Home > Nederlands > Montague Keen, 20 augustus 2017

Montague Keen, 20 augustus 2017

Voor jullie is het moment gekomen om je bewustzijn te verhogen, om je als één te verenigen en om op de 21e Augustus voor de gehele mensheid de prachtige energie van de eclips te absorberen. Onderschat het belang van deze eclips niet. Geef de cabal niet de ruimte je deze unieke kans te ontnemen om jullie macht terug te nemen. De cabal is in de afgelopen paar weken druk bezig geweest onrust, schietpartijen, aanvallen etc. te veroorzaken om op die manier angst en ongerustheid bij jullie op te roepen, waardoor jullie niet volledig je aandacht richten op het terugeisen van je macht. Het is allemaal zo duidelijk. Steeds opnieuw spelen zij hetzelfde spel. Helaas vallen velen van jullie hieraan ten prooi.

Zie het voor wat het is: MINDCONTROL van de massa. Angst is het meest krachtige wapen van de cabal. Kijk naar de TV’s en in de kranten waar jullie voortdurend worden gebombardeerd met de angst voor kanker, wat door Natrium Bicarbonaat (zuiveringszout) kan worden voorkomen en zelfs genezen. Ze hebben de angst voor hartaanvallen en beroertes opgevoerd; die allemaal worden veroorzaakt door de cabals’ chemtrails, fluoride en het voedsel waaruit alle voedzaamheid is verwijderd. Jullie leven niet werkelijk, maar zijn louter de woeste aanvallen aan het overleven die op jullie worden afgevuurd. Ze bezitten en controleren alle medicijnen en ze bepalen wat de artsen jullie kunnen voorschrijven. Elke arts die bereid is om iemand te vaccineren dient te allen tijde te worden vermeden. Het bewijs is overal voorhanden, zodat eenieder kan zien hoe gevaarlijk vaccinaties zijn. Jullie moeten leren jezelf tegen de plannen van de cabal te beschermen.

Concentreer je op 21 Augustus op de meditatie die over de hele wereld wordt uitgevoerd. Maak er deel van uit, verbind je als Eén. Doe dit voor jezelf en voor de gehele mensheid. Verwijder alle afscheidingen van ras en geloofsovertuigingen, afscheidingen die door de cabal zijn aangebracht om op die manier via het principe van verdeel en heers aan de macht te kunnen blijven. Het is hun enige manier van controle, waar jullie niet aan zouden moeten toegeven, want het geeft hen macht over jullie. Hoeveel langer kijken jullie nog toe hoe het menselijk leven op Aarde wordt vernietigd? Ongeacht wat ze zeggen, ze verachten al het menselijk leven. Wat is er nog meer nodig voordat jullie hiervoor wakker worden? Jullie kracht ligt in je aantal. Gebruik deze kracht op 21 Augustus om de cabal te laten zien dat jullie zover zijn om je te verenigen en de macht voor de hele mensheid terug te nemen.

Word opnieuw de spirituele wezens die jullie, voordat de cabal op Aarde verscheen, zijn geweest. Er zijn er die zo kwaadaardig zijn dat ze iedere tegenstand tegen hun overname van de Aarde uit de weg zullen ruimen. Hun macht ligt in het geld. Ze zetten dit tegen jullie in. Ze hebben het met dit als enig doel gecreëerd. Jullie zijn hiervan slaven geworden. Op dit moment kunnen jullie je een leven zonder geld niet voorstellen, maar wanneer jullie het Licht omarmen, zal alles duidelijk worden. Vanaf andere planeten zullen jullie hulp ontvangen, planeten waar wordt gewacht en toegekeken en waar men klaar staat om met alle hulp die jullie nodig hebben, naar voren te komen. Jullie hebben werkelijk vrienden in hogere sferen die bereid en in staat zijn jullie door deze transitie heen te helpen. Heb vertrouwen en gezamenlijk zullen jullie het klaarspelen. Nu kunnen jullie je het niet voorstellen, maar jullie zullen je verheugen wanneer overal vrede en harmonie bestaat. Jullie zullen je afvragen hoe je ooit datgene wat de cabal op jullie heeft afgevuurd hebt kunnen overleven. Degenen die zich in deze tijd op Aarde bevinden, bezitten het vermogen en de wilskracht om door de chaos van deze transitie heen te geraken. Steun elkaar in de veranderingen die moeten plaatsvinden. Er is niets om angst voor te hebben, behalve de angst zelf en de cabal zal iedere kans grijpen om die bij jullie op te roepen.

