Home > Nederlands > Montague Keen, 27 maart, 2016

Montague Keen, 27 maart, 2016

Mijn lief, ik heb mijn onderzoeken aan deze kant van het leven afgerond. Ik bereid me nu voor om op Aarde te materialiseren, deze keer op een meer publieke manier. Ik heb belangrijke informatie die ik wil delen. Jullie planeten lopen niet meer synchroon. De mensheid loopt gevaar op botsingen. Dit kan niet worden toegestaan. Liefde zal jullie wereld genezen. Een paar jaar geleden heb ik jullie verteld dat ik me aan het voorbereiden was om publiekelijk op Aarde te materialiseren met diepgaande boodschappen voor de mensheid. Jij vertrouwde me, mijn lief. Je geloof en vertrouwen in mij is uitmuntend. Je wankelde nooit, zelfs niet toen anderen je openlijk aanvielen en belasterden. Je wist zonder te twijfelen dat ik een man van mijn woord ben. We zullen onze missie volbrengen. De vertraging was onvermijdelijk aangezien het Duister recentelijk haar best heeft gedaan om te voorkomen dat wij onze taak konden uitvoeren. De aanvallen op je leven werden met de hulp van vrienden weerstaan.

De ENERGIE in Ierland is dit weekend van Pasen prachtig om waar te nemen. Jullie hebben te zien gekregen hoe oude kennis, heilige symbolen en geometrie nog steeds worden gebruikt om de mensheid in duisternis, onderwerping en onder controle te houden. Jullie kregen het directe verband te zien dat Mekka heeft met TARA HILL; het gaat door tot in Washington DC. Deze Ierse Energie wordt gebruikt om de V.S. machtig te maken. CERN en AREA 51 onttrekken eveneens energie vanuit Tara. Ook het Vaticaan ontneemt energie aan Tara. Heilige symbolen worden openlijk gebruikt om de mensheid te controleren en te vernietigen. Op ieder gebouw dat in het bezit is van de Cabal zijn de symbolen openlijk te zien. De oude kennis en geschiedenis van deze symbolen werd voor de mensheid verborgen gehouden en iedere dag worden ze op elke manier tegen jullie ingezet. Jullie hoeven alleen maar naar het Vaticaan te kijken om deze kwaadaardigheid open en bloot tentoongespreid te zien. Het Vaticaan denkt dom genoeg dat omdat het, door hun regelrechte LEUGENS omtrent de dood en de hel etc, zoveel ANGST in de mensheid heeft ingeprent, dat de mens het nooit zou aandurven om er vraagtekens bij te zetten. Maar hun tijd is voorbij. Het Vaticaan is ontmaskerd voor het kwaad dat het is; haar centrale systeem ligt in duigen.

Toen jullie op de kaart het Systeem van Controle bekeken, waren jullie geschokt om te zien dat hoewel de Cabal beweert dat er overal conflicten zijn, er in werkelijkheid enkel samenwerking en controle te zien is. Nu is het zichtbaar dat het allemaal met elkaar in verbinding staat. Ze werken als één samen om de mensheid te controleren. De Tempelberg, Corona, Washington, het Verenigd Koninkrijk, Jeruzalem, Mekka, het Vaticaan, CERN, Area 51: ZE ONTTREKKEN ALLEMAAL ENERGIE AAN TARA.

Tara

Tara

Het is sowieso een wonder dat het Ierse volk erin slaagt om te overleven. Het is de verbinding van het Ierse volk met de BRON dat haar, ondanks alles dat op haar werd en wordt losgelaten, geholpen heeft te overleven. Wanneer Ierland eenmaal losbreekt uit de centrale matrix, ZAL DE HELE WERELD VRIJ ZIJN.

Jullie zijn zover gekomen in de ontmaskering van de corruptie. Jullie zijn er bijna. De Mensheid was in het bezit van VRIJE WIL maar koos het verkeerde pad. Het Vaticaan maakte gebruik van GEWELD om jullie in haar overheersing te trekken. Jullie hebben vanaf dat moment een hoge prijs betaald voor deze fout. Kom samen, geloof in jezelf en ga voort in het absolute vertrouwen dat jullie jezelf en de Aarde zullen bevrijden.

Ierland heeft nu totale vrijheid nodig van de GIEREN die haar ENERGIE STELEN en elke manier die hen ter beschikking staat gebruiken om ervoor te zorgen dat het Ierse volk niet ontwaakt t.a.v. WIE ze zijn en wat het eiland Ierland is. In 1916 kwamen de Ieren in opstand en eisten vrijheid. Nu, in 2016, MOET DEZE TAAK WORDEN AFGEMAAKT. JULLIE WILLEN TOTALE VRIJHEID. Elk land zal jullie volgen door de deur naar vrijheid. Deze deur moet worden geopend. Doe dit en het kwaadaardige controlesysteem van het Vaticaan en haar medeplichtigen zal iets uit het verleden worden, snel vergeten.

Ga met vertrouwen voorwaarts, wetende dat jullie op de juiste weg zijn. Geloof me, mijn vrienden, dit KWAADAARDIGE CONTROLE SYSTEEM moet allereerst uit Ierland worden verwijderd, AANGEZIEN DIT IS WAAR HET ZIJN ENERGIE EN MACHT VANDAAN KRIJGT. Ierland zal de deur creëren waar alle andere landen doorheen zullen lopen. De energie die van Ierland is gestolen wordt gebruikt om oorlogen, vernietiging en allerlei soorten controle aan te sturen. Dit moet worden voorkomen. Er wordt veel onthuld dat jullie kan schokken en van streek kan brengen, maar het is tijd om dapper te worden en vooruit te gaan naar een nieuwe manier van leven op Aarde, waar vrede, harmonie en liefde regeren. Het is de juiste tijd. NU is het tijd.

Vier de Paasopstand van 1916. Gebruik die als aanmoediging voor de mensheid om op te staan tegen de tirannie van haar onderdrukkers. Ga voorwaarts met liefde in jullie harten.

Mijn lief, geniet vandaag van de tijd met je familie. Je werkt hard om manieren te vinden om de mensheid vooruit te helpen. Dank je voor het verplaatsen van mijn as. De oude plek veroorzaakte problemen, aangezien het zonlicht op de urn op mijn bureau te heet was. Ik kon het voelen. Ik zal je laten weten als het weer verplaatst moet worden.

Laten we voortgaan met liefde in onze harten.

Voor altijd, je aanbiddende Monty


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob/MarjaJe kunt Paypal gebruiken een bijdrage te doneren aan de Stichting
om te helpen het nieuwe Centrum in Ierland te realiseren.
Iedere financiële bijdrage, hoe klein ook, wordt enorm gewaardeerd.
Paypal

Of anders kun je onderstaande bankcodes gebruiken:

NATWEST BANK
ACCOUNT: THE MONTAGUE AND VERONICA KEEN FOUNDATION
IBAN: GB56NWBK60233682587809
BIC: NWBKGB2L

Let op! Voor betalingen vanuit Nederland, kies voor Wereldbetalingen (i.p.v. Europese betalingen).
Omdat Engeland nog eigen valuta heeft wordt de IBAN niet herkend bij de keuze: Europese betalingen.

Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!