Home > > Mike Quinsey – 29 juni 2018

Mike Quinsey – Channeling van zijn Hogere Zelf - 29 juni 2018

Mike Quinsey

Op één niveau is er enige opwinding, omdat de aanwijzingen lijken te suggereren dat kwesties met betrekking tot de herwaardering van de valuta's zijn gevorderd en bijna klaar zijn om te worden vrijgegeven. Opgemerkt moet echter worden dat de voltooiing van de transacties op zich nog niet noodzakelijk betekend dat het groene licht is gegeven om door te gaan. Het is zo'n belangrijke stap om te nemen dat de beslissing zal worden genomen door diegenen die een volledig beeld hebben van de waarschijnlijke uitkomst. De uitkomst is echter verzekerd en absoluut niets zal de vele veranderingen kunnen voorkomen die de mensheid zullen verheffen. Blijf gefocust op een succesvol resultaat en jullie zullen eraan meehelpen dat het eerder dan later komt.

Planeet Aarde gaat op weg naar een nieuw gebied van Ruimte waar de vibraties hoger zijn. Jullie zullen nu wel weten dat zo'n verandering in jullie voordeel is, maar totdat jullie erin zitten, kun jullie niet echt waarderen hoe het is. Met name zullen de zielen van een lagere vibratie uiteindelijk een apart pad moeten volgen om hun gekozen manier van leven voort te zetten. Het is de vrije wil die op zijn best werkzaam is, wanneer er geen druk wordt gelegd op de zielen die net als elke andere hun juiste pad hebben uitgezet. Zoals jullie ongetwijfeld weten, kun je in geen geval in een vibratie blijven die hoger is dan de jouwe. Evolutie is desalniettemin nog steeds aan de gang, ook al is dit in een trager tempo, en dat komt vooral omdat lessen keer op keer moeten worden geleerd.

De veranderingen in vibratie beginnen al een effect te hebben, en jullie hebben misschien gemerkt dat er nu meer mensen zijn dan voorheen die ruim 1.83 mtr. lang zijn, van een slanke bouw en geen uitzondering vormen. Naarmate de jaren verstrijken, zullen er geleidelijk meer en meer worden en uiteindelijk zal het normaal zijn. In jullie recente geschiedenis zijn er verschillende groepen mensen van alle hoogtes geweest, zelfs ongelooflijk en ruim 2.13 mtr. lang of meer. Een deel ervan heeft betrekking op eerdere perioden waarin er nog experimenten plaatsvonden om de ideale menselijke vorm te vinden. In het recente verleden werden ook buitenaardse wezens voorgesteld, zoals de 'lange schedel'-wezens. Homo sapiens zijn de voltooide vorm en zijn nu geschikt voor alle verschillende Rassen, en is buitengewoon succesvol gebleken.

Veel van de nieuwe uitvindingen staan ??klaar voor de geschikte tijd waarbinnen ze veilig kunnen worden geïntroduceerd. Of je ze allemaal neemt, dat is jouw vrije wil, maar waar het nodig wordt geacht, wordt meer nadruk gelegd op de dingen die jullie nodig hebben. De barre levensomstandigheden en tekorten aan de levensbehoeften worden snel overwonnen en jullie zullen echt leren kennen wat het leven in de Nieuwe Tijd betekent. De plannen voor jullie toekomstige verheffing zijn al gemaakt, en veel advies en bruikbare ideeën voor gewenste veranderingen wachten op jullie om zich te vestigen na vele levens van voortdurende ontreddering. Jullie zijn vanuit de tunnel van de duisternis in het Licht gekomen, dus denk positief en handel positief en help de nieuwe manier van leven tot leven te brengen. Het verleden kan niet langer jullie toekomst beïnvloeden, maak er alles van wat positief is en het zal Moeder Aarde helpen die ook opgetild wordt.

