Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, June 29, 2012

SaLuSa, June 29, 2012

Het belangrijkste onderwerp waar de meesten van jullie zich mee bezighouden is het begin van de arrestaties, zodat jullie geen twijfel meer hebben dat de laatste dagen van de elite aangebroken zijn. Het spreekt voor zich dat dit een wereldwijde sensatie zal veroorzaken, en de media zullen moeten reageren. Ze zullen overspoeld worden met vragen om uitleg, en uiteindelijk zullen zelfs de conservatieve media gedwongen worden om de werkelijke redenen te geven van wat er gebeurt. Er zullen officiële mededelingen komen in de VS, en zorgvuldige stappen ondernomen worden om er zeker van te zijn dat de mensen goed begrijpen waarom de arrestaties plaatsvinden. Er zal twijfel bestaan, totdat het duidelijk wordt dat de acties in het belang van alle mensen zijn, door een scenario te geven van de manier waarop ze bevrijd kunnen worden van de greep van de duistere machten. Er zal opzettelijk disinformatie verspreid worden door degenen die nog steeds onder controle staan van de Illuminati, maar wij zullen duidelijk maken dat het leger erbij betrokken is als ondersteuning van degenen die de arrestaties verrichten. Het zijn geen executie-peletons, en ze zullen alleen wapens gebruiken als zij of de Marshalls aangevallen worden tijdens hun rechtmatige verrichtingen.

De eerste echte actie stelt het volgende onderdeel van onze plannen nu in staat om te beginnen, ongehinderd door inmenging bedoeld om de vooruitgang te vertragen. Er zal een dringende behoefte zijn om een voorlopige regering aan te stellen van vertegenwoordigers die bewezen hebben dat ze betrouwbaar en eerlijk zijn. Mensen die al zijn geïnstrueerd over hun verantwoordelijkheden tegenover jullie, het volk. Dan zal eindelijk blijken dat onze beloftes aan jullie echt waar zijn, en dat jullie rechten hersteld worden. Maar alles op z'n tijd, en als we ervan overtuigd zijn dat er verder geen gevaar meer bestaat, kunnen we verder gaan met andere onderdelen van ons plan.

Je hoeft jezelf niet in de ogen te wrijven, want wat je ziet en hoort gebeurt echt, en het zijn de Lichtwerkers die de leiding nemen over jullie lotsbestemming. Zelfs degenen onder jullie die buiten de VS wonen, maken deel uit van het plan, en de reiniging zal zich over heel de wereld uitspreiden. Het is tenslotte een plan voor iedereen die er klaar voor is om te ascenderen, maar zal natuurlijk ook invloed hebben op degenen die andere plannen hebben voor hun toekomst. Met vrijheid komt ook keuze, en ieder van jullie zal zich uiteindelijk precies terugvinden op de plek waar hij hoort te zijn.

In de verte is er natuurlijk ook het langverwachte contact met jullie door Disclosure. Met alles wat er gebeurt, zal het personeel dat geheimhouding gezworen heeft, ontheven worden van die verantwoordelijkheid, en vrij zijn om jullie te vertellen over hun eigen ervaringen die ons bestaan onderschrijven. Jullie weten al vrij veel, maar als het publiekelijk bekend gemaakt wordt, zal het degenen bereiken die zich normaal gesproken niet met zulke zaken bezighouden, of in sommige gevallen in een staat van ongeloof verkeren. Het is duidelijk dat er veel werk verricht zal moeten worden om de mensen ervan te overtuigen dat we niet alleen jullie vrienden zijn, maar ook jullie familie. We geloven echter dat onze aanwezigheid spoedig gezien zal worden zoals het is, en we verwelkomd zullen worden om te landen op jullie kostbare Aarde. Dat contact hebben we natuurlijk nodig om werkgroepen op te richten, die deel uitmaken van de reinigingstroepen.

