Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, July 30, 2012

SaLuSa, July 30, 2012

Lieve Mensen zoals jullie horen van verschillende bronnen, is het punt bereikt dat er goddelijke instructies zijn gegeven dat zonder vertraging actie wordt ondernomen om onze aanwezigheid aan te kondigen. Wij hebben erg veel geduld getoond en jullie leiders alle mogelijkheden gegeven om de stappen te ondernemen die nodig zijn om jullie te bevrijden van de controle van de illuminati. Wij weten dat zij net als vele andere mensen angstig voor ze zijn, maar die angst moet opzij gezet worden opdat de waarheid naar buiten kan komen. De Olympiade is het raamwerk dat wereldwijde aandacht krijgt, en we kunnen geen betere manier bedenken om het bekend te maken. De tijd gaat snel en we moeten de kans krijgen onszelf aan jullie bekend te maken.

Sommigen zullen ervoor blijven kiezen om onze berichten niet te geloven, maar dat is hun vrije keuze om te doen die wij zullen respecteren. Hoewel, daar is het belangrijke gegeven van Ascentie en nog veel te doen in deze laatste dagen, en we kunnen niet langer wachten. Onze bondgenoten zijn zover gegaan als hetgeen we van ze konden verwachten, en ze hebben complete vrijheid nodig om verder te gaan met hun laatste verantwoordelijkheden. Dus binnenkort zal het vereffeningsproces kunnen doorgaan zonder verdere vertraging van de duistere Mensen. Jullie levens zullen in enige mate op z’n kop gezet worden, al zijn vele mensen daar al op voorbereid. Wij hopen dat enige leiders aandacht besteden aan ons verzoek en niet wachten totdat wij genoodzaakt zijn om ons erin te mengen, maar indien nodig zijn we er klaar voor.

De komende tijd zal laten zien wie er van het Licht zijn, daar ze bekwaam zijn om met onze zegen naar de voorgrond te stappen en de teugels over te nemen van diegenen die dat niet zijn. Wij willen alle acties stopzetten welke reeds geïntroduceerd zijn en worden voorgesteld, die met opzet gericht zijn om het kleine beetje vrijheid dat jullie nog hebben belemmeren. Jullie hebben goede zielen van het Licht die in deze tijd hier zijn om deze materie aan te kunnen. Tot nu toe hebben jullie teveel mensen op hoge posities gehad die corrupt zijn geworden, en weten jullie niet wie jullie kunnen vertrouwen. Dat moet veranderen en wij zijn degenen die jullie helpen, daar wij precies weten welk niveau van Licht mensen hebben en of ze eerlijk zijn en bewezen hebben dat het belang van anderen hun aan het hart gaat.

Wij weten dat jullie over de vele jaren, jullie deel van teleurstellingen hebben gehad, toen jullie verwachtingen om verschillende redenen zijn verdraaid. Hoewel , wij zijn bekrachtigd door God en we zien geen reden waarom het grote spektakel van de Olympiade, geen toneel kan zijn voor de aankondiging van ons bestaan en dat wij onderdeel worden van jullie evolutie. Het einde van deze cyclus is op zichzelf een historische gebeurtenis waarover lang gesproken zal worden door dit hele Universum. Zoals we jullie vaak verteld hebben, jullie Ascentie met Moeder Aarde is een unieke gebeurtenis. Op jullie verzekerde succes rust de toekomst van het gehele Universum, en vele bevolkingen kijken met grote bewondering naar jullie aanstaande Ascentie.

