de mensen van de cabal en hun kwaadaardige controle af. Oorlog levert ze, zoals altijd, veel geld op. Zij maken de bommen en dan kijken ze toe hoe mensen elkaar afmaken. Voor hen is het gewoon een spel.

Wordt wakker en zie de realiteit onder ogen. Doe je onderzoek. Alle antwoorden zijn te vinden. Probeer te begrijpen wie zij zijn en waarom ze op jullie wereld zijn. Ze zijn verantwoordelijk voor al het lijden, armoede en ziekte, en het is zo dat ze er altijd iets bij winnen.

Tezamen kunnen jullie triomferen. Geloof in je aangeboren kracht en je zult overleven. Beschouw religie en ras als wapens die worden ingezet om jullie te scheiden. Jullie worden tegen elkaar opgezet, dus wordt wakker.

Mijn lief, je doet al het mogelijke om je missie met Dave te vervullen. We erkennen de enorme omvang van waar je mee te maken hebt. Mensen zullen bijeenkomen om je te helpen. Het ontwaken is bezig!

We zijn bij je, mijn lief!

Altijd, je aanbiddende Monty

Gerechtigheid voor Dave McCann. Ierse man beschuldigd in Californië.
Gerechtskosten Fondsenwerving met GoGetFundingWebsite: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob/MarjaJe kunt Paypal gebruiken een bijdrage te doneren aan de Stichting
om te helpen het nieuwe Centrum in Ierland te realiseren.
Iedere financiële bijdrage, hoe klein ook, wordt enorm gewaardeerd.
Paypal

Of anders kun je onderstaande bankcodes gebruiken:

NATWEST BANK
ACCOUNT: THE MONTAGUE AND VERONICA KEEN FOUNDATION
IBAN: GB56NWBK60233682587809
BIC: NWBKGB2L

Let op! Voor betalingen vanuit Nederland, kies voor Wereldbetalingen (i.p.v. Europese betalingen).
Omdat Engeland nog eigen valuta heeft wordt de IBAN niet herkend bij de keuze: Europese betalingen.

Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!