Alles zal op het juiste moment gebeuren, maar het zal voorbij vliegen zodra we beginnen, want er is veel te doen in slechts een paar maanden tijd. We voelen dat de opwinding groeit bij de gedachte aan jullie bevrijding van de controlerende machten, en de verheffing van jullie levens naar het Licht. De eindtijd voor deze cyclus werd een eeuwigheid geleden gepland, en ondanks gedachten aan het tegenovergestelde, arriveerde er hulp toen jullie het nodig hadden. Onze inspanningen en die van de Spirituele Hiërarchie hebben jullie geleid naar dit moment, en nu staan jullie op het punt om de geweldige gelegenheid om te ascenderen, aan te grijpen. Diep van binnen wisten jullie altijd al dat je ervaringen zouden eindigen in je terugkeer naar de hogere sferen. Dat is waar jullie vandaan komen, en waar jullie recht op hebben als Wezens van Licht. De lagere dimensies zijn het thuis van degenen die verwikkeld zijn in het duister dat hen omlaag getrokken heeft, maar ze hebben voordeel gehad van jullie gezelschap, zelfs als ze het Licht nog niet erkennen.

Begrijp dat veel zielen die niet ascenderen, niet noodzakelijkerwijs gefaald hebben om zich te verheffen, maar hun ervaringen zo gepland hebben. Oordeel dus niet over anderen die een ander pad volgen dan jij, en sta ze dezelfde keuzes toe die jij ook gehad hebt om je lotsbestemming uit te stippelen. Je vrijheid mag je dan soms afgenomen worden, maar het wordt je altijd weer teruggegeven omdat het je goddelijke recht is. Vergeet God niet en vergeet Moeder Gaia niet, want beiden zijn als je ouders, ze hebben altijd op je toegekeken en je geholpen. Je hebt hulp gekregen zelfs als je niet wist waar het vandaan kwam, en het zou fijn zijn als je dat nu zou erkennen, en je dankbaarheid zou tonen. Een liefhebbende gedachte of gebed zou zelfs nog meer Liefde en Licht naar je terugbrengen, en dat is de Wet van de Aantrekkingskracht in actie op het hoogste niveau.

Dierbaren, vanaf nu zal het geleidelijk eenvoudiger worden, en wij zullen aan jullie zijde staan om te verzekeren dat nu je zo ver gekomen bent, je niet op het laatste moment zult falen. Natuurlijk zullen er fysieke veranderigen zijn, maar als de vibraties stijgen zal dat niet zo heftig gebeuren als sommigen ervaren hebben. Er is geen behoefte aan grootschalige verwoestingen om Moeder Aarde in haar ongerepte staat terug te brengen. Hoewel we moeten toestaan wat nodig is, kunnen we Moeder Aarde wel bijstaan, want zij wil zeker niet dat haar activiteiten overdreven veel schade toebrengen aan het leven. Met voldoende waarschuwing kunnen mensen schade ontlopen, en wij zullen daarbij helpen. We moeten niet vergeten dat de Wezens uit het Binnenste der Aarde ook wachten op de oproep om naar de oppervlakte te komen, en zij hebben jullie heel veel te bieden. Zij zijn ook jullie familie van vele duizenden jaren geleden, en zullen verheugd zijn om weer contact met jullie te maken.

Jullie zijn natuurlijk een mix van Wezens die verwant zijn aan verschillende Sterrenbeschavingen van voornamelijk menselijke afkomst. Zij zullen naar de Aarde komen om hun eigen familieleden te ontmoeten, en jullie zullen veel verheugende ontmoetingen hebben als oude herinneringen weer naar boven komen. Dus jullie zien dat jullie net zozeer Ruimtewezens zijn als diegenen die velen zien als anders dan jullie zelf. Jullie zijn hoe dan ook allemaal Eén met de Bron, dus behandel anderen alsjeblieft zoals jezelf, en wees altijd vriendelijk en attent.

Ik ben SaLuSa uit Sirius, en zo blij dat jullie het eind van de weg naderen van wat een diepe en langdurige ervaring in dualiteit geweest is.

Dank je SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Vertaling: Kees


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!
Share |SaLuSa wordt ook gechanneld door Laura Tyco. Vertalingen van haar channelings worden gepubliceerd door onze zuster-site Despertando.Me.


Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl
Deze site willen wij ook in het Engels vertalen, en hiervoor zoeken we nog vertalers.
Er zijn geen vereisten, behalve dat je beheersing van het Engels heel goed moet zijn.
Als je mee wilt doen aan dit project, kun je je hier aanmelden!