Home Channeling? Onze channelers Over ons Contact


Home > Nederlands > Montague Keen, 10 maart 2013

Montague Keen, 10 maart 2013

Wanneer je om je heen kijkt, mijn lief, kun je goed zien aan wat er in veel landen gebeurt wanneer mensen samenkomen, en ook uit de vele e-mails die je ontvangt dat de ‘shift’ is begonnen en aan kracht wint. Het 3D controlesysteem verliest elke dag meer terrein, binnen enkele weken wordt dat voor iedereen duidelijk. Ik heb je verteld dat vele machtige wezens uit lang vervlogen tijden naar de Aarde zijn teruggekeerd. Ze maken zichzelf bekend en leiden ons voorwaarts op de weg om de volledige transformatie van de planeet te bewerkstelligen.

Dit is wat er duidelijk gebeurt in Ierland, nu mensen de corrupte organisaties aanpakken die tot nu toe elk aspect van hun leven beheersten. De Ieren tonen waardigheid en respect wanneer ze samenkomen om corrupte praktijken aan de kaak stellen en recht eisen. Omdat ze deze methode hanteren zullen ze succesvol zijn. Het is de enige manier om met de corrupten om te gaan. Ze slagen erin alles dat corrupt is aan de kaak te stellen en je weet dat ONTHULLING hetgeen is dat de Cabal vreest. Tot nu toe hebben ze alles gecontroleerd, maar dit is niet langer het geval. De mensen hebben de controle overgenomen. Zij zijn de leiders in deze strijd. Ze oogsten bewondering van beide zijden van het leven.

Wanneer jullie je realiseren wat mogelijk is door alleen maar samen te komen en vreedzaam actie te ondernemen, zullen jullie je realiseren wat de kracht is van de 99%. Er kan niet langer tegen jullie worden gelogen. Jullie kijken nu door alle leugens heen en vragen je af hoe jullie ooit door zulke mensen in de maling konden worden genomen. Wees je er van bewust dat de Cabal elke truc in haar omvangrijke repertoire zal proberen om jullie dienstbaar aan haar te houden. De deur naar verlichting staat voor iedereen open. Het is aan jullie om te besluiten of je er doorheen loopt. Sta angst niet toe je tegen te houden.

Wij in de geestenwereld staan je elke stap op de weg bij. We laten je de weg voorwaarts zien maar we kunnen je hem niet opduwen. Dit is een menselijk probleem en het is nodig dat de mensheid actie onderneemt om het op te lossen. De poppetjes die doen alsof ze besluiten nemen worden nu zo evident dat ze er belachelijk beginnen uit te zien. Zelfs zij zullen zich realiseren dat hun spel uit is, ze zullen zich terugtrekken. Ze proberen mensen er van te overtuigen dat er nog een oorlog nodig is. Jullie weten waarom ze oorlog willen en waarom ze toestanden creëren en er vervolgens op aandringen dat mensen gered moeten worden, terwijl de hele tijd de wereld alleen maar uit hun klauwen gered moet worden. Deze mensen hebben geen geweten. Ze denken dat ze door kunnen gaan de wereld te beduvelen met hun vrome woorden.

Elke dag worden er meer verschrikkingen aan de kaak gesteld. Dit moet gebeuren omdat de duistere garde aan de kaak moet worden gesteld, om te voorkomen dat dergelijke verschrikkingen nooit opnieuw zullen gebeuren. De slachtoffers moeten erkend en gecompenseerd worden voor hun lijden. Wanneer de Vaticaanse bestanden openbaar bezit worden zal de volle omvang van hun criminele activiteiten bekend worden. Dan, en alleen dan zal de wereld volledig begrijpen wat er gedaan werd toen hun overname plaatsvond, en, net zo belangrijk, met wie ze samenwerken.

