Home > > Mike Quinsey – 22 juni 2018

Mike Quinsey – Channeling van zijn Hogere Zelf - 22 juni 2018

Mike Quinsey

De onzekerheid in de wereld gaat nog steeds door met geen schijnbaar einde in zicht. Degenen die werken voor vrede en veranderingen nodig hebben, zijn echter hard aan het werk om de Mensheid te verlichten tot een tijdperk dat moet komen, terwijl de trillingen blijven verhogen. De essentiële veranderingen betreffen degenen die klaar zijn om belangrijke rollen over te nemen die de verschillende landen besturen. Enkelen worden nog steeds gecontroleerd door degenen die zichzelf dienen en staan niet toe dat de democratische heerschappij plaatsvindt. Het komt omdat het zo is dat despoten en dergelijke plaatsmaken voor mensen met een meer liberale benadering van de politiek, en de mensen voorop stellen.

Je bent nu lang voorbij het kantelpunt en de nieuwe benadering van het leven moet zich snel manifesteren en je op het goede spoor zetten om wereldvrede te bereiken. De eerste stappen zijn gezet met het beperken van het gebruik van kernwapens. De stemming op aarde is aanzienlijk veranderd en er is een verheffing naar wereldwijde vrede. Zoals je moet beseffen, kun je eeuwenlang antagonisme en bedrog niet ongedaan maken, het vergt een verandering van leiderschap met degenen die het grotere beeld en de zorg voor het Menselijke Ras zien. Geschikte kandidaten staan klaar om tevoorschijn te komen en leiden je meer dan ooit verder en manifesteren de voordelen van nieuwe uitvindingen die de komst van het Nieuwe Tijdperk aankondigen.

De mensen van de Aarde zijn begonnen met één stem te spreken en verandering ten goede te eisen, en zijn niet langer bereid om vorderingen te weigeren op veel gebieden van technologie die bewust worden tegengehouden. Op de hogere niveaus worden ideeën geprojecteerd op degenen die ze kunnen ontwikkelen, maar tot nu toe hebben maar weinige het daglicht mogen zien. Degenen met gevestigde belangen bij het handhaven van de oude manieren die winstgevend zijn voor hen, beginnen het moeilijker te vinden om pogingen om vooruitgang te introduceren in technologie te dwarsbomen en beschikbaar te maken voor iedereen. Vooruitgang kan niet voor eeuwig worden gestopt, en van de hogere niveaus helpen we en beschermen we die onbevreesden die doorgaan met hun inspanningen om de mensheid vooruit te helpen.

De aarde zet haar reis voort naar nieuwe gebieden van de ruimte, en de nieuwe vibraties spelen een rol bij het brengen van veranderingen op wereldschaal. Het maakt allemaal deel uit van de veranderingen die je tot stand hebt gebracht door je trillingen op te heffen die je uit de oude hebben gehaald, en op het pad van vele veranderingen die nog moeten komen maar nog aan de gang zijn. Wees ervan verzekerd dat veel zielen werken voor jouw vooruitgang en de autoriteit hebben om alle stappen te nemen die nodig zijn om te slagen. Je zult je dus realiseren dat je nooit alleen bent in je gevecht om de duisteren te verwijderen, die toch alle acties zullen gebruiken, ongeacht de uitkomst om je succes te voorkomen, maar ze zullen hun doel niet bereiken. Op Galactische schaal bewaken de Blauwe Avians nog steeds je Aarde en observeren ze rustig alle gebeurtenissen op en rond de aarde. Zij wachten op de uitkomst van veranderingen die in de verre toekomst een open contact met u toestaan.

De toekomst ligt heel erg bij jonge mensen die zijn geïncarneerd voor het enige/ziels doel voor het versnellen van de veranderingen die het patroon voor de toekomst zullen bepalen. Ze hebben al een andere aanpak en bekijken de problemen die op dit moment worden ervaren, en hebben het volste vertrouwen dat ze deze kunnen overwinnen. Hun aanwezigheid wordt al gevoeld en ze vinden paden die hen uiteindelijk op de voorgrond zullen plaatsen. Sommigen vragen zich af wat zulke jonge mensen mogelijk kunnen weten die ons zullen helpen met onze huidige situatie, en het antwoord is dat hun huidige leeftijd geen enkele consequentie heeft, omdat ze oude zielen zijn met veel ervaring in het werken met het Licht en graag hun kennis en vaardigheden om de mensheid vooruit te helpen toepassen. Je zult ze snel zien doorkomen omdat hun prestaties opmerkelijk zijn en binnenkort openbaar zullen worden.

