Home > > Persoonlijke Boodschap van Mike Quinsey – 28 Oktober 2015

Persoonlijke Boodschap van Mike Quinsey – 28 Oktober 2015
Mike Quinsey

Hallo Vrienden,

De zaken gaan zo snel dat ik ze nauwelijks bij kan benen. Ik had nog maar net het stoppen met channelen en het in plaats daarvan doorgeven van de beste boodschappen van andere channelaars aangekondigd, of ik ontving een email van Nancy Tate met een boodschap van St.Germain. Ik stuur die door naar jullie, zodat jullie weten hoe het nu gaat.

Er zal tenminste een paar weken niet veel gebeuren aangezien ik mijn vriend Michael in Devon bezoek. Ik bezoek hem gewoonlijk tweemaal per jaar en geniet ervan met iemand te praten die ik bewonder en als het beste medium dat ik ken beschouw. Michael, met zijn 91 jaar, ziet er niet zo oud uit en heeft de energie en het voorkomen van een veel jongere man.

Dus na alle vriendelijke wensen en bedankjes van zoveel prachtige mensen, ben ik nu veel sneller terug dan ik voor ogen zou hebben kunnen gehad. Ik zal in de tussentijd ieder bericht dat ik als vanuit de hogere trillingen komend beschouw, aan jullie doorgeven en hoop dat ik behoorlijk snel terug zal zijn met via mij doorgegeven boodschappen uit de Geestenwereld.

Ik was overweldigd door het grote aantal prachtige berichten die jullie me gestuurd hebben en kon ze niet allemaal persoonlijk beantwoorden, dus bedank ik jullie allemaal voor jullie warme commentaren en uitdrukkingen van dankbaarheid voor mijn werk.

Hieronder staat het volledige bericht dat ik ontving van Nancy Tate, al vele jaren een vriendin en enorm behulpzaam voor mijn boodschappen door mij in staat te stellen gebruik te maken van haar website.
In Liefde en Licht,

Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light


Ik heb zojuist een “Wake Up Call” van St. Germain ontvangen met nieuws dat bevestigt wat ik afgelopen nacht voelde met betrekking tot wat Mike Quinsey de komende tijd zou gaan doen. Je kunt de “Wake Up Call”, dat gaat over het besluit van Mike om zich terug te trekken, lezen voor de “rest van het verhaal”.
Nancy Tate.

Wake Up Call: St. Germain, 26 Oktober, 2015

Ik zou graag iets willen toevoegen aan het nieuws van Mike Quinsey en zijn stap om te stoppen met channelen. Er zal een tijd komen waarin het door niemand meer als channelen wordt beschouwd omdat het een weergeven zal zijn van wat iemand weet dat het de waarheid is en die het deelt met een ieder die dat wil lezen of horen.

Deze tijd komt voor zovelen die zich nu bezighouden met channelen. Ze zullen zich realiseren dat wat ze doorgeven afkomstig is uit hun eigen innerlijk weten. Er zal een subtiel verschil zitten in wat ze zeggen en voelen over de informatie. Het zal met ze resoneren op een manier dat hun eigen bewustzijn nu informatie deelt waarvan ze weten dat het de waarheid is, omdat het op een bewust niveau wordt doorleefd.

Het verschil zal zijn dat sommige informatie betrekking zal hebben op wat men in andere levens, op andere planeten en in andere sterrenstelsels ervaren heeft. Ze zullen in staat zijn toegang te krijgen tot deze informatie, die ze in hun ziel met zich mee hebben gedragen. Deze manifestatie zal onderdeel zijn van de openheid die ze zullen ervaren en beseffen, die in hun huidige bewustzijn naar boven komt. Het maakt deel uit van de ontwikkeling van hun zijn. Hun ascentie zal zich op zoveel van persoon tot persoon verschillende manieren aandienen en het zal de waarheid zijn die ze vanaf het begin van de eeuwigheid met zich mee hebben gedragen. Het zal een zaak zijn van herkenning door de ziel wanneer het bewustzijn klaar is om de reis terug naar de buitenwereld te aanvaarden. Want de reis vooruit in de niveaus van Creatie bestaat door middel van hun uitdrukking van wat zich gedurende hun bestaan heeft gemanifesteerd.

Dus, geliefden, wanneer Mike de behoefte voelt iets wat hij zich pas herinnerd heeft met jullie allemaal te delen, dan zal hij besluiten of dat is wat hij wil doen. Hij zal zich wellicht niet herinneren dat de informatie die hij doorgeeft, afkomstig is vanuit zijn eigen geheugen, maar het zal een innerlijk gevoel zijn waaruit het zal voortkomen. Hij is in de positie, zoals zo velen van jullie op dit moment, waar de volledigheid van hun innerlijk weten verkregen wordt met de intentie om dat dan ook te doen. Het is één van de aspecten die jullie allemaal kunnen verwachten op een moment dat voor jullie perfect is.

Ga nu de wereld van herinnering binnen. Zie het als een snoepreisje door de tijd en buiten de tijd. Het is een nieuwe uitdrukking van jullie vermogens die zichzelf in de komende tijd aan jullie zullen openbaren. Geniet van de herinneringen en het delen van dat, dat voortspruit uit de bibliotheken van jullie zielen. Liefde is overal rondom en binnen jullie. Verspreid haar woord en voel de familie van Liefde tot uitdrukking komen.

Dank je hartelijk, Geliefde St. Germain,

Veel Liefde, Nancy Tate.

Website: Tree of the Golden Light
Nederlandse vertaling: Marja
Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!