Wanneer alles dat slecht en corrupt is verwijderd is, zal jullie wereld verenigd zijn, met alle mensen die samenkomen en hun kennis delen om landen te helpen die expres onderdrukt werden om door de machtigen geplunderd te worden. Er is een enorme rijkdom aan oude kennis in die landen, die jullie werd onthouden. Jullie leerden alleen hetgeen de corrupten wilden dat jullie leerden, en daarmee werd jullie geest (mind) beheerst. Jullie zorgen, vanwege jullie verlangen naar waarheid, voor de veranderingen die het leven op Aarde volledig zullen wijzigen. Jullie zorgen ervoor dat de toekomst van de mensheid zeker is en dat de Aarde zichzelf zal herstellen, zonder bemoeienis van kwade krachten van buiten. Het is een enorme taak maar eentje die jullie vrijwillig op je namen. Hier in de Geestenwereld kijken we niet naar verschillen zoals op Aarde, waar jullie werden aangemoedigd verschillen tussen rassen en religies te erkennen. Deze ‘verschillen’ werden gecreëerd om onderlinge moeilijkheden te veroorzaken en tot nu toe werkte dat. Maar hun hersenspoeltactieken werken niet langer en jullie kunnen niet meer zo gemakkelijk om de tuin worden geleid. Jullie voelen je nu bevrijd en zijn in staat leugens van de Echte Waarheid te onderscheiden. De toekomst is van jullie, behandel haar met zorg en onderscheidingsvermogen. Jullie hebben meer bereikt dan je je realiseert. Jullie zijn het duister van controle te boven gekomen en kunnen nu de toekomst duidelijk zien. Jullie zijn samengekomen – alle verschillende nationaliteiten en geloofssystemen – allen willen hetzelfde doel en dat is de verwijdering van de corruptie. Nooit meer zullen jullie elkaar vermoorden in een oorlog. In samenzijn is er geen grens aan wat jullie kunnen en zullen bereiken. Het oude systeem kan nooit meer terugkomen: het is afgelopen. Jullie zullen leren elkaar bij de hand te nemen in vriendschap en samenwerking. Jullie hebben veel te delen en elkaar veel te leren.

Mijn lieve vrouw wil dit zo graag zien gebeuren. Het is altijd haar droom geweest om iedereen in vrede met elkaar te zien leven, en met rechtvaardigheid voor allen. Ik heb haar beloofd dat ze dit zal zien. Het is nu aan jullie allen, hoe gauw dit zal gebeuren. Wanneer jullie eenmaal de beslissing nemen om voorwaarts te gaan, kan niets jullie in de weg staan. De Cabal kan niet iedereen controleren.

Als jullie volledig ontwaakt zijn zullen jullie je andere levens die jullie geleefd hebben beginnen te herinneren. Dit zal zorgen voor het begrijpen waarom jullie nu op Aarde zijn in deze overgangstijd en wat jullie rol is in alles wat er gebeurt. Ook waarom jullie je met bepaalde mensen hebt verbonden. Dit is het grootste avontuur van jullie vele levens op Aarde.

Wees er voor elkaar zoals ik er mee doorga er voor Veronica te zijn. Steun en bemoedig elkaar. Samen zijn jullie onoverwinnelijk.

Mijn lief, het is allemaal in goddelijke handen, en weet met deze verzekering, dat alles volgens plan zal verlopen. Het is een moeilijk pad, maar weet in je hart dat je het kunt en zult doen wanneer de tijd rijp is.

Geniet van alle bloemen die je deze Moederdag (Mothering Day, 10 maart in Engeland) kreeg. Het is prachtig om ons huis gevuld te zien met bloemen. Je bent niet alleen, mijn lief, je hebt nu vrienden over de hele wereld, die met je zijn en die je liefde sturen. Ze zullen er zijn om het met ons te vieren wanneer ons project klaar is. Het is allemaal onder controle. Je weet dat je me kunt vertrouwen. Ik zal je nooit op enigerlei wijze teleurstellen. Ik ben en zal altijd zijn, jouw toegewijde, Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!
 


Share |

Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl


Galactic Channelings

Create Your Badge