Tezamen zullen Julie het leven op Aarde opnieuw opbouwen. Samen, met één doel voor ogen: vrede en harmonie voor iedereen. Goed, voedzaam voedsel zal opnieuw worden geproduceerd.

Gedurende mijn leven op Aarde heb ik landbouw gestudeerd. Ik bezat een boerderij waar ik voedsel produceerde. Dus ik weet hoe het moet worden gedaan. Het gaf me zoveel vreugde om gewassen te zien bloeien en groeien, wetend dat het voor het levensonderhoud van de mensheid was.

Hulp en advies zal beschikbaar zijn. Jullie zullen in je overlevingsstrijd niet alleen staan. Dit is het grootste avontuur dat de mensheid ooit is aangegaan. Alle grootse zielen die de Aarde ooit bewandeld hebben, bereiden zich voor om jullie te helpen. Jullie staan niet alleen.

Er dienden stappen te worden genomen om voor Dave McCann gerechtigheid te krijgen, zodat hij zijn missie t.b.v. de mensheid kan voltooien. We hebben vernomen dat de cabal van plan is om hem vele jaren gevangen te houden. Ze bezitten geen enkel bewijs tegen hem. Ze hebben gebruik gemaakt van GEFINGEERDE MOORDEN, door twee vrouwelijke lichamen in te zetten die ze uit een mortuarium hebben gehaald. De cabal heeft het in scene gezet om Dave McCann vervolgens via hersenspoeling wijs te maken dat hij het heeft gedaan. Ik, Montague Keen, verzeker jullie dat Dave McCann nog nooit iemand heeft vermoord. Het betrof een valstrik. Deze man is 100% ONSCHULDIG. Geven jullie de cabal toestemming om hem gevangen te houden? Dave heeft voor de mensheid werk te doen. Dit is de reden waarom de cabal hem in de val heeft gelokt.

Help alsjeblieft, hoe klein je bijdrage ook is, gerechtigheid voor hem te krijgen. Al het bewijs laat duidelijk zien dat de twee vrouwen naar buiten de V.S. zijn gevlogen. Het is bekend waar zij zich bevinden. We danken jullie oprecht voor je hulp, of dat nu via geld is of via gebed.

Mijn lief, verwelkom de nieuwe energie met open armen. Veranker het voor de gehele mensheid, zodat de ketenen kunnen worden verwijderd en de mens opnieuw van vrijheid van gedachten, woord en daad kan genieten. Vrede en gerechtigheid voor eenieder.

Gerechtigheid voor Dave McCann. Ierse man beschuldigd in Californië.
Gerechtskosten Fondsenwerving met GoGetFunding

Ik sta achter je, mijn lief, bij alles wat je doet.

Altijd, je aanbiddende

Monty.Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob/MarjaJe kunt Paypal gebruiken een bijdrage te doneren aan de Stichting
om te helpen het nieuwe Centrum in Ierland te realiseren.
Iedere financiële bijdrage, hoe klein ook, wordt enorm gewaardeerd.
Paypal

Of anders kun je onderstaande bankcodes gebruiken:

NATWEST BANK
ACCOUNT: THE MONTAGUE AND VERONICA KEEN FOUNDATION
IBAN: GB56NWBK60233682587809
BIC: NWBKGB2L

Let op! Voor betalingen vanuit Nederland, kies voor Wereldbetalingen (i.p.v. Europese betalingen).
Omdat Engeland nog eigen valuta heeft wordt de IBAN niet herkend bij de keuze: Europese betalingen.

Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!