Home > Nederlands > Montague Keen, 10 september 2017

Montague Keen, 10 september 2017

Het is met een zwaar gemoed dat ik vandaag met jullie schrijf. De vernietiging van de mensheid voltrekt zich voor jullie ogen, toch kiezen velen ervoor daar geen acht op te slaan. De cabal heeft jullie weersomstandigheden voor meer dan 50 jaar met succes gecontroleerd. Het was gebaseerd op het werk van Nicola Tesla dat van hem werd gestolen en misbruikt door de cabal. Dit was nimmer Tesla’s bedoeling, aangezien hij de wereld vrije energie wilde geven. HAARP, CERN en de basis op Antarctica werden in het leven geroepen met als doel totale controle. De capaciteit ervan om vernietiging te veroorzaken, is enorm. De drie machtszetels: de City van Londen, het Vaticaan en Washington DC hebben de controle in handen, niet de mensen waarop jullie stemmen, dat zijn slechts hun instrumenten. Niets is wat het lijkt. Ik heb jullie dit vele malen verteld, maar slechts weinigen hebben dit ter harte genomen. Wat er nu in Amerika gebeurt is net een horrorfilm. Je kunt het nauwelijks geloven. Helaas gebeurt het echt.

Die arme onfortuinlijke mensen worden bijeengedreven en “IN FEMA KAMPEN GELEID”, NIET WETENDE DAT HEN HET TEKEN VAN KAIN ZAL WORDEN GEGEVEN, HETGEEN HUN NOODLOT ZAL BEZEGELEN. Want 90% van het Amerikaanse volk is onwetend van hetgeen er feitelijk met hen gebeurt, ze geloven wat hen door de autoriteiten wordt verteld. De FEMA-kampen, met hun plastic doodskisten en guillotines, werden geprepareerd en zijn klaar voor dit moment. Jullie kracht ligt in jullie aantallen: want wanneer de 99% NEE zegt, is het NEE. Wees sterk en vertrouw erop dat jullie plaats op Aarde is. Verbind je met alle elementen van de Aarde.

De hele mensheid moet uitreiken naar het Amerikaanse volk. Stuur liefde en licht, zodat ze alles wat hen wordt aangedaan, overleven. Zet alle geschillen opzij en beschouw de mensheid als één geheel, dat behoefte heeft aan bescherming tegen de cabal. Deel informatie, want kennis is macht.

Jullie zijn er getuige van hoe eenvoudig het voor de cabal is om jullie levens te verstoren, jullie uit je huizen te verdrijven en totale chaos te veroorzaken. De cabal bezit de technologie en ze hebben deze overname al een hele lange tijd gepland. Jullie bezitten de macht om te weigeren jullie datgene af te laten nemen wat van jullie is. Laat hen zien dat jullie de Aarde niet aan hen willen overgeven. Deze strijd om de controle over de Aarde woedt overal om jullie heen. In je ziel weet je dat jullie zullen winnen. Geloof dus in jezelf, jullie wilskracht en de weigering je over te geven, want deze zaken zullen jullie standvastig doen zijn. Dit is de grootste uitdaging die jullie ooit onder ogen zullen moeten zien. Jullie gaan dit klaarspelen en de Aarde zal worden hersteld. Ik beloof jullie dat het leven op Aarde zal bloeien en welvarend zal zijn zodra jullie alles wat negatief is hebben verwijderd. Goede positieve energie zal zich over de Aarde verspreiden; dan zullen menselijk -, dierlijk - en plantenleven opnieuw opbloeien. Dit is wat jullie voor ogen dienen te houden, want dit is jullie doel. Beide zijden van het leven zullen ervoor zorgen dat de mensheid in staat is te overleven.

Ga alsjeblieft door Dave te steunen, of het nu door middel van gebed is, door het sturen van liefde en genezende energie, of via financiële steun. Hij weet wat er moet worden gedaan en hij is klaar om zijn rol te vervullen. De cabal heeft weer een aanval op hem uitgevoerd, maar ze zullen niet slagen. Als hij niet belangrijk was, zou geen tijd of energie aan hem worden verspild. Hij is heel blij met jullie hulp en dankt jullie ervoor.

Gerechtigheid voor Dave McCann, een Ierse man erin geluisd in Californië | Gerechtskosten Fondsenwerving met GoGetFunding

De timing voor de voltooiing van het project is juist. De waarheid dient naar buiten te komen en het recht moet zegevieren. De cabal kan niet worden toegestaan iemand vast te houden op grond van valse beschuldigingen. Californië = Corruptie: het is een van de zetels van corruptie. Dave is puur van ziel, niet toegerust om met het niveau van corruptie dat hem omgeeft, om te gaan. Hij heeft hulp nodig.

Mijn lief, weet dat de waarheid zal worden onthuld. Mensen hebben genoeg van corruptie en ze willen weer leven zoals het bedoeld is. Degenen in de cabal weten dat hun spel uit is en dat hun ondergang hen in het gezicht staart. Ze hebben geen andere optie. Wees dus genadig in VICTORIE.

Altijd, je aanbiddende Monty.


Ik ben een petitie gestart. Het enige wat ik nodig heb, zijn handtekeningen, om aan de gouverneur van Californië te overhandigen, en zo Dave McCann te bevrijden. Teken hem alsjeblieft.

Bevrijd Dave McCann | RootsAction


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob/MarjaJe kunt Paypal gebruiken een bijdrage te doneren aan de Stichting
om te helpen het nieuwe Centrum in Ierland te realiseren.
Iedere financiële bijdrage, hoe klein ook, wordt enorm gewaardeerd.
Paypal

Of anders kun je onderstaande bankcodes gebruiken:

NATWEST BANK
ACCOUNT: THE MONTAGUE AND VERONICA KEEN FOUNDATION
IBAN: GB56NWBK60233682587809
BIC: NWBKGB2L

Let op! Voor betalingen vanuit Nederland, kies voor Wereldbetalingen (i.p.v. Europese betalingen).
Omdat Engeland nog eigen valuta heeft wordt de IBAN niet herkend bij de keuze: Europese betalingen.

Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!