Home > > Mike Quinsey – Channeling van zijn Hogere Zelf - 13 november 2015

Mike Quinsey – Channeling van zijn Hogere Zelf - 13 november 2015

Mike Quinsey

Er zal nu niets gebeuren, dat de uitkomst van de overwinning voor het Licht zal voorkomen. De Duisteren worden in toom gehouden waar hun macht grotendeels is afgenomen. Het zal niet lang duren voordat ze zullen worden tegengehouden en niet in staat zijn om verder te gaan met hun plan om de zielen op Aarde gevangen te zetten. Zoals je misschien al hebt opgemerkt, zijn onlangs veel positieve acties van de krachten van het Licht bezig die plaatsvinden over de hele wereld. Zozeer zelfs dat het Licht nu de dominante kracht is op Aarde, en ze onthullen veel van de geheimen waarvan de Duisteren liever hebben dat je ze niet wist. De waarheid komt nu zo snel uit dat het niet kan worden gestopt, en als de mensheid ziet hoe het is misleid zullen zij veranderingen eisen. Vele Lichtwerkers hebben zich voorbereid voor deze tijd en zijn nu in staat om meer openlijk te werken zonder interferentie. Toch is voorzichtigheid geboden omdat het gezond verstand nodig is om ervoor te zorgen dat je niet meer dan jezelf bloot stelt. Er is zeker veiligheid om samen te komen met andere Lichtwerkers, maar zelfs dan zullen duisteren angstig zijn om hun aanwezigheid bekend om jullie bang te maken. Heb vertrouwen in het Licht, daar angst de energie is die ze voeden, en ze zullen proberen om de vooruitgang die wordt gemaakt uit te stellen.

Lichtwerkers zijn met elkaar verbonden door hun Licht en hun kracht in aantallen. Ieder heeft een specifieke rol te spelen, en elke bijdrage aan het geheel is zo belangrijk. Het is een tijd waarin je intuïtieve vermogens je enorm zal helpen, dus laat het je leiden door in tijden van twijfel. Als het goed voelt, is het zeker goed en je kunt het vol vertrouwen. Voor jullie deel kunnen jullie een mentale check houden die waardoor aura intact blijft te allen tijde, en wees voorzichtig met het open te laten zodat inmenging van negatieve zielen mogelijk is. De meesten van jullie zijn doorgewinterde Lichtwerkers en hebben weinig advies nodig, maar het is zo goed om je te herinneren om voorzichtig te zijn. Angst en twijfel kan invloed hebben op jullie vermogen om te blijven binnen het Licht, dus het is aangeraden dat je positief blijft te allen tijde. Roep Hogere Wezens zoals St. Germain als je hulp nodig hebt, en hij zal je beschermen met de violette vlam. Vergeet niet te allen tijde dat je een krachtige Wezen bent en dat jullie nog maar net zijn begonnen om je ware potentieel te realiseren. Jullie zijn Goden in de maak en het is het pad dat je volgt.

Veel positieve gebeurtenissen nemen gestalte en binnenkort zullen ze gebeuren met verbazingwekkende consistentie. Je bent nooit alleen geweest, en op dit prestigieuze moment komen jullie Space Vrienden steeds dichter bij jullie. Ze doen veel waarvan dat jullie je niet eens bewust van zijn en hebben jullie verlichte pad open gehouden, en de Aarde vrij van interferentie. Hun vloot is in jullie lucht en in de buurt van jullie, zelfs als jullie je er niet persoonlijk bewust van zijn. Velen zijn gehuld in onzichtbaarheid voor bescherming, maar enkele zullen zich even laten zien. Vergeet niet dat je je gedachten kan projecteren aan hen, en waar je hulp kan gebruiken komt het vaak op onverwachte manieren. Je bent in ieder geval beschermd in je Licht werk en je wordt geholpen om je levenscontract te vervullen. Velen van jullie doen veel meer dan je je kunt voorstellen, door een bezoek te brengen aan het rijk van het Licht tijdens jullie slaap periode. Sommige brengen die herinneringen met zich mee, maar velen hebben niets meer dan een vluchtige herinnering.