Ook al hebben jullie je voor deze tijd voorbereid, weten we dat het jullie adem zal benemen daar het een enorme gebeurtenis is van wereldwijde proporties. Op de één of andere manier is iedere ziel erbij betrokken en wordt er zorg voor gedragen. Wat God betreft zijn er geen fouten en alleen perfectie, dus kun je er van op aan dat op het juiste moment iedereen daar is waar ze behoren te zijn. Jullie hebben een lange reis gehad die jullie geleid heeft tot waar jullie vandaag de dag zijn, en jullie toekomst zal een voortzetting zijn in de volgende fase van jullie evolutie. Maak je niet druk wat dat precies voor jou betekent, daar het je op de juiste tijd verteld zal worden. Wees gerust dat vele spirituele Wezens jouw reis delen en jou beter kennen dan dat je jezelf kent, en zal je vooruitgang plaatsvinden op een manier die precies goed is voor jou.

Lichtwerkers kunnen enige verantwoordelijkheid nemen door er voor te zorgen dat de mensen om hen heen kalm blijven en niet angstig zijn over wat er om hen heen gebeurt. We kunnen alles niet behapstukken in een paar dagen, maar zullen snel de vrijheid en de mogelijkheden hebben om jullie direct toe te spreken. Wij gebruiken niet dezelfde methoden als jullie, welke voor ons verouderd zijn, en die van ons zijn zo dat geen resterende leden die tegen ons zijn kunnen voorkomen dat we met jullie communiceren. Wij kennen jullie goed en hebben vele bekende precieze verblijfsplaatsen en zijn bekwaam om details over te brengen welke jullie zullen begrijpen. Wij zijn net zo opgewonden als jullie met het vooruitzicht elkaar eindelijk te ontmoeten, maar alles op zijn tijd en de erkenning van ons bestaan is het allerbelangrijkst.

Dat maakt het voor ons mogelijk om geïdentificeerd te worden met de vele manieren waarop wij jullie beschaving reeds geholpen hebben, daar veel van ons werk uitgevoerd is zonder enige publiciteit. Het gaat duizenden jaren terug toen jullie in meerdere levens reïncarneerden in de vele Rassen die op jullie Aarde bestaan. Het is allemaal onderdeel van jullie ervaringen die voor jullie spirituele groei zorgden, voor jullie begrijpen op jullie terugweg naar de hogere dimensies waar jullie vandaan komen. Houdt in gedachten dat jullie je vrijwillig opgaven voor jullie Aardelevens, die jullie zo veel mogelijkheden gaven om de dualiteit te ondervinden. Jullie zijn er allemaal de betere van geworden en zoals je zou kunnen zeggen, hebben jullie je sporen verdiend en wel op grootse wijze. Jullie hoeven die ervaringen niet te her-leven tenzij om welke reden dan ook jullie dat zouden willen.

Jullie dienen de werking van de verschillende tijdslijnen en vele verschillende dimensies nog volledig te begrijpen, maar alles op zijn tijd wanneer het `t meest waardevol voor jullie is. Hoewel wij vertellen jullie dat alles dat ooit was nog steeds bestaat op enig niveau, daarom kunnen jullie terug gaan in de tijd en jullie vorige levens her-leven. Natuurlijk kunnen jullie ook in de toekomst reizen en alle mogelijkheden zien. Het is wat vele zieners gebruikt hebben om de toekomst te voorspellen, maar het is natuurlijk onderhevig aan verandering. Daarom is het beste advies om niet teveel vast te houden aan oude voorspellingen, omdat in de loop van tijd de uitkomst van de gebeurtenissen kan veranderen. Een voorbeeld is jullie huidige tijd die bij lange na niet zo rampzalig zal zijn dan eerst voorzien werd. Jullie hebben jullie zelf en Moeder Aarde omhoog gebracht, en het Licht is zoveel groter geworden dat het pad geplaveid werd voor veel meer vredelievende veranderingen dan voor mogelijk werd gehouden.

Ik ben SaLuSa van Sirius, en velen van jullie weten al dat deze komende week de laatste kans is voor jullie leiders om op onze eisen te reageren. Wanneer we wederom genegeerd worden, zullen we zelf voortgaan, en onszelf wereldkundig maken op zo’n manier dat onze aanwezigheid niet langer genegeerd of verborgen kan worden. Ja, we hebben als ‘deadline’ zaterdag 4 augustus in gedachten en niet later, voordat we zelf zullen optreden.

