Home > > Persoonlijke Boodschap van Mike Quinsey – 25 Oktober 2015

Persoonlijke Boodschap van Mike Quinsey – 25 Oktober 2015
Mike Quinsey

Hallo vrienden,

Ik heb besloten dat ik geen vervolg ga geven aan het channelen aangezien ik de laatste tijd niet blij was met, of tevreden was over mijn boodschappen. Ik kan ze alleen maar vergelijken met hoe de zaken waren voordat ik mijn hartaanval kreeg en ze lukken niet zo makkelijk als ik zou willen. Toen ik opnieuw ben begonnen was ik verheugd over hoe ik de draad weer opnam, maar de laatste tijd is het niveau gedaald.

Ik moet jullie bedanken voor de enorme steun over de jaren, en zonder jullie en vele anderen zouden de boodschappen niet zoveel mensen hebben bereikt en zich zover hebben verspreid. Ik heb ervan genoten om er deel van uit te maken en heb geweldige momenten beleefd, niet in de laatste plaats mijn bezoek aan Sedona, waar ik zoveel geweldige mensen heb ontmoet, inclusief sommigen van jullie. Dank aan een prachtige groep mensen.

De mensen zijn zo ruimhartig geweest toen ik computerproblemen heb gehad, en wat heb ik met prachtige mensen samengewerkt. Ik realiseer me dat de Geestenwereld dit georganiseerd heeft maar zelfs dan verwonder ik me over hoe jullie mensen allemaal samen kwamen. Ik geloof dat er 28 landen waren die SaLuSa’s boodschappen ontvingen en ik vind dat ongelooflijk en verbazingwekkend.

Voor een ieder zie belangstelling zou kunnen hebben voor een soortgelijke bron van boodschappen, is er naar mijn weten maar één website en dat is de website van Sheldan Nidle, die ik sterk aanbeveel. Het is heel professioneel opgezet en bevat een goudmijn aan informatie. Ga naar: www.paoweb.com

Ik hoop dat ik na mijn “terugtrekken” nog nuttige dingen zal vinden om te doen en ongetwijfeld zal er zich iets aandienen zodat ik in staat zal zijn met sommigen van jullie contact te houden. Zoals ze zeggen komt er aan alle goede tijden een einde maar ik hoop dat veel mensen hebben geprofiteerd van wat ze geleerd hebben.

In Liefde en Licht,

Mike Quinsey

Website: Tree of the Golden Light
Nederlandse vertaling: Marja
Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!