Jullie individuele geschiedenis op Aarde zal waarschijnlijk duizenden jaren teruggaan, dus als je om je heen kijkt, besef je dat velen van jullie oude zielen zijn. Het feit dat weinigen van jullie zich vorige levens herinneren, geeft je de indruk dat je geen geschiedenis hebt van reïncarneren op Aarde. Sommigen vragen "waarom" en het antwoord is dat je jezelf betrekking kunt hebben op de uitdagingen van dat specifieke leven. Anders zou je ongetwijfeld afgeleid worden en onbekwaam zijn om je volledig te kunnen wijden aan de taken die voorhanden zijn. Zie anderen zo precies als jezelf, ongeacht de levensstijl die ze deze keer hebben gekozen. Ze zijn jouw gelijken en alleen verschillend in hoe verre ze hebben gereisd op het door hun gekozen pad.

Alle zielen hebben een aangeboren instinct om te evolueren en zijn onbewust op zoek naar het pad naar Huis. Omdat jullie je echter alleen bewust zijn vanwege een beperkt bewustzijn, weten jullie niet precies wat je zoekt. De waarheid is geen geheim en zelfs dan nog zullen sommigen twijfelen aan de waarheid, dat jullie gemotiveerd zijn om terug te keren naar het Licht en alles wat dat betekent. De energie van Liefde in de Godheid is zo overweldigend en toch zo begeerlijk en onvergetelijk, dat zielen op dat niveau in eeuwige extase leven. Woorden zijn ontoereikend om dergelijke gelukzaligheid te beschrijven die tijdloos is. Het moet jullie vreemd lijken en bijna ongelooflijk, maar jullie is waarschijnlijk wel verteld over jullie reizen van en naar de Goddelijkheid. Het verhaal is dat God alle zielen uitgezonden heeft om ervaringen op te doen en dat Zij in een bepaald stadium hen allemaal terugroept zodat de Godheid door hen kan blijven groeien.


KRYON. VERKLAART WAAROM SOMMIGE LICHTWERKERS HET GEVOEL HEBBEN VAST TE ZITTEN EN HOE DAT GEMAKKELIJK TE VERANDEREN IS.

In toekomstige generaties zal er geen ziekte zijn. Je kunt de kern van wie je bent veranderen - je bent een kind van God, wees er trots op dat je niet ziek bent, dat je de controle hebt. Je kunt je eigen realiteit creëren. Wanneer het lichaam in balans is, hoef je geen affirmaties te herhalen. De oude ziel en de nieuwe energie is de afgestudeerde van de Aarde, ze weten wat ze doen. Wijs voorbij de levens die waarneembaar waren voor anderen en dat is waarom het generaties zal duren om een Aarde te ontwikkelen die nooit ten oorlog zal trekken. We hebben de uitvindingen die beginnen te worden vrijgegeven die de fysica zullen verklaren, en de problemen en alle dingen die jullie ervan weerhouden om dit of dat te doen. Het is er allemaal, kennis zal van jullie zijn en ziekte zal verdwenen zijn. Het is een utopie, maar het zal geen perfecte Aarde zijn. Begrijp hoe het levensproces werkt, zodat je begrijpt hoe je elektriciteit kunt creëren door de hitte van de Aarde dat vlak onder jullie aardkorst ligt, en het is gratis. Jullie zijn eeuwig en wanneer jullie klaar zijn met leven, komen jullie direct terug op een manier die nieuw, anders en ongerept is, met behoud van het bewustzijn van wat niet te doen, met een beter leven dan jullie je kunnen voorstellen.

EINDE VAN HET OPGESTELDE BERICHT VAN KRYON.


Het lijdt geen twijfel dat de toekomst voor ons in kaart wordt gebracht, omdat we gebruik maken van de nieuwe vibraties die oprijzen en dat zullen blijven doen tot we ver boven ons huidige niveau uitkomen. Het betekent dat we geleidelijk aan steeds vaker zullen merken dat het mogelijk is om sneller via onze gedachtenkracht te creeren, totdat er een tijd zal worden bereikt wanneer het onmiddellijk wordt. Sommige zielen hebben "spontane genezing" ervaren, inclusief de schrijver, maar dat is niet helemaal hetzelfde. Het is noodzakelijk om je gedachten te beheersen, want gedachten die negatief zijn zijn even krachtig.

Ik laat jullie achter met liefde en zegeningen, en moge het Licht jullie dagen en paden naar voltooiing verhelderen. Deze boodschap komt via mijn Hogere Zelf, mijn God Zelf, en elke ziel heeft dezelfde verbinding met God.

In Liefde en Licht,

Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light

Nederlandse vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl
Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!