Dank je SaLuSa.
Mike Quinsey.


===============================================================================

Lieve Vrienden,


Ik voel dat ik mijn mening moet geven over hetgeen ik voel betreffende Disclosure waarnaar gerefereerd wordt in SaLuSa’s bericht van vandaag de 30ste juli. Het zou antwoord moeten geven op vragen die gesteld worden, en hopelijk meer Licht schijnen voor een beter begrip van hetgeen zich achter deze gebeurtenissen bevindt.

Natuurlijk heb ik diep nagedacht wat voor soort bericht ik vandaag zou krijgen, daar het vreemd zou zijn wanneer er geen referentie zou zijn naar eerdere berichten over Disclosure. Ik ondervond dat die van mij zeer sterk door kwam waardoor ik me zeker voelde dat het echt was. Na het ontvangen te hebben, heb ik de inhoud natuurlijk goed overwogen, en het kwam mij voor dat er absoluut een geconcentreerde focus was op de Olympische Spelen in Londen. Dat het ook geen toeval was dat de ‘live’ Sky T.V. uitzending van de openingsceremonie, een Ruimte Schip liet zien die alles observeerde en duidelijk zichtbaar was op de achtergrond toen het vuurwerk spektakel plaatsvond.

Ook is het benoemd in iemand anders’ bericht, dat het het hoger plan was dat de Olympiade in Londen gehouden zou worden, en ik denk omdat Groot Brittannië gezien wordt als het Hart Chakra van Moeder Aarde. Wat er ook gebeurt ik geloof dat het Licht heel veel sterker is geworden als resultaat hiervan. Ook voel ik dat het voor bescherming heeft gezorgd tegen pogingen van de duistere Mensen om zich met de Olympiade te bemoeien, en wat kan een betere gelegenheid zijn om Disclosure onder de aandacht van het publiek te brengen.

Zoals ik het bekijk is de enige mogelijkheid dat de voorgestelde dag voor Disclosure zou veranderen zal zijn door Goddelijk bevel en zoals we vaker zeggen, het staat niet in steen geschreven. SaLuSa wijst dit aan door te verwijzen naar de Disclosure datum van zaterdag 4 augustus als zijnde de “bedoeling”, zodoende verandering openlatend wanneer dit nodig geacht wordt. De duistere Mensen zouden graag deze gebeurtenis gebruiken voor hun eigen agenda, en het is reeds geopperd dat een valse buitenaardse aanval was gepland met gebruikmaking van echte voertuigen en holografische projecties. Hoewel, men zou denken dat dit in geen geval zou worden toegelaten. Aan de andere kant kan het zo zijn dat wanneer het zou worden gestopt terwijl het zich voordoet, om aan een ieder te laten zien dat het een ‘valse vlag’ aanval is, georganiseerd door de illuminati. Wat er ook gebeurt, de waarheid betreffende UFO’s en Buitenaardsen kan niet langer worden ontkend, en ik hoop dat sommige leiders naar buiten komen met de waarheid zoals werd gevraagd. Voor mijzelf zou niets beter zijn dan dat het van President Obama zelf zou komen, waarvan ik nog steeds standvastig geloof dat hij een groots Lichtwezen is, en leiding zal geven aan de rest van de wereld.

De komende dagen zullen gevuld zijn met verwachting en opwinding, en ik hoop dat we een grote stap voorwaarts zullen zien die aan onze verwachtingen zal voldoen.

In Liefde en Licht. Mike Quinsey


Website: Tree of the Golden Light
Vertaling: Andre


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!
Share |

Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl
Deze site willen wij ook in het Engels vertalen, en hiervoor zoeken we nog vertalers.
Er zijn geen vereisten, behalve dat je beheersing van het Engels heel goed moet zijn.
Als je mee wilt doen aan dit project, kun je je hier aanmelden!