Jullie voeten zijn nu stevig geplaatst op het pad van het Licht, en je wordt steeds krachtiger als de trillingen worden opgeheven en dat zullen jullie blijven doen. Je hebt een glorieuze toekomst voor jullie en onbegrensde vreugde als je in staat bent om jezelf volledig uit te drukken. Op dit moment zijn de oude energieën nog steeds in de buurt, maar verliezen snel hun macht om jullie tegen te houden. Het Licht is de hoogste kracht ten goede en het tilt mensen snel op. Die zielen die niet in staat zijn om hun vibraties te verhogen zullen terechtkomen in een andere wereld, waar ze hun evolutie kunnen voortzetten. Wees ervan verzekerd dat alle zielen gelijk en met absolute eerlijkheid behandeld worden, zodat zij hun rechtmatige plaats kunnen nemen in de verlichte rijken. Er zijn geen fouten waar het betreft, en het kan niet anders daar alles werkt in perfectie. Natuurlijk te wijten aan jullie gehechtheid aan andere zielen heb je het gevoel dat alles goed met hen gaat. Weet dat alles zijn vindt plaats zoals gepland voor jullie evolutie en er geen fouten in de Geest, dus je kunt gemakkelijk rusten en er zeker van zijn dat alle zielen hulp worden gegeven en mateloos geliefd worden.

In de lagere vibraties van de Aarde heb je een veelheid aan ervaringen, en ze hebben jullie veel sterkere zielen gemaakt dan toen je je reis duizenden jaren geleden begon. Jullie die bereid zijn om op te stijgen hebben sterk gestaan door de meeste periodes van testen die jullie waarschijnlijk ooit heb gehad. Wij moeten jullie feliciteren met het intact houden van jullie Licht, en het altijd verspreiden waar het mogelijk was. In de toekomst zul je in staat zijn om terug te kijken naar je prestaties, omdat alle levens gelezen kunnen worden in de Akasha Records. Ze kunnen elke gebeurtenis die je hebt ervaren terugspelen, zodat je die kunt bekijken , en indien nodig van hen leren. Het is wat het leven is en nodig, omdat je meer naar het Licht gaat en jullie trillingen verhogen. Dit alles vindt plaats in de meest liefdevolle sfeer, zodat jullie begrijpen wat de impact van jullie acties kunnen hebben gehad op andere zielen. Retributie is geen onderdeel van je ervaringen, maar de mogelijkheden voor het goedmaken van je fouten die worden gegeven in een later leven.

Je bent in vluchtige tijden waar je gemakkelijk kan worden afgeleid uit je levensplan. Als jullie er zeker van zijn dat jullie gidsen die jullie begeleiden jullie zullen helpen om weer terug op koers te komen. Het leven op aarde kan moeilijk zijn en meestal vol beproevingen, maar jullie zullen jullie aandeel van goede tijden hebben en ontmoeten andere zielen die dezelfde ambities hebben. Meestal zijn vrienden zielen waarmee je vele levens hebt doorgebracht. Wanneer je hen voor de eerste keer ontmoet is er een gevoel van een "oude vriend" en dat is zeker zo in de meeste gevallen. Families incarneren vaak samen om hun ervaringen voort te zetten, hoewel hun positie in de familie aangepast kunnen worden aan de geestelijke behoeften.

Met de komst van de positieve veranderingen zullen jullie je snel verplaatsen naar de nieuwe vibraties en minder beïnvloed worden door pogingen van de Duisteren om jullie te vertragen. In ieder geval zal hun vermogen om de loop van de vooruitgang der Mensheid te dicteren niet meer binnen hun mogelijkheden liggen. Echter, bij gelegenheid zullen zij in staat zijn hun aanwezigheid te laten zien. Heb geen angst en blijf in het midden van het Licht, en doe jullie werk met vol vertrouwen op de uitkomst. Zielen van het Licht zijn met jullie allen en aan jullie zijde, inderdaad ze hebben jullie nooit echt verlaten, geen enkel moment.

Ik ben Mike Quinsey, en laat je met liefde en zegeningen. Mag het Licht jullie dag fleuren en jullie weg naar de voltooiing.

Website: Tree of the Golden Light
Nederlandse vertaling: Elene
Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!