Het slechte nieuws maakt steevast de voorpagina's en het televisiejournaal, maar al snel zal er minder interesse zijn in het sensationele nieuws dat vaak wordt overschat. Je zou kunnen opmerken dat sommige van zulke kranten lezers verliezen, die nu echt nieuws zoeken en ook geïnteresseerd zijn in wereldwijde activiteiten. De stemming is aan het veranderen en de waarheid wordt geëist, omdat je al te lang een dieet van soapseries en gebeurtenissen hebt gehad die zijn geprikkeld. U kunt er zeker van zijn dat redacteurs alleen geïnteresseerd zijn in de verkoop en binnenkort hun beleid wijzigen wanneer de omzet ernstig wordt aangetast. Nieuws en artikelen zijn overgenomen door internet en minder en minder mensen kopen kranten en na verloop van tijd zullen ze vrijwel verdwijnen als gevolg van een gebrek aan vraag. In feite zullen nogal wat dingen die je als vanzelfsprekend beschouwt, veranderen, maar tegelijkertijd zal het je naar het Nieuwe Tijdperk brengen. Bijvoorbeeld de verbrandingsmotor is gedoemd samen met de vele industrieën die eromheen zijn opgegroeid. Je kunt niet stoppen met de voortgang wat je ook doet, het is veel beter om erop te anticiperen en er het beste van te maken, zodat je er niet afhankelijk van wordt.

Met het oog op het succes van het beschikbaar maken van het eerste volledige bericht voor diegenen van u die het hebben aangevraagd. Ik zal alle toekomstige transcripties transcriberen die ik als extra speciaal beschouw, en zal zoals eerder eerst een uittreksel sturen en op verzoek een volledige kopie. Het betekent dat de "uittreksels" van een volledig bericht dat ik heb getypt, zoals hieronder, bijvoorbeeld duidelijk als zodanig zullen worden aangegeven. Ik zal van tijd tot tijd een bericht uitpakken met mijn wekelijkse berichten. Daarmee hebt u de titel van de Kryon-video-opname, zoals hieronder, zodat u via internet naar het volledige bericht kunt luisteren.

Ik ga verder met de opname van een uittreksel uit een Kryon-bericht zoals hieronder, het is een kort fragment dat zeker relevant is voor onze huidige periode.


KRYON. EVOLUTIE ONTHULD.

Je verandert deze planeet die in problemen lijkt te zijn. Degenen die problemen creëren in de wereld, zullen komen en gaan. Licht begint een verschil te maken in het donker, en het duister reageert. Degenen die niet zullen evolueren of verder gaan, zullen verdwijnen. In een vrije samenleving en beschaving moet je alleen gelaten worden als het om bewustzijn gaat, je moet alleen gelaten worden om te beslissen. Er is een barrière van afgescheidenheid, en hoe graag zouden we je willen bereiken en het Licht voor je aandoen. Er is je verteld dat Licht een verschil begint te maken in het donker dat het reageert en blijft reageren om te overleven. Door iets te observeren, verandert u de realiteit / attributen ervan. Je bent ontworpen om hier te zijn, er is een welwillendheid van God. Je staat aan de vooravond van verandering.


Voer voor het volledige bericht de titel in uw internetvenster in. Soms zal er meer dan één opname van het onderwerp onder dezelfde titel plaatsvinden.

Ik laat je achter met liefde en zegeningen, en moge het Licht je dagen en pad opvrolijken naar voltooiing. Deze boodschap komt door mijn Hogere Zelf, mijn Godzelf, en elke ziel heeft dezelfde connectie met God.

In Liefde en Licht,

Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light

Nederlandse vertaling: Marieke Bertens
Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!